Другия път сложете табелите на "кътчетата",за да се знае...Щото паркирахме на един такъв и отидохме да си разглеждаме Водопадите
Та,ако ни нямаше цял ден щяхте да си се снимате на асфалта 
Та,ако ни нямаше цял ден щяхте да си се снимате на асфалта 
Много коли издеяниха ,някои не успяха, аз съм благодарен на моята палатка ,че успя да изтърпи пиянските ми изблици и издържа на прекъсвачите ,ама то ни е простено ,миналата вечер не бяхме мигнали с някои съфорумци - от вълнение
Може би един от минусите беше ,че липсваше огъня като от миналите години и хорото (за сплотяване на колектива

Благовест написа:Поздрави на колегата с вувузелата!Как не се умори да я надува![]()
Другия път сложете табелите на "кътчетата",за да се знае...Щото паркирахме на един такъв и отидохме да си разглеждаме ВодопадитеТа,ако ни нямаше цял ден щяхте да си се снимате на асфалта

Благодаря и на компанията, с която прекарах 3 прекрасни дена, изпълнени с много положителни емоции!
И съжалявам, ако съм притеснила някого с действията си.

Първата вечер бях доста разочарован, защото към 3 нямаше с кой да пия и си легнах, щото жената даваше зор 
Огромни поздравления, че отново се нагърбихте със задачата да организирате този събор, за да можем отново да се видим и да си изкараме добре с хората с които се познаваме. Тази година събора беше доста по-голям от предния път когато присъствах и доста по-организиран
Направихме хубави снимки, няколко клипчета, хапнахме, пийнахме, абе всичко беше супер
Като цяло - брутална картинка на фона на тези хубави автомобили
Заради подобни изцепки никога не съм и няма и да остана на нито един събор да спя на палатка

Благодаря на всички виновни които успяват за поредна година да сътворят този голям празник.ГОЛЕМИ СТЕ МОМЧЕТА 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта