Локална сбирка - Русе.
- RS-Racing
- Автомобил:
- Двигател:
:)
Последно кога е срещата?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
СТИГА СМЕ СЕ ДЪРЛИЛИ КАЗАХМЕ ЧЕ ПОЧВАМЕ НА ЧИСТО
КРАЙ НА ДРАЗГИТЕ
В неделя на ОМВ ще пием по нещо ще стиснем ръце и квот било било. Все пак сме Русенци стига сме се карали
С тея караници ни разбра цяла България
Правим среща сядаме кат пичове стискаме ръце пием си пиенето и толкоз .Стига глупости от сорта аз тебе ти мене, съграждани сме да го ....... край на простотиите. Всички ни обединява едно а именно любимата марка VW.
Затова нека забравим всичко и да почнем на чисто.Няма никакъв смисъл в саморазправата най много да стане някоя простотия. Аз вдигам бялото знаме
и ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ЗА СЪЩОТО

КРАЙ НА ДРАЗГИТЕ

В неделя на ОМВ ще пием по нещо ще стиснем ръце и квот било било. Все пак сме Русенци стига сме се карали

С тея караници ни разбра цяла България

Правим среща сядаме кат пичове стискаме ръце пием си пиенето и толкоз .Стига глупости от сорта аз тебе ти мене, съграждани сме да го ....... край на простотиите. Всички ни обединява едно а именно любимата марка VW.
Затова нека забравим всичко и да почнем на чисто.Няма никакъв смисъл в саморазправата най много да стане някоя простотия. Аз вдигам бялото знаме

- Krasi_Pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:СТИГА СМЕ СЕ ДЪРЛИЛИ КАЗАХМЕ ЧЕ ПОЧВАМЕ НА ЧИСТО![]()
![]()
![]()
КРАЙ НА ДРАЗГИТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В неделя на ОМВ ще пием по нещо ще стиснем ръце и квот било било. Все пак сме Русенци стига сме се карали![]()
![]()
![]()
С тея караници ни разбра цяла България![]()
![]()
![]()
Затова нека забравим всичко и да почнем на чисто.Няма никакъв смисъл в саморазправата най много да стане някоя простотия. Аз вдигам бялото знамеи ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ЗА СЪЩОТО
![]()
![]()

- znainainai
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Аз запазвам доброто си настроение и каня официално (без лоши помисли) всички тея миролюбиви хора .. Хората, които идват на срещите знаят що за човек съм.. Признавам си, че имам пиперлив език, но това не значи че не ценя мнението на останалите покрай мене.. Написах няколко изцепки в яда си, които не искам да се вземат под внимание за което благодаря .. Като казвам "разбирачи" имам в пред вид точното значение на думата .. Не ми харесват ама изобщо тия караници, които според мен са едно недоразумение.. Искам да погледна смелчаците в очите и да си стиснем ръцете .. Харесвам подобни тип индивиди, които отстояват позициите си и знаят какво точно искат .. Е аз искам същото като тях.. Признателност, уважение, колегиалност, респект.. Всички тук се борим за едно: да покажем, че притежаваме най-сполучливата марка автомобили, която се предпочита от една голяма част от българските мъже.. Предполагам, че на всеки му е приятно да се намира в компанията на човек със подобни интереси, да коментира, да се отпусне, да се почуства желан и най-важното - да си тръгне с усмивка и удовлетворение за миговете, изгубени в тоя наш къс и изпълнен с напрежение живот..
П.П. "Не е важно возилото - важен е драйвера"
П.П. "Не е важно возилото - важен е драйвера"
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де, "разбирачите" ще се опитаме да се съберем и да дойдем на срещите на vwclub.bg(дееба, кой ми е залепил тоя стикер на стъклото
), все пак отдавна ни каните, я за хубаво, я за лошо
П.П. Don_Castelano, нямаш честта да познаваш ANDREYO, така че всички коментари и определения са излишни.Дори и да отидеш до "магазина", ще останеш много разочарован, защото няма да намериш това което търсиш
Надявам се че в Неделя ще се видим и ще се запознаем
П.П.П.Това среща на "Азот" под прикрите ли ще е или среща на vwclub.bg, защото едното няма нищо общо с другото...

П.П. Don_Castelano, нямаш честта да познаваш ANDREYO, така че всички коментари и определения са излишни.Дори и да отидеш до "магазина", ще останеш много разочарован, защото няма да намериш това което търсиш

П.П.П.Това среща на "Азот" под прикрите ли ще е или среща на vwclub.bg, защото едното няма нищо общо с другото...
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Там при нас няма скрито-покрито .. Всичко си е на яве.. Всяко нещо на този Свят си има име .. Идеята беше моя за "АЗОТ", въпреки че това название все още поражда въпроси какво точно е в същност. Ми често казано нищо по различно "Български VW клуб".. Група смелчаци, седнали зад волана на германската кола и изявили желание да научат нещо по-вече един от друг.. Какво точно става в града, в който живея по-вече от 30 години ми е пределно ясно .. Пришълците, иноваторите и пионерите в по-вечето области се отличават от останалата част от населението ни .. Новоизлюпените звезди изряват чак след като бъде преценено тяхното съществуване.. Колкото и да се мъчат да бъдат част от колектива не захвърлят ли маската на фалшивото си его те не могат да бъдат причислени към нормално развиващите се .. Ето защо тия хора живеят в сянката на истински развилите се идеалисти, постигнали целта си много преди да бъде дадено началото на всяко начинание .. 

- znainainai
NovobranecGT написа:Добре де, "разбирачите" ще се опитаме да се съберем и да дойдем на срещите на vwclub.bg(дееба, кой ми е залепил тоя стикер на стъклото), все пак отдавна ни каните, я за хубаво, я за лошо
П.П. Don_Castelano, нямаш честта да познаваш ANDREYO, така че всички коментари и определения са излишни.Дори и да отидеш до "магазина", ще останеш много разочарован, защото няма да намериш това което търсишНадявам се че в Неделя ще се видим и ще се запознаем
Не няма да е среща на азот под прикритие

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Разбирачи ... Покани ... Магазинери ... Биячи ... Екзистенциални умозаключения ... Ако искате да си воювате измислени войни, то не ги прехвърляте във форума. Изходът за "бойците" няма да е много приятен, от форумна гледна точка.
Не бъркайте моля ви форума с живия живот. Вземете се малко в ръце и престанете. Прочетете, ако трябва, една от многото други теми за локални сбирки, и вижте как стават нещата.
Посоката е грешна тука, нагласата ... Няма по-, няма най- (не визирам ничий ник
) ... Приятно ви е, виждате се, не ви е приятно - свят широк. Става въпрос за среща на всички русенци, които посещават http://www.vwclub-bg.org/forum/index.php и имат желание да обменят информация на живо, а не само зад клавиатурата. Никой никого не кани, никой не определя правилата, всичко и спонтанно, всеки допринася с нещо за/на една такава среща. Съберете се, пийте кой каквото му душа сака, другото трябва да идва от само себе си ...

Не бъркайте моля ви форума с живия живот. Вземете се малко в ръце и престанете. Прочетете, ако трябва, една от многото други теми за локални сбирки, и вижте как стават нещата.
Посоката е грешна тука, нагласата ... Няма по-, няма най- (не визирам ничий ник

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- road runner
- Автомобил:
- Двигател:
NovobranecGT написа:Абе направо надминахме русенския раздел в тунинг.бг...
Хахах, не ми се е сторило значи!

Сега сериозно - имам желание за неделя, но нека то не бъде убито за пореден път! Както dobrinb каза - нещата трябва да стават спонтанно, от самосебе си.. а не - ела, ще има промоция (в кръга на шегата, разбира се