ПВ Тийм trash
stoqn_gti написа:Към целият Пловдив Тийм
Живот и здраве цялата друга седмица ще съм в Стамболиски и мисля да ви посетя на срещата в четвъртакне съм сигорен но ще се свържа с devil_vas и ще гледам да доида с него ако не ще се оправям сам
![]()
Еи искам ви пак в състава в които бяхте в Чановете та даже и повече.
е като си в стамболийски освен с девил_вас може да пробваш и с мен да се свържеш!!!
п.п. Joser, добре дошла отново в Б-я!
п.п. довечера почти сигурно пропускам

- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nero написа:stoqn_gti написа:Към целият Пловдив Тийм
Живот и здраве цялата друга седмица ще съм в Стамболиски и мисля да ви посетя на срещата в четвъртакне съм сигорен но ще се свържа с devil_vas и ще гледам да доида с него ако не ще се оправям сам
![]()
Еи искам ви пак в състава в които бяхте в Чановете та даже и повече.
е като си в стамболийски освен с девил_вас може да пробваш и с мен да се свържеш!!!
п.п. Joser, добре дошла отново в Б-я!
п.п. довечера почти сигурно пропускам
Аз със него се чух сутринта и се разбрахме в понеделник вечерта да намина към Стамболиски и да пием по кафе, аз имам твоя номер и евентоално да ти се обадя ако не се чуем с Васко

- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
devil_vas написа:stoqn_gti написа:Аз със него се чух сутринта и се разбрахме
бате не знам кво се чухме ама ти напрао ми разби фантазията - 07.45 сутринта, няма такъв мерак
. после си мислих дали съм сънувал или е било истина това че съм говорил с теб
Говорихмв и даже се разбрахме да ти се обадя в понеделник вечерта за да пием кафица

на теб оставам да се чуеш с Илия

- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всеки път се измъкваш рано-рано.audiokick написа:radotom написа:...Neroooo... идвай, бря, че и Ванката да дойдеЩе мъдруваме пак за общофорумска среща
Не мога Радко![]()
То се случват едни къпания на бебета..., едни смени на памперси... свят ми се вие. Може към 20 ч да звънна да видя къде сте, но не е сигурно.