Който има желание да заповяда на Люляци/Габрово/12.04.2008г
- Todor Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
- Todor Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
- Todor Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Re: Относно Срещата
batmilko написа:Todor Todorov написа:няма да върнем никой!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако звънна в Люляци и потърся Тодор Тодоров ще ме свържат ли?

- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:

Честит 1-ви април
Няма начин точно аз,точно от Габрово и точно днес да не се изгавря /радвайте се,че не е по-сериозно/
Целия ми пост е лъжа и майтап на който някои хора много лошо се хванаха
Колегата Тодор Тодоров с когото държа да отбележа се познаваме от срещата от миналата седмица е много точно момче с голямото желание да организира мероприятие. Момчето има ОГРОМНА история свързана с VW,която за съжаление Вие не знаете /не че е тайна/ и повярвайте ми не е шеф на почивната станция "Люляци" /явно има някакви познати/
Това не му е първото мероприятие.Пълен е с идеи и е готов да ги изпълни.
Някой хора останаха с грешно мнение и впечатление и нападнахте колегата без никакво право и основание
Единствения му кусур е че иска нещата да станат бързо /поне според мен/
Аз съм до някъде виновен,защото на срещата подметнах,че с неговия опит и хъс можем да предложим нашия град за годишна среща най-малкото защото сме на средата на България,защото имаме чудесна природа,защото сме фенове на VW /аз не съм и на 1/10 от неговата мания/.............
Настоящото мнение е напълно сериозно и истинско.Не целя да оплювам или защитавам някого.Искам да излезе истината наяве
П.П Колегата дори е забравил да покаже за какво става на въпрос:
линк
линк
линк
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Абе то хубаво че има желание-това е похвално,но за едно такова събиране е необходимо да има една предварителна организация-на 13ти е Любителския шампионат,та ми се вижда нереално да се съберат други освен хора от Габровската група
Ако все още има желание,нека организира нещо,но да е съобразено с хората тук-кой кога е свободен-да пусне за целта една анкета и живи и здрави след време да се срещнеме.А той малко от "вратата за краката"-иска от днес за утре да има среща-и то от национално ниво-нещо което спрямо обстоятелствата ми се струва невъзможно

Ако все още има желание,нека организира нещо,но да е съобразено с хората тук-кой кога е свободен-да пусне за целта една анкета и живи и здрави след време да се срещнеме.А той малко от "вратата за краката"-иска от днес за утре да има среща-и то от национално ниво-нещо което спрямо обстоятелствата ми се струва невъзможно

- Todor Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
da6o_amvr написа:Абе то хубаво че има желание-това е похвално,но за едно такова събиране е необходимо да има една предварителна организация-на 13ти е Любителския шампионат,та ми се вижда нереално да се съберат други освен хора от Габровската група![]()
Благодаря!!!!
- Todor Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
- Todor Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
- Todor Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
- Todor Todorov
- Автомобил: