Ще ходи ли някой колега утре 12.05.07г. на Божура?
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
petkovski_dido_kimi написа:Колеги каде за последно остава срещата.
ОМВ-то след моста на захарната преди орион!
11часа!
p.s.
по принцип всени се точи и никой не идва ама аз съм сериозен и ще съм там така че ще се видим!
cheerz
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!
pironski написа:Вчера беше много тъпоа за днес мисля да пропусна.
Eми колега то се ходи на Божура като има специални състезания или мероприятия като днес иначе е тапня - едни и същи коли...
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Миналия месец на 21-ви ми беше много по интересно от колкото на 22-ри въпреки,че тогава беше официялното драг-състезание,ама то от толко народ нямаше каде да застане човек да си гледа спокойно,чуствах се само като слушател
Толко пара имат тия дето организират да земата да сложат некви трибуни та да може човек спокойно да си седне и да си гледка и да знае за кфо си е да 6-те лв.

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!
pironski написа:Миналия месец на 21-ви ми беше много по интересно от колкото на 22-ри въпреки,че тогава беше официялното драг-състезание,ама то от толко народ нямаше каде да застане човек да си гледа спокойно,чуствах се само като слушателТолко пара имат тия дето организират да земата да сложат некви трибуни та да може човек спокойно да си седне и да си гледка и да знае за кфо си е да 6-те лв.
То за това днес бяхя намалили на 4 леа хахахаха
P.S.
Прав си брат
На на драга баха сложили пръст и тор на високо та така гледах от високо се едно съм на състезания с магарета ебати селянията!
Трябва скамейки иначе за какво плащаме?да гледаме малолетни рекламни пичета!Поне да бяха хубави

P.S.
Но като цяло беше готино изложението особенно сравнения с миналата година имаше какво да се види въпреки селските изпълнения!Но на мен лично ми харесаха от тунига само 2 коли - една зелена 2ка на VW и една Астра! другото не беше на ниво!Не искам да обиждам участниците защото все пак са вложили труд и пари но едва ли са за участие!Но както и да е важното да има тунинг и лекомислени фенки

CHEERZZZZ