Мнения и коментари след Рожен 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Re: Мнения и коментари след Рожен 2011

Мнениеот PACH » Пон 29 авг 2011 8:37

Kozunak написа:Супер беше...ма има ли някъв вариант един поне събор да се размине без диви маааанета и кючеци? :lol:

Разбира се че има, прави се втора "сцена", където се пуска друга музика, за останалите фенове.Който иска си слуша чалга, който иска денс и ретро на другото място и готово ;)

Потребителски аватар
CecOA JenO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CecOA JenO » Пон 29 авг 2011 9:15

FEN-NA-GOLF написа:Много добре се получи й тази година , добър "огин" имаше добра заря и една как да танцува върху " големио гоуф" ( таурег) :beer :banana :applause: :да: heavy metal zork и едно голямо благодаря на хората който направиха всичко възможно и тази година да има BBQ PARTY :BBQ : vw fen :обичам ви

Танците бяха на ниво , тази танцуващата ти обещава , че на всеки събор, на който присъства, живот и здраве , ще се качва да изиграва по един кючек и за теб :applause: :wink: :wink:

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Пон 29 авг 2011 9:31

Супер беше събора, благодарности и от мен, доволен съм като цяло.
Само да добавя и някои забележки - малко малко бяха хората и мястото... щото бях точно до маането и ако исках друго трябваше да съм другаде... А пък и също мисля защо някой от организаторите не направи поне малка забележка на хората с големия гоУф - то хубаво чалгии, пистолети и т.н. ама писва тва в продължение на сума ти часове и накрая някой да се изцепи за родопската музика : "Ама те само едно и също свирят..." :beat_butt2 . Не разбирам как хората, които нищо не разбират и не различават родопската музика си правят смешни коментари. Аз казах ли им: А що само едни и същи циганьорщини слушате по 15 пъти?
Евалата и на пича, дето им посрами танцьорката само ме е яд защо не се качи и той на туарега :applause:
Поне хубаво, че гайдарите бяха готини и посвириха мноооооого дълго. Огромни благодарности и на тях, и на хората, които са се потрудили те да бъдат при нас :)

П.П.: Нали се чу че точно под пътя няма да има никой, а да сме от дърветата нататък...

Потребителски аватар
snobar4eto
Автомобил: Audi A3 8L
Двигател: AHF+++

Мнениеот snobar4eto » Пон 29 авг 2011 9:56

Пича не беше там да я посрами а и не можеше!!!!Просто имаха уговорка с момичето да играят!!!А за музиката ..що не дойде да ни правиш забележка като бяхме там .... всеки си слуша каквото му харесва(като те гледам си от пловдивската група и вие не се спряхте mhihi добро утро пиянице 200 пъти се пуска в неделя сутринта).Коментара за родопската музика на съм го чул ,ако си прав ....извинявам се от името на който го е казал от Варна!!!За събора, евала на организаторите и най вече на (vasstop).

Последна промяна от snobar4eto на Пон 29 авг 2011 10:12, променено общо 1 път.

malinakis
Автомобил: VW GOLF 3 GT
Двигател: 1.6 AEK

Мнениеот malinakis » Пон 29 авг 2011 9:58

екстра си беше събора :drunk :beer
евала на организаторите :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
CecOA JenO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CecOA JenO » Пон 29 авг 2011 10:20

azrod написа:Супер беше събора, благодарности и от мен, доволен съм като цяло.
Само да добавя и някои забележки - малко малко бяха хората и мястото... щото бях точно до маането и ако исках друго трябваше да съм другаде... А пък и също мисля защо някой от организаторите не направи поне малка забележка на хората с големия гоУф - то хубаво чалгии, пистолети и т.н. ама писва тва в продължение на сума ти часове и накрая някой да се изцепи за родопската музика : "Ама те само едно и също свирят..." :beat_butt2 . Не разбирам как хората, които нищо не разбират и не различават родопската музика си правят смешни коментари. Аз казах ли им: А що само едни и същи циганьорщини слушате по 15 пъти?
Евалата и на пича, дето им посрами танцьорката само ме е яд защо не се качи и той на туарега :applause:
Поне хубаво, че гайдарите бяха готини и посвириха мноооооого дълго. Огромни благодарности и на тях, и на хората, които са се потрудили те да бъдат при нас :)

П.П.: Нали се чу че точно под пътя няма да има никой, а да сме от дърветата нататък...

Приятел , а на вас толкова като ви харесваха гайдарите , защо не намалихте вашата музика , докато свиреха момчетата , ние поне ги уважихме и бяхме спрели нашата музика ! Мисля , че всеки успя да си се забавлява по собствен начин :))))

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 29 авг 2011 10:33

Приятелко, щом сте спрели музиката, да беше погледнала, че гайдарите дори свиреха в една от шатрите на П-в тийм?
С връзки сме, да!
Оказа се, че двама от тях са рода с част от групата ни, които бяха от Марково (това е до Пловдив).

Относно маанетата - ще имам грижата да ви предупредя кога ще е следващия цигански събор.
Ние сме нещо различно, опитай се да го схванеш някак си и ... не мисля, че някой би се разсърдил, ако не изпълниш обещанието си (или заплаха по-точно)

За пистолета - лично помолих господина, дето се изживяваше като Бъфало Бил да го прибере.
'Да, да. Добре' беше отговора, след което щракна пълнителя и го изтреля целия! :shock
Да, знам че беше с халостни, не ми го обяснявайте.

... и да се извиня, че щях да отнеса две от вас от столовете, докато бързах да помоля стрелеца да се съобразява малко.

Всеки път!
Всеки път си говорим едни и същи неща - АТВ-та (за щастие - на някои им влиза нещо в главата, та тази година нямаше) и пистолети.
Е! Явно на други главите им са прекалено дебели, за да влезне нещо... :No

Потребителски аватар
zzzzzzz
Автомобил: Golf Mk3
Двигател: ADD

Мнениеот zzzzzzz » Пон 29 авг 2011 10:45

Страхотен събор. Браво на клуба и организаторите ! :да:

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Пон 29 авг 2011 10:50

събора беше екстра
тези които не успяха да дойдат (за жалост)
избубиха поредния як събор :beer :beer

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пон 29 авг 2011 10:50

:beer http://div.bg/%D0%97%D0%B0%D0%B1%D0%B0% ... 08082.html :да:

п.с. дано и другата година се съберем отново :beer

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 29 авг 2011 10:53

Ще ви помоля да не се карате за музиката, всеки има право да слуша тази музика, която му харесва, по начин, на който му изнася.
Разберете, че няма как всички да слушат една музика и да се забавляват еднакво на нея, колкото и да ми се иска.
След определено количество алкохол обаче се забавлявам максимално на всичко, там е ключа от палатката.
Който не пие - да си носи mp3 player mhihi

За пистолетите обаче няма какво да кажа, определено това е последното нещо, от което има нужда на съборите ни...

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Пон 29 авг 2011 11:03

Колко е прав Кустурица за тъмните балкански субекти!

За първа година пропускам, и не знам защо,
но точно за начина на забавление привечер - става все по зле... и сега по-малко съжалявам че пропуснах събитието.
Най-страшното е, че дори не се поглежда отстрани. И всичко им е така приемливо и нормално!
Поредното доказателство, че не трябва да има по 5-10 "музики".
"Джумбуша" е адски дразнещ вече.

Пожелавам Ви следващия събор - с "една музика" и в списъка - за всекиго по нещо.
Трябва да се следва политиката на взаимните отстъпки, иначе се стига до насилие.
Още 18 век е писано.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 29 авг 2011 11:07

heimdal написа:Колко е прав Кустурица за тъмните балкански субекти!

За първа година пропускам, и не знам защо,
но точно за начина на забавление привечер - става все по зле... и сега по-малко съжалявам че пропуснах събитието.
Най-страшното е, че дори не се поглежда отстрани. И всичко им е така приемливо и нормално!
Поредното доказателство, че не трябва да има по 5-10 "музики".
"Джумбуша" е адски дразнещ вече.

Пожелавам Ви следващия събор - с "една музика" и в списъка - за всекиго по нещо.
Трябва да се следва политиката на взаимните отстъпки, иначе се стига до насилие.
Още 18 век е писано.

И така не е добре. Кво, от 8 до 9 пиеме ние, от 9 до 10 - вие, от 10 до 11 - те. Пусни ми рап примерно да видиш как ще се забавлявам - никак. Ама пешо и гошо ще се забавляват. Еми да си пуснат от тяхната кола и така, пък аз ще си пусна квото ми душа иска от мойта.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 29 авг 2011 12:02

Искам да благодаря на всички, които помогнаха да се състои този събор:

Stefan - благодаря за разговорите със собственици и полиция
nando16v - благодаря за съдействието за дървата, бяха безценни нощем
Vlad777 - благодаря за съдействието за гайдарите и охраната, бяха на ниво
ABSOLUT - пасатът много багаж носи, а и лед имаше до края
Adrian-AAA - зарята беше супер, това синхро и то доста багаж носи
Милата и Desi - рекламният щанд не му отива без вас
Cardan - шатра, столове, маса, рекламен щанд, благодаря
hooligans - и това поло поема багаж, нищо, че е толкова ниско
Angel Stavrev - табелките за указване на мястото, супер бяха, макар и сочещи наляво
madcap - стикерите са супер, ще очакваме и снимки за календара, тоалетните бяха без забележка
MitkoDVD - кетъринга беше на ниво, хората даже и ни почерпиха
bambulka - отсрами Плевенската група, беше навсякъде и помагаше много, не само на рекламния щанд
Bratt - кой да ме носи до палатката, ако не ти миуо :oops:

P.S> Моля ако съм забравил някого да ме извини, ако се сетя ще добавям!

Както и да благодаря на всички вас, които дойдоха и се веселихме заедно!
Един събор се прави от хората за хората и те са тези, които го правят хубав и незабравим.
За другата година сме ви подготвили изненада ;)

Благодаря ви! :bowdown :bowdown :bowdown

ernesto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ernesto » Пон 29 авг 2011 12:17

Koлеги беше невероятно,на мен ми хареса много въпреки че си продадох голфа миналата година,живот и здраве събера ли кинти друг ще има 8) направих доста снимки иначе някои ако иска скаипа ми е bodurov_73 благодарско на организаторите и браво на всички които си поддържат колите в такъв безупречен вид!!!

Върни се в “Организационен”