и още нещо - има едно апокрифно магазинче за ски екипировка (предимно дъски и ски настаро в студ. град ще ходя утре или вдругиден та ако някой му се идва да каже)
Ски & Сноуборд излети
- keksa
- Автомобил: Golf VI
- Двигател: CAXA
- Контакти:
абе пичове даите да караме кънки на лед... вече от три месеца се карат на две места в софия... не е нужно да имаш зимни гуми или екипировка за стотици левове само два 4аса време и 5 лв в джоба (3за вход и 2 за кънки) иначе и аз съм навит за излети през зимата ама като няма зима... най добре карам найлон по лалето... 
там цените едва ли са толкова високи, ама пак не излиза евтино... аз имам доброто желание да се уча, но май ще трябва да посъбирам няколко годинки за една ски седмица училище.
така че дайте да ходим на кънки
така че дайте да ходим на кънки
Последна промяна от titon на Пон 07 ное 2005 22:54, променено общо 1 път.
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Абе то може и да е по-добре ама много често ми се случва след тежка нощ в събота да немога да стана за 3 часа пързалката...
Пък и повечето познати, с които ходя са от 5.
А иначе като е по-нарязан леда е по-лесно за начинаещи и също така е по-лесно като не са ти наточени много кънките.
Аз си имам собствени, но тия, които се взимат от гардероба не са в топ кондишън!
Пък и повечето познати, с които ходя са от 5.
А иначе като е по-нарязан леда е по-лесно за начинаещи и също така е по-лесно като не са ти наточени много кънките.
Аз си имам собствени, но тия, които се взимат от гардероба не са в топ кондишън!
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
От 2 до 8 Януари съм там (по предварителен план).
А за новите цени ето тук: http://banskoski.com/ceni.xhtml
А за новите цени ето тук: http://banskoski.com/ceni.xhtml