Момчета и момичета,
не знам вие как ги мислите тия неща ама аз сам си фен на VW и без да давам 50лв сяка година за клуба (btw в момента клуба май се ползва само за запознансва, а форума за да си помагаме с проблемите по колите..което е много хубава ама може повече.. много повече). НЕ знам как ги смятате ама 200 члена х 50лв.(най-малко, защото ако са по-малко от 200 за цяла балгаря - резил) са си 10 000 лева което не е малка сума. Да не говорим че "членовете" сме повече. Знам че доста се изписа за кво ще бадат използвани тез суми... обаче...
Аз и без тва си имам карта за 5% отстъпка в бензиностанции Марж примерно и в още няколко бензиностанции на които дори не им знам имената (минавам и зареждам в която ми е на път), но такива карти правят на секи.. съвсем друго е да извадиш членска карта на VW и да си заредиш на избраното място. Кат сме клуб да сме клуб.. иначе смисал не виждам от цялата работа ..
Да се хвалим че "оби4аме" VW като сме си направили клуб... е съжалявам ама аз колата си я тача и без тва ... клуба е за да се вижда м със други които правят същото кат мен... карат VW, имат проблеми с WV, хвалят се с VW.. трябва да се организираме тези хора.
А идей - какво се прави в един истински клуб може да взаимстваме от много места от други развити клубове по другите страни примерно...
Съгласен съм, че трябва да се дават пари за клуба и че няма да се възвращат но клуба трядва да работи за членовете си.. иначе пак повтарям..не е никакъв клуб...
ПС
Не е номера да има отстъпки точно в бензиностанци... номера е че сме много и отстапки сте се оредят ако има желание от нас..
Отстъпки за зареждане
- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
Последна промяна от zexer на Съб 24 сеп 2005 22:23, променено общо 1 път.
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много приказваме за тея отстъпки, ама нищо не правим, всяка една верига бензиностанции би била щастлива ако се съберем банда от 1000 коли и зареждаме от нея, така че не мисля, че ще е трудно да се уреди 5-10 % отстъпка от, която и верига да е, по скоро трябва да се помисли по въпроса с членските карти за да имамме някаква клубна легитимация, а другото е лесна работа. 

- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Ами аз тези 50 лв. се опитвам да си ги дам от 2 месеца, но никой не проявява желание да ми ги вземе!!! 

- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
Re: ре
SkyWalker написа:Ами аз тези 50 лв. се опитвам да си ги дам от 2 месеца, но никой не проявява желание да ми ги вземе!!!
Аз имам желание да ти зема 50те лева

Честно казано и аз не знам как ще стават тез неща и не знам кой къде го е описал.. а и да се ореди някаква организация тя ще е сигурно само за София.
Точно в този смисал на думи.. Шефове на Клуба... МОЛЯ .. ако ореждате някакви промоции помислете и за феновете изван София

ПС
Таз тема мая стана за Оранизационния форум