Програма на 3-и нац. събор на VWclub BG - 9 Юни 2007

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Вто 15 май 2007 23:43

wili98 написа:За провалилите се с/у Зрънчо на Италианското преследване, ще им дам реванш на 400мтр.

Само да си туря свалиеният за зимата кулер ;)

колеги..
Ма то тва за Фън... чак пък и се вживявате...
Сега е момента да блесне Зрънчо ;)

Няма Фън.... аз си мислех ,че няма да има никой в категорията ми до 765 кг и ще бия служебно ,пък ти ще объркаш плана :lol:

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Re: Програма на 3-и нац. събор на VWclub BG - 9 Юни 2007

Мнениеот nero » Сря 16 май 2007 10:49

radotom написа:говорих с Nero по този въпрос. Малко се беше притеснил дали ще го допуснат, ако се появи с един 'сектантски', силно олекотяващ се автомобил :lol: , поради нещастни случки с неговия Голф.

:?:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Re: Програма на 3-и нац. събор на VWclub BG - 9 Юни 2007

Мнениеот golfer » Чет 17 май 2007 22:03

nero написа:
radotom написа:говорих с Nero по този въпрос. Малко се беше притеснил дали ще го допуснат, ако се появи с един 'сектантски', силно олекотяващ се автомобил :lol: , поради нещастни случки с неговия Голф.

:?:

шегувате се нали?
в смисъл какво значение има марката в случая?
това значи ли, че пи и син орел трябва да ги утрепеме с камъни ?mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 17 май 2007 22:08

Абе аз пак да си попитам... ще има ли организирана колона от Сф до там?

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Чет 17 май 2007 22:14

Muncho написа:Абе аз пак да си попитам... ще има ли организирана колона от Сф до там?

сигура.
без колона нЕма начин :D

Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ??

Мнениеот peshoxx » Съб 19 май 2007 0:19

На двете прави ще има ли шикани?Защото ако няма,ще е малко трудно на правите с един RP примерно да минеш един KR.[/quote]
След 2 часа издирване на графика на пистата взех, че я драснах набързо (моля графичните дизайнери да не ми се смеят много... толкова си мога...)
Представлява приблизително това:
Изображение
Стартират 2 коли: А и В. Тръгват в различни посоки и правят по 2 пълни обиколки на пистата. Шикани, както виждате има, че и доста милиметра гума в/у тях :lol:

Извинявай,но нямах предвид тези на самата писта,а такива от конуси,които да правят по-сложно трасето на правите и да забавят скороста.Mисля,че ги слагаха по два изкуствени шикана на права или стават общо 4-ри.По мои наблюдения,някои коли с по-мощни двигатели и по-лошо окачване имаха проблеми при преминаването им. :)

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: ??

Мнениеот radotom » Нед 20 май 2007 13:46

peshoxx написа:конуси,които да правят по-сложно трасето на правите и да забавят скороста.

з лично не съм виждал, но съм бил само 2 пъти на тази писта, тъй, че не знам.
Мисля, обаче, че няма смисъл от тях.

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Нед 20 май 2007 16:03

golfer написа:
Muncho написа:Абе аз пак да си попитам... ще има ли организирана колона от Сф до там?

сигура.

Пътя до Калояново е около 1. 20ч. нормално каране ( 90 - 100) . Ако искате можем да се съберем след караулката на магистралата и в 8.30 да потеглим?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 20 май 2007 16:15

олееее как ще се разкостяяя на тази писта ...лелееей муцка пу пу пу :)

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Нед 20 май 2007 18:31

Geleto написа:Пътя до Калояново е около 1. 20ч. нормално каране ( 90 - 100)

След Карлово, до разклона за Калояново има малко, но много изненадващи и коварни ровове :idea:
Там така изкривих джанта, че гумаджията беше невероятно изненадан, че още е на колата тая гума, че и почти не беше спаднала.
Освен това пътя уж е първокласен, но всъщност е много натоварен и от там -> тесен!
Бих препоръчал от София да дойдете по магистралата до Пловдив и на второто отклонение, на Карловско шосе да слезнете от нея и да минете доста по-малко километри по не толкова добро трасе.
Разбира се, избора е ваш.

Потребителски аватар
GTIteam
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIteam » Пон 21 май 2007 11:24

Шикани вярвам, че ще има понеже досега винаги е имало. И добре, че ги има понеже на правата (около 450-500 метра) една кола 150 коня ще направи минимум 50-60 метра на 1 кола 90 коня. Шиканите ограничават доста скороста и коли със спортно окачване имат най-голямото предимство.

Не са малко случаите преди, в който кола 150 коня и спортно окачване печели срещу кола 300 коня със сток окачване. Задкормилното устройство трябва да е в час :wink:

Има 2 завоя, на които трябва да се внимава, че има бетонна стена посредата. Другото е трева и няма проблем и да се изпусне завой. Помня на БМВ събора едно момче изпусна един завой и отиде в бетонната стена - не беше красива гледка. Така че внимавайте - все пак се ходи за фън а не на всяка цена да се спечели.

Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!

Мнениеот peshoxx » Сря 23 май 2007 12:43

GTIteam е прав. Преимуществото на правите на по-мощна кола ще е голямо,докато на завоите нищо не се знае,пък и по-мощните коли искат и по-добра техника на владеене им. :) Чак 50-60 метра няма да е разликата,но определено ще е голяма.Но никой не казва нищо за шиканите,което ме навежда на мисълта,че няма да ги има.Поне на последния БМВ събор нямаше,как да не спечели нова 535Д...В любителския шампионат имаше и беше интересно да се наблюдават уменията на пилотите при преминаването им,а също и подготовката на колите. :)

Потребителски аватар
Geleto
Контакти:

Мнениеот Geleto » Сря 23 май 2007 20:36

golfer написа:

сигура.

Пътя до Калояново е около 1. 20ч. нормално каране ( 90 - 100) . Ако искате можем да се съберем след караулката на магистралата и в 8.30 да потеглим?

Какво правим по въпроса? :roll:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 23 май 2007 21:00

Аз предлагам да се съберем покрай Пежо или там какъвто и да беше оня магазин преди детелината, та да стресираме пътните органи, минавайки покрай тях.

Потребителски аватар
Geleto
Контакти:

Мнениеот Geleto » Сря 23 май 2007 21:02

Милослав написа:Аз предлагам да се съберем покрай Пежо или там какъвто и да беше оня магазин преди детелината, та да стресираме пътните органи, минавайки покрай тях.
:да:

Върни се в “Организационен”