Форумна книжка! Въпроси, коментари, идеи....

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Re: Форумна книжка! Въпроси, коментари, идеи....

Мнениеот веселин » Съб 28 апр 2007 20:45

divna_ написа:
Kahn_Fan написа:Пускам темата, в която, давайте вашите идеи за клубната книжа и всичко което ще има вътре. Първото издание на книжката, което всеки желаещ ще получи след 1-2 седмици, е доста "бедно". В него има само данните на потребителите. Давайте идеи какво освен данни може да се слага в следващите части на книжката!? Растояния, карта и тн... Тук ще обсъждаме предложенията и одобрениете ще се публикуват още в следващия брой на книжката. Също ако имате въпроси питайте!

Извинявам се , но кой е източника на информация за данните на потребителите?

Помоли Драго,Вастопа или Вили да ти ги изровят ако им е възможно! :dontknow:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Вто 01 май 2007 22:14

Я предложете начини за получаване на парите и на книжката? Примерно как ще става разплащането?

Потребителски аватар
BORISLAV_BINEV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORISLAV_BINEV » Чет 16 авг 2007 1:31

аз имам една идеика за тема в книжката например ще е интересно ако има в книжката инфо за всеки град в които се правят срещи за място и 4ас на срещите в този града за да може да ре4ем аз съм на гости в някои друг град и времето на престоя ми съвпада с времето на срещата интересно ще ми е да ида на среща в друг град :)) за мен това е добра идея ве4е вие както решите :))

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Чет 16 авг 2007 5:38

За получаването и плащането вероятно най-добрият вариант ще бъде по колеги които пътуват из България да ги разнасят - кой до Варна, кой до Пловдив... па за Силистра ще я мислим по-нататък! То все едно да се иде до Румъния :lol:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Чет 16 авг 2007 21:14

BORISLAV_BINEV написа:аз имам една идеика за тема в книжката например ще е интересно ако има в книжката инфо за всеки град в които се правят срещи за място и 4ас на срещите в този града за да може да ре4ем аз съм на гости в някои друг град и времето на престоя ми съвпада с времето на срещата интересно ще ми е да ида на среща в друг град :)) за мен това е добра идея ве4е вие както решите :))

Идеята не е лоша, но за съжаление е трудно приложима. В смисъл лесно е да се напише тази информация, но тя може бързо да "остарее" - да не е актуална. И тогава какво му остава на ентусиаста - да тегли една майна на всичко и на всички, и да престане да бъде ентусиаст. Ако някой има намерение да пътува на някъде, и му е интересно кой къде се събира - да си прочете темата от този раздел. Лично мнение.

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Чет 16 авг 2007 21:51

gr_kanev написа:
BORISLAV_BINEV написа:аз имам една идеика за тема в книжката например ще е интересно ако има в книжката инфо за всеки град в които се правят срещи за място и 4ас на срещите в този града за да може да ре4ем аз съм на гости в някои друг град и времето на престоя ми съвпада с времето на срещата интересно ще ми е да ида на среща в друг град :)) за мен това е добра идея ве4е вие както решите :))

Идеята не е лоша, но за съжаление е трудно приложима. В смисъл лесно е да се напише тази информация, но тя може бързо да "остарее" - да не е актуална. И тогава какво му остава на ентусиаста - да тегли една майна на всичко и на всички, и да престане да бъде ентусиаст. Ако някой има намерение да пътува на някъде, и му е интересно кой къде се събира - да си прочете темата от този раздел. Лично мнение.

и да звънка на някой по редовен във форума, той все ще знае къде и кога са срещите :wink:

Потребителски аватар
anton84
Автомобил:
Двигател:

irc канал

Мнениеот anton84 » Пет 24 авг 2007 20:01

Искам да попитам дали има irc канал за VW, нещо като форум в който да се обсъжда всичко за колите. По-удобно ще е. Влизаш в канала и питаш каквото те интересува, все някой ще те насочи. Има хора които са доста заети и нямат много време да се ровят в Форума. Понеже и аз рядко влизам затова искам да попитам.

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Сря 05 сеп 2007 14:56

Kahn_Fan написа:След колко месеца искате да има PART 2 ? Моето предложение е след минимум 4 месеца.

Дали не е време за продължението.
Нямам първото издание :? и ме интересува как мога да получа един от него, в случай че второто няма да може да се изготви скоро.

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Сря 05 сеп 2007 17:26

Ами още първото не е излезнало. Слагам краен срок 15 Септември за заявки и след това се почва печата!

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Вто 01 дек 2009 10:40

Какво стана, защо не се реализира идеята с книжката :roll: . Има ли все още желаещи за такава книжка...

Потребителски аватар
vodkoleq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vodkoleq » Чет 03 дек 2009 15:48

Има има :!: :!: :!: :beer

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Чет 03 дек 2009 15:56

Абе как не ви мързи да ровите толкова назад във времето ТЕМАТА Е ОТ 2007 БЕ :evil: :lock: :delete :lock: :delete

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Нед 20 дек 2009 22:52

Това са координати на повечето хора,които доброволно са си дали данните. Проверил съм актуалността им на всеки поотделно, корегирал съм много от телефоните, които не са били актуални. Който иска може да си ги подреди по градове и да разпечата листите на принтер.Който иска нека си копира инфото в по-малък формат, да го подреди за 5-10 мин. по градове и в първата печатница или някакъв копи, център да се изкара да се подвърже и ето книжката е готова :да:

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Пон 21 дек 2009 12:25

Евала за труда колега :) Довечера ще си ги подредя по градове и си я принтирам. От там отива направо в жабката на колата :)

Edit:
Подредих ги по градове и азбучен ред. Сложих една заглавна страница набързо, колкото да има. :) Който иска да тегли и да принтира :)

Потребителски аватар
eras3r
Автомобил: Citroen C5 2014г
Двигател: 2 0hdi 163hp
Контакти:

Мнениеот eras3r » Съб 02 яну 2010 17:55

Утре (имам да събера само 3-4 имена от колегите от Русе) живот и здраве ще пусна книжката тука. Оформил съм я както следва :
1. Пътна помощ за страната
2. Телефонни номера
3. Карта на бензиностанции ЕКО в България

Без Nikkolay нямаше как да стане тази книжка! 10х :)

Върни се в “Организационен”