Локална сбирка - Русе.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Сря 27 юни 2007 17:44

Yahoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Потребителски аватар
RS-Racing
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот RS-Racing » Сря 27 юни 2007 17:52

Последно кога е срещата?

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Сря 27 юни 2007 19:23

СТИГА СМЕ СЕ ДЪРЛИЛИ КАЗАХМЕ ЧЕ ПОЧВАМЕ НА ЧИСТО :!: :!: :!:
КРАЙ НА ДРАЗГИТЕ :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се
В неделя на ОМВ ще пием по нещо ще стиснем ръце и квот било било. Все пак сме Русенци стига сме се карали :!: :!: :!:
С тея караници ни разбра цяла България :!: :!: :!:
Правим среща сядаме кат пичове стискаме ръце пием си пиенето и толкоз .Стига глупости от сорта аз тебе ти мене, съграждани сме да го ....... край на простотиите. Всички ни обединява едно а именно любимата марка VW.
Затова нека забравим всичко и да почнем на чисто.Няма никакъв смисъл в саморазправата най много да стане някоя простотия. Аз вдигам бялото знаме :предавам се и ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ЗА СЪЩОТО :!: :!: :!:

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Сря 27 юни 2007 19:27

:drunk :beer :drinking: :applause: :ihihih: :yahoo: :drive

Потребителски аватар
Krasi_Pavlov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Krasi_Pavlov » Сря 27 юни 2007 19:31

znainainai написа:СТИГА СМЕ СЕ ДЪРЛИЛИ КАЗАХМЕ ЧЕ ПОЧВАМЕ НА ЧИСТО :!: :!: :!:
КРАЙ НА ДРАЗГИТЕ :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се :предавам се
В неделя на ОМВ ще пием по нещо ще стиснем ръце и квот било било. Все пак сме Русенци стига сме се карали :!: :!: :!:
С тея караници ни разбра цяла България :!: :!: :!:
Правим среща сядаме кат пичове стискаме ръце пием си пиенето и толкоз .Стига глупости от сорта аз тебе ти мене, съграждани сме да го ....... край на простотиите. Всички ни обединява едно а именно любимата марка VW.
Затова нека забравим всичко и да почнем на чисто.Няма никакъв смисъл в саморазправата най много да стане някоя простотия. Аз вдигам бялото знаме :предавам се и ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ЗА СЪЩОТО :!: :!: :!:
:да: Русе и VW преди всичко :D

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Сря 27 юни 2007 19:35

ANDREYO написа::drunk :beer :drinking: :applause: :ihihih: :yahoo: :drive

Ей това вече е приказка айде наздраве и в неделя ще се видим :handshake :beer

Потребителски аватар
valdemir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valdemir » Сря 27 юни 2007 20:22

:beer :beer :предавам се :предавам се :предавам се :BBQ : vw fen :ihaaaaa

Потребителски аватар
Don_Castelano
Автомобил: seat cordoba
Двигател: ABD 94

Мнениеот Don_Castelano » Сря 27 юни 2007 21:24

Аз запазвам доброто си настроение и каня официално (без лоши помисли) всички тея миролюбиви хора .. Хората, които идват на срещите знаят що за човек съм.. Признавам си, че имам пиперлив език, но това не значи че не ценя мнението на останалите покрай мене.. Написах няколко изцепки в яда си, които не искам да се вземат под внимание за което благодаря .. Като казвам "разбирачи" имам в пред вид точното значение на думата .. Не ми харесват ама изобщо тия караници, които според мен са едно недоразумение.. Искам да погледна смелчаците в очите и да си стиснем ръцете .. Харесвам подобни тип индивиди, които отстояват позициите си и знаят какво точно искат .. Е аз искам същото като тях.. Признателност, уважение, колегиалност, респект.. Всички тук се борим за едно: да покажем, че притежаваме най-сполучливата марка автомобили, която се предпочита от една голяма част от българските мъже.. Предполагам, че на всеки му е приятно да се намира в компанията на човек със подобни интереси, да коментира, да се отпусне, да се почуства желан и най-важното - да си тръгне с усмивка и удовлетворение за миговете, изгубени в тоя наш къс и изпълнен с напрежение живот..

П.П. "Не е важно возилото - важен е драйвера"

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Сря 27 юни 2007 21:58

Добре де, "разбирачите" ще се опитаме да се съберем и да дойдем на срещите на vwclub.bg(дееба, кой ми е залепил тоя стикер на стъклото :? ), все пак отдавна ни каните, я за хубаво, я за лошо :wink:
П.П. Don_Castelano, нямаш честта да познаваш ANDREYO, така че всички коментари и определения са излишни.Дори и да отидеш до "магазина", ще останеш много разочарован, защото няма да намериш това което търсиш 8) Надявам се че в Неделя ще се видим и ще се запознаем :wink:
П.П.П.Това среща на "Азот" под прикрите ли ще е или среща на vwclub.bg, защото едното няма нищо общо с другото...

Потребителски аватар
Don_Castelano
Автомобил: seat cordoba
Двигател: ABD 94

Мнениеот Don_Castelano » Сря 27 юни 2007 22:41

Там при нас няма скрито-покрито .. Всичко си е на яве.. Всяко нещо на този Свят си има име .. Идеята беше моя за "АЗОТ", въпреки че това название все още поражда въпроси какво точно е в същност. Ми често казано нищо по различно "Български VW клуб".. Група смелчаци, седнали зад волана на германската кола и изявили желание да научат нещо по-вече един от друг.. Какво точно става в града, в който живея по-вече от 30 години ми е пределно ясно .. Пришълците, иноваторите и пионерите в по-вечето области се отличават от останалата част от населението ни .. Новоизлюпените звезди изряват чак след като бъде преценено тяхното съществуване.. Колкото и да се мъчат да бъдат част от колектива не захвърлят ли маската на фалшивото си его те не могат да бъдат причислени към нормално развиващите се .. Ето защо тия хора живеят в сянката на истински развилите се идеалисти, постигнали целта си много преди да бъде дадено началото на всяко начинание .. :idea:

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Чет 28 юни 2007 0:51

NovobranecGT написа:Добре де, "разбирачите" ще се опитаме да се съберем и да дойдем на срещите на vwclub.bg(дееба, кой ми е залепил тоя стикер на стъклото :? ), все пак отдавна ни каните, я за хубаво, я за лошо :wink:
П.П. Don_Castelano, нямаш честта да познаваш ANDREYO, така че всички коментари и определения са излишни.Дори и да отидеш до "магазина", ще останеш много разочарован, защото няма да намериш това което търсиш 8) Надявам се че в Неделя ще се видим и ще се запознаем :wink:
П.П.П.Това среща на "Азот" под прикрите ли ще е или среща на vwclub.bg, защото едното няма нищо общо с другото...

Не няма да е среща на азот под прикритие :!: Ще бъде среща ОТКРИТА за всички фенове и подчитатели на марката VW искащи да научат нещо ново да си помогнат взаимно да разпуснат в приятна компания и най вече да опознаят своите съфорумци(съграждани) собственици на VW :D И аз имам стикер VW CLUB-BG.ORG и съм го сложил със огромно желание :!: А за неделя:колеги заповядайте да направим най голямата VW среща в историята на Русе :beer :drunk :guinnes :BBQ : само VW : vw fen :drive

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 28 юни 2007 11:51

Разбирачи ... Покани ... Магазинери ... Биячи ... Екзистенциални умозаключения ... Ако искате да си воювате измислени войни, то не ги прехвърляте във форума. Изходът за "бойците" няма да е много приятен, от форумна гледна точка.

Не бъркайте моля ви форума с живия живот. Вземете се малко в ръце и престанете. Прочетете, ако трябва, една от многото други теми за локални сбирки, и вижте как стават нещата.

Посоката е грешна тука, нагласата ... Няма по-, няма най- (не визирам ничий ник :wink: ) ... Приятно ви е, виждате се, не ви е приятно - свят широк. Става въпрос за среща на всички русенци, които посещават http://www.vwclub-bg.org/forum/index.php и имат желание да обменят информация на живо, а не само зад клавиатурата. Никой никого не кани, никой не определя правилата, всичко и спонтанно, всеки допринася с нещо за/на една такава среща. Съберете се, пийте кой каквото му душа сака, другото трябва да идва от само себе си ...
:beer

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 28 юни 2007 18:29

dobrinb написа:Разбирачи ... Покани ... Магазинери ... Биячи ... Екзистенциални умозаключения ...

Абе направо надминахме русенския раздел в тунинг.бг...на къде отива света само :?
П.П.Промених началото на темата....

Потребителски аватар
road runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот road runner » Чет 28 юни 2007 19:23

NovobranecGT написа:Абе направо надминахме русенския раздел в тунинг.бг...

Хахах, не ми се е сторило значи! :wink:

Сега сериозно - имам желание за неделя, но нека то не бъде убито за пореден път! Както dobrinb каза - нещата трябва да стават спонтанно, от самосебе си.. а не - ела, ще има промоция (в кръга на шегата, разбира се :lol: ). Хората излизат да се видят на кафе, бира или друго по свое собствено желание, не на сила или в резултат на агитиране и прочее. Когато някой има желание - ще дойде и без патриотични призиви или тем-подобни изявления. Нали знаете неписаното правило - колкото повече караш някой да направи нещо, толкова повече убиваш желанието му да го направи по свое желание. Е... за неделя... к`вото стане... въпрос на желание и добра воля :wink:

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Чет 28 юни 2007 19:26

ако ши са карати и биити дайте да направим 1 турнор по Counter Strike i да се разцепим.ае стягаите се,неделя 18:30 на ОМВ-то.

Върни се в “Организационен”