Отзиви за VWaterfalls VR6...(Крушуна)

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Re: Отзиви за VWaterfalls VR6...(Крушуна)

Мнениеот yarek » Нед 27 апр 2014 22:48

Като дойдох и видях калните бани и си помислих че няма да е готино, но за поредна година времето идва на страната на феновете, напече, бира студена, бих лафа с приятелите които ги виждам рядко, запознах се с нови хора. Разходих се до водопадите, ядох, пих и се прибрах като куфар пълен с изключително добри емоции. Сега остава да видя какво съм нащракал :)
До година пак !

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Мнениеот ShoGo_GTI » Нед 27 апр 2014 23:23

Ем.. малко съм глупав и незнам как да го формулирам за да може хората да ме разберат правилно - за трети път бях там и ще има и 4ти и 5ти и 6ти и н-ти път (видях се с приятели, запознах се с нови, повеселихме се, казахме си наздраве и т.н.).
за разлика предишните 2 пъти тази година нещо мноооого леко куцаше в организацията и спазването на добрия тон и някакви елементарни правила и по-точно не, че куцаше а по скоро не достигаха усилията. и петък и събота Ели не се спря да ходи напред назад сама за да моли този и онзи я да си загаси огъня я да си изкара фиат-а от поляната я да намали скоростта щото човека си помислил, че поляната е скоростна отсечека и т.н. другите си правиха бърноут-и на калта (и с колелото става момчета)) и добре че се включваха Зеру-тУ и още някои приятели от тук и от там да и ударят едно рамо - евала момчета :bowdown (аз небях във състояние да и помогна)
и на идея си нямам колко много усилия са необходими за да може едно такова мероприятие да стане факт. обаче ми е ясно, че няма как всичко да е перфектно и това да го чакаме от организаторите. трябва да дойде и от нас самите ;)

благодаря на хората виновни за това събитие и се надявам догодина да има отново за може още хора да си правят глупостите и да си мислят че са над правилата и в неделя вечерта да пишат тук и да плюят и кълнат, че НИЩО не е било на ред т.н.

ПП: имаше 3 контейнера за боклук на пътя или поне аз толкова видях

raix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот raix » Пон 28 апр 2014 8:59

Събора беше супер за 4-та година беше всичко на 6 както винаги имаше си простотията но беше овладяна от Елито която ако дойде на калояново ще получи ботилка вино за компенсация на изгубеното :D .... а относно кофите за смет и охраната според мен не е редно да си оставиш всичко разхвърлено и после да викаш ми няма ми го а за боклука ако ние неси изчистим и не гледаме да ни е чисто кофите за смет няма да дойдат да ни съберат и изхвърлят боклука.

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Мнениеот ShoGo_GTI » Пон 28 апр 2014 9:10

те вярно че в неделя сутринта бяха пълни вече, но това не означава не ги е имало

Потребителски аватар
syllable
Автомобил: Volkswagen Golf MK2
Двигател:

Мнениеот syllable » Пон 28 апр 2014 10:26

Всичко си беше на ниво, за първа година ходих и часно да си кажа със сигурност и следващия път. Само не можах да видя павилиончето с клубния "мърчандайс" (стикери, тениски и др.) . Очаквам снимки и клипове, а най-добре ако може някой колега да ме напътства къде да ги търся.

Потребителски аватар
GOLF_SB_1991
Автомобил: VW JETTA MK2
Двигател: JP

Мнениеот GOLF_SB_1991 » Пон 28 апр 2014 14:01

Много доволно си изкарах :) видях се с доста колеги .Като цяло само времето в петак беше гадно и калта но събота се оправи и всичко си беше 6 браво на организаторите :th_up

:love.vwclub

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Пон 28 апр 2014 15:11

syllable написа:Всичко си беше на ниво, за първа година ходих и часно да си кажа със сигурност и следващия път. Само не можах да видя павилиончето с клубния "мърчандайс" (стикери, тениски и др.) . Очаквам снимки и клипове, а най-добре ако може някой колега да ме напътства къде да ги търся.

Не си го видял понеже vwclub.bg не участва по никакъв начин в това мероприятие.

По темата. Събора беше страхотен. Още от петък бях там и по никакъв начин времето не ни развали купона както и на всички, които бяха там :)

Потребителски аватар
icokr
Автомобил: GOLF 3 GTI 16V
Двигател:

Мнениеот icokr » Пон 28 апр 2014 15:24

:love.vwclub
Добре си изкарахме и всичко мина нормално.
И времето събота беше с нас :)

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 28 апр 2014 16:36

Липсваше ми почетната обиколка :confused

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Пон 28 апр 2014 16:41

По едно време имах чувството (сигурно от пийнето), че събора обикаля около мене :D

balkito
Автомобил: vw golf 3
Двигател: 1.8 1993

Мнениеот balkito » Пон 28 апр 2014 17:48

За първа година ходих и много ми допадна всичко , прекарах си страхотно и догодина отново съм там ако ще сняг да вали ;]

П.С: Относно табелите за паркинг ... нека тия който са ги взели да си ударят по 1 табелка в главата и догодина да ги сложат на местата.

Потребителски аватар
Nasulov
Автомобил: 1990 Golf PB
Двигател:

Мнениеот Nasulov » Пон 28 апр 2014 23:41

Аз не съм много по писането в такива теми,ама реших да се изкажа.

Та събора,както винаги беше супер,това няма какво да се коментира. :drunk :mrgreen

Относно организацията аз не усетих нещо,дето да куца(дет се вика).Всичко беше ОК.Въпреки калта,имаше хора,които всячески се опитваха да допринесат за успешното влизане на поляната и за излизането в случай,че пак завали.Дори след,като ги попитах дали искат помощ,явно им дожаля за мен и казаха "ми.. не,то няма с какво" :smile .Място имаше за всички,имаше хубави коли,за награждаването не успях да отида,но съм сигурен,че е имало какво да се види.
Колкото до охраната и кофите за смет,за охрана не съм сигурен до,колко има нужда от такава.Кофи за смет си имаше,просто трябва да се гледа за такива работи,а пък и във всеки бау-магазин или железария 10 чувала за смет са между един и пет лева.Винаги,като ходим сред природа си взимаме такива и след това в най-близкото село(ако има големи кофи) или на някоя бензиностанция се изхвърлят чувалите и-чиста работа. :th_up

Единствено "патрулката" ме събуди един-два пъти,ама не е кой знае какво.Другото което не ми хареса беха тия комари,докат се осетим три кебапчета отнесоха и две пържоли :mhihi ,дет се вика-като кацне на оградат и кучето зафане да лае! :mhihi .

Иначе,като цяло с три думи-събора беше супер.
Дано догодина пак да има,че като гледам с тия строежи бая напредват...да фалират дано!

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Вто 29 апр 2014 8:41

Честно казано аз се надявам хотелчето да е готово за следващата Крушуна и със сигурност ще се възползвам от услугите му. Вярно, ще се изгуби леко чара от къмпинга, но пък поне ще може мъртвопиян да пресека улицата, да си фрасна един душ и да си легна без да ми надуват прекъсвачи на главата или да се съберат 10 човека да си обсъждат как хубаво са спали над моята палатка и винаги да съм с 2-3 часа сън на ден и цяла седмица след такъв събор да съм дроб. Но не това е най-важното, аз и в спален чувал мога да изкарам сгънат на 3, но според мен този хотел ще привлече повече представители на нежния пол както и по-малки деца, които не могат да издържат на температурните разлики ден/нощ. :th_up

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Вто 29 апр 2014 9:44

Няма ли да е по добре да се организира в по топлите месеци?

Потребителски аватар
mafiota_a4
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN 09.1998

Мнениеот mafiota_a4 » Вто 29 апр 2014 9:50

Kuncavia написа:Честно казано аз се надявам хотелчето да е готово за следващата Крушуна и със сигурност ще се възползвам от услугите му. Вярно, ще се изгуби леко чара от къмпинга, но пък поне ще може мъртвопиян да пресека улицата, да си фрасна един душ и да си легна без да ми надуват прекъсвачи на главата или да се съберат 10 човека да си обсъждат как хубаво са спали над моята палатка и винаги да съм с 2-3 часа сън на ден и цяла седмица след такъв събор да съм дроб. Но не това е най-важното, аз и в спален чувал мога да изкарам сгънат на 3, но според мен този хотел ще привлече повече представители на нежния пол както и по-малки деца, които не могат да издържат на температурните разлики ден/нощ. :th_up

Няма да е готов до тогава.Срокът на изпълнение е 2 години,но те чакаха около 7 месеца да се изпари подпочвената вода от подземният етаж

Върни се в “Организационен”