Като дойдох и видях калните бани и си помислих че няма да е готино, но за поредна година времето идва на страната на феновете, напече, бира студена, бих лафа с приятелите които ги виждам рядко, запознах се с нови хора. Разходих се до водопадите, ядох, пих и се прибрах като куфар пълен с изключително добри емоции. Сега остава да видя какво съм нащракал :)
До година пак !
Отзиви за VWaterfalls VR6...(Крушуна)
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
Re: Отзиви за VWaterfalls VR6...(Крушуна)
Ем.. малко съм глупав и незнам как да го формулирам за да може хората да ме разберат правилно - за трети път бях там и ще има и 4ти и 5ти и 6ти и н-ти път (видях се с приятели, запознах се с нови, повеселихме се, казахме си наздраве и т.н.).
за разлика предишните 2 пъти тази година нещо мноооого леко куцаше в организацията и спазването на добрия тон и някакви елементарни правила и по-точно не, че куцаше а по скоро не достигаха усилията. и петък и събота Ели не се спря да ходи напред назад сама за да моли този и онзи я да си загаси огъня я да си изкара фиат-а от поляната я да намали скоростта щото човека си помислил, че поляната е скоростна отсечека и т.н. другите си правиха бърноут-и на калта (и с колелото става момчета)) и добре че се включваха Зеру-тУ и още някои приятели от тук и от там да и ударят едно рамо - евала момчета
(аз небях във състояние да и помогна)
и на идея си нямам колко много усилия са необходими за да може едно такова мероприятие да стане факт. обаче ми е ясно, че няма как всичко да е перфектно и това да го чакаме от организаторите. трябва да дойде и от нас самите ;)
благодаря на хората виновни за това събитие и се надявам догодина да има отново за може още хора да си правят глупостите и да си мислят че са над правилата и в неделя вечерта да пишат тук и да плюят и кълнат, че НИЩО не е било на ред т.н.
ПП: имаше 3 контейнера за боклук на пътя или поне аз толкова видях
за разлика предишните 2 пъти тази година нещо мноооого леко куцаше в организацията и спазването на добрия тон и някакви елементарни правила и по-точно не, че куцаше а по скоро не достигаха усилията. и петък и събота Ели не се спря да ходи напред назад сама за да моли този и онзи я да си загаси огъня я да си изкара фиат-а от поляната я да намали скоростта щото човека си помислил, че поляната е скоростна отсечека и т.н. другите си правиха бърноут-и на калта (и с колелото става момчета)) и добре че се включваха Зеру-тУ и още някои приятели от тук и от там да и ударят едно рамо - евала момчета

и на идея си нямам колко много усилия са необходими за да може едно такова мероприятие да стане факт. обаче ми е ясно, че няма как всичко да е перфектно и това да го чакаме от организаторите. трябва да дойде и от нас самите ;)
благодаря на хората виновни за това събитие и се надявам догодина да има отново за може още хора да си правят глупостите и да си мислят че са над правилата и в неделя вечерта да пишат тук и да плюят и кълнат, че НИЩО не е било на ред т.н.
ПП: имаше 3 контейнера за боклук на пътя или поне аз толкова видях
Събора беше супер за 4-та година беше всичко на 6 както винаги имаше си простотията но беше овладяна от Елито която ако дойде на калояново ще получи ботилка вино за компенсация на изгубеното :D .... а относно кофите за смет и охраната според мен не е редно да си оставиш всичко разхвърлено и после да викаш ми няма ми го а за боклука ако ние неси изчистим и не гледаме да ни е чисто кофите за смет няма да дойдат да ни съберат и изхвърлят боклука.
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
те вярно че в неделя сутринта бяха пълни вече, но това не означава не ги е имало
- syllable
- Автомобил: Volkswagen Golf MK2
- Двигател:
Всичко си беше на ниво, за първа година ходих и часно да си кажа със сигурност и следващия път. Само не можах да видя павилиончето с клубния "мърчандайс" (стикери, тениски и др.) . Очаквам снимки и клипове, а най-добре ако може някой колега да ме напътства къде да ги търся.
- GOLF_SB_1991
- Автомобил: VW JETTA MK2
- Двигател: JP
Много доволно си изкарах :) видях се с доста колеги .Като цяло само времето в петак беше гадно и калта но събота се оправи и всичко си беше 6 браво на организаторите

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
syllable написа:Всичко си беше на ниво, за първа година ходих и часно да си кажа със сигурност и следващия път. Само не можах да видя павилиончето с клубния "мърчандайс" (стикери, тениски и др.) . Очаквам снимки и клипове, а най-добре ако може някой колега да ме напътства къде да ги търся.
Не си го видял понеже vwclub.bg не участва по никакъв начин в това мероприятие.
По темата. Събора беше страхотен. Още от петък бях там и по никакъв начин времето не ни развали купона както и на всички, които бяха там :)
- icokr
- Автомобил: GOLF 3 GTI 16V
- Двигател:

Добре си изкарахме и всичко мина нормално.
И времето събота беше с нас :)
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Липсваше ми почетната обиколка 

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
По едно време имах чувството (сигурно от пийнето), че събора обикаля около мене :D
-
- Автомобил: vw golf 3
- Двигател: 1.8 1993
За първа година ходих и много ми допадна всичко , прекарах си страхотно и догодина отново съм там ако ще сняг да вали ;]
П.С: Относно табелите за паркинг ... нека тия който са ги взели да си ударят по 1 табелка в главата и догодина да ги сложат на местата.
П.С: Относно табелите за паркинг ... нека тия който са ги взели да си ударят по 1 табелка в главата и догодина да ги сложат на местата.
- Nasulov
- Автомобил: 1990 Golf PB
- Двигател:
Аз не съм много по писането в такива теми,ама реших да се изкажа.
Та събора,както винаги беше супер,това няма какво да се коментира.
Относно организацията аз не усетих нещо,дето да куца(дет се вика).Всичко беше ОК.Въпреки калта,имаше хора,които всячески се опитваха да допринесат за успешното влизане на поляната и за излизането в случай,че пак завали.Дори след,като ги попитах дали искат помощ,явно им дожаля за мен и казаха "ми.. не,то няма с какво"
.Място имаше за всички,имаше хубави коли,за награждаването не успях да отида,но съм сигурен,че е имало какво да се види.
Колкото до охраната и кофите за смет,за охрана не съм сигурен до,колко има нужда от такава.Кофи за смет си имаше,просто трябва да се гледа за такива работи,а пък и във всеки бау-магазин или железария 10 чувала за смет са между един и пет лева.Винаги,като ходим сред природа си взимаме такива и след това в най-близкото село(ако има големи кофи) или на някоя бензиностанция се изхвърлят чувалите и-чиста работа.
Единствено "патрулката" ме събуди един-два пъти,ама не е кой знае какво.Другото което не ми хареса беха тия комари,докат се осетим три кебапчета отнесоха и две пържоли
,дет се вика-като кацне на оградат и кучето зафане да лае!
.
Иначе,като цяло с три думи-събора беше супер.
Дано догодина пак да има,че като гледам с тия строежи бая напредват...да фалират дано!
Та събора,както винаги беше супер,това няма какво да се коментира.

Относно организацията аз не усетих нещо,дето да куца(дет се вика).Всичко беше ОК.Въпреки калта,имаше хора,които всячески се опитваха да допринесат за успешното влизане на поляната и за излизането в случай,че пак завали.Дори след,като ги попитах дали искат помощ,явно им дожаля за мен и казаха "ми.. не,то няма с какво"

Колкото до охраната и кофите за смет,за охрана не съм сигурен до,колко има нужда от такава.Кофи за смет си имаше,просто трябва да се гледа за такива работи,а пък и във всеки бау-магазин или железария 10 чувала за смет са между един и пет лева.Винаги,като ходим сред природа си взимаме такива и след това в най-близкото село(ако има големи кофи) или на някоя бензиностанция се изхвърлят чувалите и-чиста работа.

Единствено "патрулката" ме събуди един-два пъти,ама не е кой знае какво.Другото което не ми хареса беха тия комари,докат се осетим три кебапчета отнесоха и две пържоли

Иначе,като цяло с три думи-събора беше супер.
Дано догодина пак да има,че като гледам с тия строежи бая напредват...да фалират дано!
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Честно казано аз се надявам хотелчето да е готово за следващата Крушуна и със сигурност ще се възползвам от услугите му. Вярно, ще се изгуби леко чара от къмпинга, но пък поне ще може мъртвопиян да пресека улицата, да си фрасна един душ и да си легна без да ми надуват прекъсвачи на главата или да се съберат 10 човека да си обсъждат как хубаво са спали над моята палатка и винаги да съм с 2-3 часа сън на ден и цяла седмица след такъв събор да съм дроб. Но не това е най-важното, аз и в спален чувал мога да изкарам сгънат на 3, но според мен този хотел ще привлече повече представители на нежния пол както и по-малки деца, които не могат да издържат на температурните разлики ден/нощ. 

-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Няма ли да е по добре да се организира в по топлите месеци?
- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Kuncavia написа:Честно казано аз се надявам хотелчето да е готово за следващата Крушуна и със сигурност ще се възползвам от услугите му. Вярно, ще се изгуби леко чара от къмпинга, но пък поне ще може мъртвопиян да пресека улицата, да си фрасна един душ и да си легна без да ми надуват прекъсвачи на главата или да се съберат 10 човека да си обсъждат как хубаво са спали над моята палатка и винаги да съм с 2-3 часа сън на ден и цяла седмица след такъв събор да съм дроб. Но не това е най-важното, аз и в спален чувал мога да изкарам сгънат на 3, но според мен този хотел ще привлече повече представители на нежния пол както и по-малки деца, които не могат да издържат на температурните разлики ден/нощ.
Няма да е готов до тогава.Срокът на изпълнение е 2 години,но те чакаха около 7 месеца да се изпари подпочвената вода от подземният етаж