Месечна среща пред Н.И.М. 26.08.2007г.От 17:00ч.
- greenwather
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имайте предвид, че затварят околовръсното ТОЧНО ТАМ --> Не съм сигурен дали ще може да се стига!!!
Пак затварят Околовръстното
23 август 2007 / News.dir.bg
От тази вечер ще бъде затворено за движение Околовръстното шосе в участъка от бул. "България" до ул. "Симеоновско шосе", съобщиха от Столичната община.
Участъкът ще бъде затворен за движение от 23.00 часа на 23 август до 4.30 часа на 27 август. Причина - строително-монтажни работи в бъдещото южно платно на Околовръстния път.
- greenwather
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Имайте предвид, че затварят околовръсното ТОЧНО ТАМ --> Не съм сигурен дали ще може да се стига!!!Пак затварят Околовръстното
23 август 2007 / News.dir.bg
От тази вечер ще бъде затворено за движение Околовръстното шосе в участъка от бул. "България" до ул. "Симеоновско шосе", съобщиха от Столичната община.
Участъкът ще бъде затворен за движение от 23.00 часа на 23 август до 4.30 часа на 27 август. Причина - строително-монтажни работи в бъдещото южно платно на Околовръстния път.
за стигане до резиденцията няма проблем.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Стига се без проблеми.Те го затварят от ОМВ бояна натам.Тоест от България може да се качиш пред НИМ и от околовръстното може да се слиза към България.Няма да има проблем.Единствено е малко неудобно за колегите от източния край на София щото ще трябва да минават или през центъра или през Симеоново и Драгалевци.Това е.
И Хонди приемаме и секви коли.Незнам даже що питаш.
Аз най-вероятно също ще присъствам, че отдавна не съм идвал.
И Хонди приемаме и секви коли.Незнам даже що питаш.

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Освен и аз да намина ,защотото имам 3 поредни отсъствияKozunak написа:Стига се без проблеми.Те го затварят от ОМВ бояна натам.Тоест от България може да се качиш пред НИМ и от околовръстното може да се слиза към България.Няма да има проблем.Единствено е малко неудобно за колегите от източния край на София щото ще трябва да минават или през центъра или през Симеоново и Драгалевци.Това е.
И Хонди приемаме и секви коли.Незнам даже що питаш.![]()

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- SixKillerVR6
- Автомобил:
- Двигател: