Тест драйв в HAAS Пловдив???

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Вто 08 май 2007 14:31

FreeSoul написа:Аз ли нещо не прочетох или не видях, ама нещо конкретно като дата може ли кажете. Не съм от Пловдив и не знам кога е панаира, миналата дойдох и тази ще гледам да дойда :wink:

панаира е в момента 07/05/2007-13/05/2007

аз също искам да направим едно организирано посещение, предлагам събота като почивен ден, мисля ще е удобно на повече хора.

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Вто 08 май 2007 14:35

панаирът вече започна. в 'Haas' има седмица на отворените врати.
благодарение на Foxy_91 ето следната информация за теста в "Haas":
всички са добре дошли, а поради реконструкция там и ред други причини е по-разумно да няма официално организирано посещение от нас. в петък за посетители ще е отворено до 18часа, в събота- до 12 часа. като драйв-тестът изключва Крафтър, Поло Крос, Еос, изложени в салона.

Потребителски аватар
lz1kka
Автомобил: Audi S7
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lz1kka » Чет 10 май 2007 13:35

Ха така здравейте! Аз от отдавна не съм се мяркал тука пък и на полигона обаче понеже помолих колегата Пламен да пусне тази тема, мисля да посетя тест драйв-а и най-вече да пробвам възможностите на VW Phaeton ако го има на линия ;) Кажете сега за утре ли остава и към колко часа мислите да отидем? Довечера може да дойда на сбирката към 7-8 да се разберем нещо... Чакам информация от по-запознатите!

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Чет 10 май 2007 14:02

lz1kka написа:Ха така здравейте! Аз от отдавна не съм се мяркал тука пък и на полигона обаче понеже помолих колегата Пламен да пусне тази тема, мисля да посетя тест драйв-а и най-вече да пробвам възможностите на VW Phaeton ако го има на линия ;) Кажете сега за утре ли остава и към колко часа мислите да отидем? Довечера може да дойда на сбирката към 7-8 да се разберем нещо... Чакам информация от по-запознатите!

аз като по-незапознат си мисля че няма VW Phaeton за тест. поне до сега никога не е имало, а ходих на три тест-а.

Върни се в “Организационен”