Рожен 2011 - 27 и 28 август
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Re: Рожен?
Нека някой от членовете на клуба да потвърди, а не да хвърляме боб 

niks76 написа:доколкото знам не зависи от управителния съвет само ,а и в интерес на истината не е честно един човек да се нагърби със всичко................
Колега, прав си но не съвсем, поне от моя гледна точка.
Ще споделя.
Всеки път като се зададе някакво мероприятие и се почват приготовления. И нищо не се казва никъде, само от време на време някой власт имащ пусне едно "работи се по въпроса". Доообре. Настъпи момента, започне събитието, премине.... След това се пуска тема с отзиви. Някой си позволи да изкритикува нещо, и веднага ще се намери някой да го порицае къде е ходил преди събитието, и що като е толкова отворен да сипе критики, не е изявил желание преди събитието и да е помогнал и той. Така, до тук добре, теорията е логична и вярна. Но винаги има едно "НО". Забележката я нанася прост юзър /не е член на клуба, само пише в форума/. Видиш ли, не било възможно тоя прост юзър да помага дори и желание да има, щото не може да му се вярва, щото е прост юзър. Да станеш член на клуба има такса 50 лв и молба за постъпване. Тия 50 лв ли са определящия факт, дали на даден балкански субект може да му се има доверие или не??? Едва ли.
Добре. Питам аз в ролята на тоя прост юзър, като е толкова трудна организацията, що не се изправи един и да каже "така и така, имаме нужда от помощ, трябват ни 5 човека на паркинга да редят колите, и двама в бара примерно". Тогава туку виж се оказало че из тия прости юзъри дето пишат по тоя форум, излязат и люде на който може да се разчита. На такива мероприятия един човек в повече, никога не е в повече.
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Напълно подкрепям joromnt
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
joromnt Президент 

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Издигнатия за президент колега готов да помогне да започва с организацията.
1.Кмета на Чепеларе
2.Общинската администрация
3.Полицията
4.Собствениците на имотите/поляните/
5.Охранителна фирма
6.Тоалетни
7...
Има и още неща всичко е свързано не само с пари, трябват и здрави нерви, постоянство и упоритост.
Знам, че най-лесно е да се предложи нещо... после изпълнението е проблема.
След всичко, което членовете на клуба са направили доброволно и безвъзмездно като скочи простия юзер да критикува и се получава един такъв горчив вкус...
Колеги, след като не сте се занимавали с организация на подобно събитие моля запазете си коментарите за собствено ползване.
Този род мероприятия отдавна надхвърлиха понятието махленска сбирка 10 коли и 20 човека + 1 скара и каса бира.
Последно на Крушуна имаше над 250 коли.
И не на последно място много важни са факторите: самосъзнание, възпитание и дисциплина.
Винаги на всеки събор има издънки, изцепки и простотии. И не от членовете на клуба ораганизиращи мероприятието.
Чудесата са плод на липсата на възпитание и избиване на комплекси под въздействие на повечко алкохол.
Към този момент Клуба има 5 официални мероприятия годишно.
Събори на този форум винаги е имало и ще продължава да има.
Кога и къде зависи от много обстоятелства.
Поздрави
1.Кмета на Чепеларе
3.Полицията
5.Охранителна фирма
6.Тоалетни
7...
Има и още неща всичко е свързано не само с пари, трябват и здрави нерви, постоянство и упоритост.
След всичко, което членовете на клуба са направили доброволно и безвъзмездно като скочи простия юзер да критикува и се получава един такъв горчив вкус...
Колеги, след като не сте се занимавали с организация на подобно събитие моля запазете си коментарите за собствено ползване.
Този род мероприятия отдавна надхвърлиха понятието махленска сбирка 10 коли и 20 човека + 1 скара и каса бира.
И не на последно място много важни са факторите: самосъзнание, възпитание и дисциплина.
Винаги на всеки събор има издънки, изцепки и простотии. И не от членовете на клуба ораганизиращи мероприятието.
Чудесата са плод на липсата на възпитание и избиване на комплекси под въздействие на повечко алкохол.
Поздрави
- respeckt
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също съм на мнение,че е крайно време да се разбере има или няма Рожен?
Повярвайте ми,мятах на боб,на леща,гледах на косъм от костенурка,на брада от гущер,но и тези методи нямаха нужният ефект.
Пак съм в неизвестност
,а времето си минава.....

Повярвайте ми,мятах на боб,на леща,гледах на косъм от костенурка,на брада от гущер,но и тези методи нямаха нужният ефект.
Пак съм в неизвестност

- rabotnika
golfer написа:Издигнатия за президент колега готов да помогне да започва с организацията.
1.Кмета на Чепеларе
3.Полицията
5.Охранителна фирма
6.Тоалетни
7...
Поздрави
ок съгласен съм с теб колега но не мислиш ли че трябва минимум месец преди събитието да се знае ЩЕ го има НЯМА да го има а не 2 седмици преди голямото събитие"......ще има Рожен" а не да се спотайват членовете на клуба и да се чудят как да се оправят и всичко да се пази в тайна ами много по лесно ще е да се каже имаме проблем ПРИМЕРНО с кмета някой може ли да направи нещо и видиш ли яви се някой дето може да оправи нещата а така всичко в тайна и накрая ами няяя стане щото еди кво си
малко несериозно не мислите ли?
golfer написа:Издигнатия за президент колега готов да помогне да започва с организацията.
1.Кмета на Чепеларе
....
Поздрави
Тъй като колегата дето го издигат за президент без да има лидерските качества е от Монтана, да започне организация в своя край А? Що пък да е точно Рожен?
Предния пост не съм си го мислил, тва ми се случи миналата година след Калояново. Отправих едни критики и ме наскачаха свет народ да ми обясняват какъв съм Калитко и че не можело да ме вземат и за метач, щото ще си напусна отреденото място и ще одя да зяпам гоуфове

От тогава до сега, аз в тема с похвали след мероприятие не влизам даже, щото пак ще напиша някоя критика, и отново ще ме изкарат форумния Калитко.
- hoax
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: GX
Скоро няма и да се рабере, като гледам преговорите по организирането не вървят на добре
, но има два месеца все пак
нека да изчакаме август и дано тогава вече е ясно дали ще се състои или не
и нека да не си го изкарваме на организаторите хорицата правят всичко което е необходимо

- hoax
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: GX
колегата rabotnika е прав с това, че ако наистина има някакъв проблем то би трябвало да се сподели , и в следствие ако може да се отстрани та било то от вас от нас , важното е вс да се получи и да сме там 

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Доколкото знам и съм запознат с организацията на Рожен се занимава Стефан. Аз лично последните 3 години не съм пропускал този събор, НО за тези 3 години нямаше Събор без изцепки и простотии. Дръпки по пътя,който е част от Републиканската пътна мрежа, сечене на дървета , събаряне на колбки и т.н. Не смятате ли че на този човек по - този начин му се опетнява името в Чепеларе, защото Чепеларе не е София, не е Пловдив , не е Варна или който щете голям град. Предполагам , че там всички хора се познават. И аз да съм на негово място и аз може би щях да се откажа да го организирам, защото повярвайте ми много е трудно да се организира едно такова мероприятие, а е много лесно да се говори преди това. Казвам го защото съм участвал частично в организацията на едно мероприятие в Русе.
Колко от вас питащи направиха забележка на някой рейсър, който си врътка гоуфа на поляната било то на Рожен или Крушуна? Колко от вас направиха забележка на някой , че сече от горите. Колко от вас като чуха резачка и отидоха да видят кой какво и къде реже?
Всичко е до манталитет и възпитание. Не може на такива срещи вече с утвърдени традиции да се мисли :"Абе ебал съм му **** нали не съм от тука , кой ме знае.После друг ще търсят за отговорност!"
Лек ден и сега ме отрепете с камъни, че сигурно съм излъгал за нещо?
Колко от вас питащи направиха забележка на някой рейсър, който си врътка гоуфа на поляната било то на Рожен или Крушуна? Колко от вас направиха забележка на някой , че сече от горите. Колко от вас като чуха резачка и отидоха да видят кой какво и къде реже?
Всичко е до манталитет и възпитание. Не може на такива срещи вече с утвърдени традиции да се мисли :"Абе ебал съм му **** нали не съм от тука , кой ме знае.После друг ще търсят за отговорност!"
- rabotnika
Koko бате не си излъгал но защо никой нищо не казва а само като пита някой за рожен и темата се заключва с обяснението "четете Организационния раздел" е добре ама там нищо не пише защо един като теб не излезе да обясни като теб тези неща които наистина не са видими за повечето присъстващи на подобен вид мероприятие а всеки вика Рожен няма да има и толкова
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
kokobraiz написа:Доколкото знам и съм запознат с организацията на Рожен се занимава Стефан. Аз лично последните 3 години не съм пропускал този събор, НО за тези 3 години нямаше Събор без изцепки и простотии. Дръпки по пътя,който е част от Републиканската пътна мрежа, сечене на дървета , събаряне на колбки и т.н. Не смятате ли че на този човек по - този начин му се опетнява името в Чепеларе, защото Чепеларе не е София, не е Пловдив , не е Варна или който щете голям град. Предполагам , че там всички хора се познават. И аз да съм на негово място и аз може би щях да се откажа да го организирам, защото повярвайте ми много е трудно да се организира едно такова мероприятие, а е много лесно да се говори преди това. Казвам го защото съм участвал частично в организацията на едно мероприятие в Русе.
Коко аз съм съгласен с теб и на Крушуна направих забележка на един колега с голфче 3-ка че пили на тревата, но отговора беше "аз 1 път съм завъртял другите колко въртяха... и къф си ти че ще ми държиш сметка..." Не оспорвам че е трудно да се организира и че това с колибката например беше повече от селско изпълнение... Но ми се иска някой да хвърли светлина ще се проведе ли Рожен или не. Както казах в началото на темата трябва да си разчета и времето и паричките.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Добре, де!
Голфер написа по-основните неща, дето трябва да се направят, Коко написа и с кого можете да се свържите за по-подробни разяснения.
Мога ли аз, примерно, да отговоря, при положение, че и аз не съм от Чепеларе/Пампорово?
Само да напомня на осведомените (и да осведомя неосведомените), че когато Стефан организира първите 2 събра на Рожен не беше Член на Клуба
Когато Пироня организира първите 2 събирания на Крушуна не беше Член на Клуба
Когато Васо18 събра хората за първи път на Дебнево - ми странно, ама и той още не беше Член на Клуба
Е значи какво излиза - не е необходимо да си член на Клуба (при все, че помага) - важното е да имаш желание!!!
В този ред на мисли - аз в Монтана само веднъж съм бил
Що па да не отскоча наново до там?

Голфер написа по-основните неща, дето трябва да се направят, Коко написа и с кого можете да се свържите за по-подробни разяснения.
Мога ли аз, примерно, да отговоря, при положение, че и аз не съм от Чепеларе/Пампорово?
Само да напомня на осведомените (и да осведомя неосведомените), че когато Стефан организира първите 2 събра на Рожен не беше Член на Клуба

Когато Пироня организира първите 2 събирания на Крушуна не беше Член на Клуба

Когато Васо18 събра хората за първи път на Дебнево - ми странно, ама и той още не беше Член на Клуба

Е значи какво излиза - не е необходимо да си член на Клуба (при все, че помага) - важното е да имаш желание!!!
В този ред на мисли - аз в Монтана само веднъж съм бил

Що па да не отскоча наново до там?

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
и къф си ти че ще ми държиш сметка...
е заради такива граждани може и да няма незнам......и за такива граждани има Писта Дракон!!!