поздрави и за всички които раздаваха цялата газ на пистата,без да се притесняват че ще потрошат колите си. 
поздрави и за всички които раздаваха цялата газ на пистата,без да се притесняват че ще потрошат колите си. 
zografski написа:Накрая ще се окаже, че и аз съм бил при финалите на B2, но съм си тръгнал по-рано

. Та реално никой не го вълнува че колата ти е 4х4 тежи 1.5 тон и т.н. и не се мести капиш?? А тия работи със загубите и тия глупости не ги разтегай че не са за тая тема и нещо не са ти ясни.

. А за да те успокоя ако тая твойта тенджера я закачиш на диното на Хед където мерят на гумите ако покаже и 160к.с. требва да се радваш.
Vlad777 написа:Колегата zografski според регламента явно е трябвало да бъде в клас B3, но някак е успял да се направи, че е под 200 к.с. и да се промъкне в клас B2 - явно някакъв пропуск от страна на техническата комисия, които най-вероятно са объркали мощността на V6 с тази на VR6 в голф 3, която е под 200 к.с. По-късно очаквам и от тях становище по случая, но при всички положения е редно самият шофьор да каже по време на прегледа: "Аз съм над 200 к.с. и съм за клас B3". обаче явно не всеки държи на празни приказки като чест, морал, уважение и т.н...
За това говориме 
пред организаторите!!! 
за организацията !!!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта