Както каза един колега - "Ямбол е градът"
Ако сте забелязали тази година наблягахме на фолклора - детска формация Боженци, гайдите и голямото хоро около огъня. Именно на планината, сред природата е мястото за такава музика и както каза и многоуважаемият колега Varbona - абсолютно в тон с името на марката
Фолксваген.

Надявам се този по-различен събор да се е харесал!
Благодаря на тези, които си почистиха боклуците след себе си и си отнесоха чувалите до най-близкия контейнер с автомобилите си! След като всичко приключи, няколко колеги обиколиха поляните и мога да ви уверя, че не сме оставили боклуци там!
Това, което не ми хареса лично на мен е, че въпреки обявените правила и забележките някои хора все пак показаха колко им е мощна аудио системата в автомобила и се наложи да им се прави повторно забележка. Чалга всеки може да си слуша всеки ден и навсякъде... Нека на тези събори се настроим за друг вид музика и да бъдем толерантни спрямо съседите си по палатка! Другото е, че отново въпреки написаното, имаше 2-3 случая на запален огън извън общото огнище, който можеше да прерастне доста лесно в пожар. Тревата е суха и не е нужно много на огъня за да напусне "огнището" и да се разпростре. Тези огньове бяха загасени с клубните пожарогасители - нека няма сърдити, но трябва да бъдем отговорни и към природата! Поляните и боровете наоколо не са за еднократна употреба...
Лично аз си изкарах супер! Искам да благодаря на всички, които дойдоха и уважиха събитието, защото то се прави единствено и само за феновете от други фенове!Догодина задължително ще се постараем още повече и отново ще имаме един VW празник!