Рожен 2011 - 27 и 28 август

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Re: Рожен?

Мнениеот Weezy » Чет 07 юли 2011 0:08

Нека някой от членовете на клуба да потвърди, а не да хвърляме боб :)

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 07 юли 2011 0:37

niks76 написа:доколкото знам не зависи от управителния съвет само ,а и в интерес на истината не е честно един човек да се нагърби със всичко................

Колега, прав си но не съвсем, поне от моя гледна точка.
Ще споделя.
Всеки път като се зададе някакво мероприятие и се почват приготовления. И нищо не се казва никъде, само от време на време някой власт имащ пусне едно "работи се по въпроса". Доообре. Настъпи момента, започне събитието, премине.... След това се пуска тема с отзиви. Някой си позволи да изкритикува нещо, и веднага ще се намери някой да го порицае къде е ходил преди събитието, и що като е толкова отворен да сипе критики, не е изявил желание преди събитието и да е помогнал и той. Така, до тук добре, теорията е логична и вярна. Но винаги има едно "НО". Забележката я нанася прост юзър /не е член на клуба, само пише в форума/. Видиш ли, не било възможно тоя прост юзър да помага дори и желание да има, щото не може да му се вярва, щото е прост юзър. Да станеш член на клуба има такса 50 лв и молба за постъпване. Тия 50 лв ли са определящия факт, дали на даден балкански субект може да му се има доверие или не??? Едва ли.
Добре. Питам аз в ролята на тоя прост юзър, като е толкова трудна организацията, що не се изправи един и да каже "така и така, имаме нужда от помощ, трябват ни 5 човека на паркинга да редят колите, и двама в бара примерно". Тогава туку виж се оказало че из тия прости юзъри дето пишат по тоя форум, излязат и люде на който може да се разчита. На такива мероприятия един човек в повече, никога не е в повече.

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Чет 07 юли 2011 7:21

Напълно подкрепям joromnt

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Чет 07 юли 2011 8:18

joromnt Президент :bowdown

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Чет 07 юли 2011 8:57

Издигнатия за президент колега готов да помогне да започва с организацията.
1.Кмета на Чепеларе
2.Общинската администрация
3.Полицията
4.Собствениците на имотите/поляните/
5.Охранителна фирма
6.Тоалетни
7...
Има и още неща всичко е свързано не само с пари, трябват и здрави нерви, постоянство и упоритост.
Знам, че най-лесно е да се предложи нещо... после изпълнението е проблема.
След всичко, което членовете на клуба са направили доброволно и безвъзмездно като скочи простия юзер да критикува и се получава един такъв горчив вкус...
Колеги, след като не сте се занимавали с организация на подобно събитие моля запазете си коментарите за собствено ползване.
Този род мероприятия отдавна надхвърлиха понятието махленска сбирка 10 коли и 20 човека + 1 скара и каса бира.
Последно на Крушуна имаше над 250 коли.
И не на последно място много важни са факторите: самосъзнание, възпитание и дисциплина.
Винаги на всеки събор има издънки, изцепки и простотии. И не от членовете на клуба ораганизиращи мероприятието.
Чудесата са плод на липсата на възпитание и избиване на комплекси под въздействие на повечко алкохол.

Към този момент Клуба има 5 официални мероприятия годишно.
Събори на този форум винаги е имало и ще продължава да има.
Кога и къде зависи от много обстоятелства.

Поздрави

Потребителски аватар
respeckt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот respeckt » Чет 07 юли 2011 8:58

Аз също съм на мнение,че е крайно време да се разбере има или няма Рожен?
Повярвайте ми,мятах на боб,на леща,гледах на косъм от костенурка,на брада от гущер,но и тези методи нямаха нужният ефект.
Пак съм в неизвестност :banghead: ,а времето си минава.....
:dontknow:

Потребителски аватар
rabotnika

Мнениеот rabotnika » Чет 07 юли 2011 9:28

golfer написа:Издигнатия за президент колега готов да помогне да започва с организацията.
1.Кмета на Чепеларе
2.Общинската администрация
3.Полицията
4.Собствениците на имотите/поляните/
5.Охранителна фирма
6.Тоалетни
7...
Има и още неща всичко е свързано не само с пари, трябват и здрави нерви, постоянство и упоритост.
Знам, че най-лесно е да се предложи нещо... после изпълнението е проблема.
След всичко, което членовете на клуба са направили доброволно и безвъзмездно като скочи простия юзер да критикува и се получава един такъв горчив вкус...
Колеги, след като не сте се занимавали с организация на подобно събитие моля запазете си коментарите за собствено ползване.
Този род мероприятия отдавна надхвърлиха понятието махленска сбирка 10 коли и 20 човека + 1 скара и каса бира.
Последно на Крушуна имаше над 250 коли.
И не на последно място много важни са факторите: самосъзнание, възпитание и дисциплина.
Винаги на всеки събор има издънки, изцепки и простотии. И не от членовете на клуба ораганизиращи мероприятието.
Чудесата са плод на липсата на възпитание и избиване на комплекси под въздействие на повечко алкохол.

Към този момент Клуба има 5 официални мероприятия годишно.
Събори на този форум винаги е имало и ще продължава да има.
Кога и къде зависи от много обстоятелства.

Поздрави

ок съгласен съм с теб колега но не мислиш ли че трябва минимум месец преди събитието да се знае ЩЕ го има НЯМА да го има а не 2 седмици преди голямото събитие"......ще има Рожен" а не да се спотайват членовете на клуба и да се чудят как да се оправят и всичко да се пази в тайна ами много по лесно ще е да се каже имаме проблем ПРИМЕРНО с кмета някой може ли да направи нещо и видиш ли яви се някой дето може да оправи нещата а така всичко в тайна и накрая ами няяя стане щото еди кво си
малко несериозно не мислите ли?

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 07 юли 2011 9:47

golfer написа:Издигнатия за президент колега готов да помогне да започва с организацията.
1.Кмета на Чепеларе
....
Поздрави

Тъй като колегата дето го издигат за президент без да има лидерските качества е от Монтана, да започне организация в своя край А? Що пък да е точно Рожен?
Предния пост не съм си го мислил, тва ми се случи миналата година след Калояново. Отправих едни критики и ме наскачаха свет народ да ми обясняват какъв съм Калитко и че не можело да ме вземат и за метач, щото ще си напусна отреденото място и ще одя да зяпам гоуфове :063: Не съм бил човек на който можело да се вярва??? Е това как го разбраха тия люде, като от тях никой не ме познава на живо и за мен знаят само ник нейма ми :?:
От тогава до сега, аз в тема с похвали след мероприятие не влизам даже, щото пак ще напиша някоя критика, и отново ще ме изкарат форумния Калитко.

Потребителски аватар
hoax
Автомобил: VW Golf II
Двигател: GX

Мнениеот hoax » Чет 07 юли 2011 10:09

Скоро няма и да се рабере, като гледам преговорите по организирането не вървят на добре :? , но има два месеца все пак :) нека да изчакаме август и дано тогава вече е ясно дали ще се състои или не :wink: и нека да не си го изкарваме на организаторите хорицата правят всичко което е необходимо

Потребителски аватар
hoax
Автомобил: VW Golf II
Двигател: GX

Мнениеот hoax » Чет 07 юли 2011 10:12

колегата rabotnika е прав с това, че ако наистина има някакъв проблем то би трябвало да се сподели , и в следствие ако може да се отстрани та било то от вас от нас , важното е вс да се получи и да сме там :да:

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Чет 07 юли 2011 11:10

Доколкото знам и съм запознат с организацията на Рожен се занимава Стефан. Аз лично последните 3 години не съм пропускал този събор, НО за тези 3 години нямаше Събор без изцепки и простотии. Дръпки по пътя,който е част от Републиканската пътна мрежа, сечене на дървета , събаряне на колбки и т.н. Не смятате ли че на този човек по - този начин му се опетнява името в Чепеларе, защото Чепеларе не е София, не е Пловдив , не е Варна или който щете голям град. Предполагам , че там всички хора се познават. И аз да съм на негово място и аз може би щях да се откажа да го организирам, защото повярвайте ми много е трудно да се организира едно такова мероприятие, а е много лесно да се говори преди това. Казвам го защото съм участвал частично в организацията на едно мероприятие в Русе.
Колко от вас питащи направиха забележка на някой рейсър, който си врътка гоуфа на поляната било то на Рожен или Крушуна? Колко от вас направиха забележка на някой , че сече от горите. Колко от вас като чуха резачка и отидоха да видят кой какво и къде реже?
Всичко е до манталитет и възпитание. Не може на такива срещи вече с утвърдени традиции да се мисли :"Абе ебал съм му **** нали не съм от тука , кой ме знае.После друг ще търсят за отговорност!"

Лек ден и сега ме отрепете с камъни, че сигурно съм излъгал за нещо?

Потребителски аватар
rabotnika

Мнениеот rabotnika » Чет 07 юли 2011 11:29

Koko бате не си излъгал но защо никой нищо не казва а само като пита някой за рожен и темата се заключва с обяснението "четете Организационния раздел" е добре ама там нищо не пише защо един като теб не излезе да обясни като теб тези неща които наистина не са видими за повечето присъстващи на подобен вид мероприятие а всеки вика Рожен няма да има и толкова

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Чет 07 юли 2011 11:49

kokobraiz написа:Доколкото знам и съм запознат с организацията на Рожен се занимава Стефан. Аз лично последните 3 години не съм пропускал този събор, НО за тези 3 години нямаше Събор без изцепки и простотии. Дръпки по пътя,който е част от Републиканската пътна мрежа, сечене на дървета , събаряне на колбки и т.н. Не смятате ли че на този човек по - този начин му се опетнява името в Чепеларе, защото Чепеларе не е София, не е Пловдив , не е Варна или който щете голям град. Предполагам , че там всички хора се познават. И аз да съм на негово място и аз може би щях да се откажа да го организирам, защото повярвайте ми много е трудно да се организира едно такова мероприятие, а е много лесно да се говори преди това. Казвам го защото съм участвал частично в организацията на едно мероприятие в Русе.
Колко от вас питащи направиха забележка на някой рейсър, който си врътка гоуфа на поляната било то на Рожен или Крушуна? Колко от вас направиха забележка на някой , че сече от горите. Колко от вас като чуха резачка и отидоха да видят кой какво и къде реже?
Всичко е до манталитет и възпитание. Не може на такива срещи вече с утвърдени традиции да се мисли :"Абе ебал съм му **** нали не съм от тука , кой ме знае.После друг ще търсят за отговорност!"

Лек ден и сега ме отрепете с камъни, че сигурно съм излъгал за нещо?

Коко аз съм съгласен с теб и на Крушуна направих забележка на един колега с голфче 3-ка че пили на тревата, но отговора беше "аз 1 път съм завъртял другите колко въртяха... и къф си ти че ще ми държиш сметка..." Не оспорвам че е трудно да се организира и че това с колибката например беше повече от селско изпълнение... Но ми се иска някой да хвърли светлина ще се проведе ли Рожен или не. Както казах в началото на темата трябва да си разчета и времето и паричките.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 07 юли 2011 11:51

Добре, де!
Голфер написа по-основните неща, дето трябва да се направят, Коко написа и с кого можете да се свържите за по-подробни разяснения.
Мога ли аз, примерно, да отговоря, при положение, че и аз не съм от Чепеларе/Пампорово?

Само да напомня на осведомените (и да осведомя неосведомените), че когато Стефан организира първите 2 събра на Рожен не беше Член на Клуба :!:
Когато Пироня организира първите 2 събирания на Крушуна не беше Член на Клуба :!: :idea:
Когато Васо18 събра хората за първи път на Дебнево - ми странно, ама и той още не беше Член на Клуба :!: :idea: :arrow:

Е значи какво излиза - не е необходимо да си член на Клуба (при все, че помага) - важното е да имаш желание!!!

В този ред на мисли - аз в Монтана само веднъж съм бил :roll:
Що па да не отскоча наново до там? :lol: :beer

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Чет 07 юли 2011 11:52

и къф си ти че ще ми държиш сметка...

е заради такива граждани може и да няма незнам......и за такива граждани има Писта Дракон!!!

Върни се в “Организационен”