архив Ключодържатели 2 reloaded

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Нед 06 апр 2008 13:35

Евентуално и аз се нареждам за 1 брой , ако остане :roll:

titko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот titko » Пон 07 апр 2008 14:58

аз предлагам разпродажбата да започне сега :)))))

Потребителски аватар
Saider4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Saider4o » Пон 07 апр 2008 19:23

Подкрепям те с две ръце колега :lol:

Потребителски аватар
nokia
Автомобил: Golf MK4
Двигател: AGR

Мнениеот nokia » Вто 08 апр 2008 15:49

аз писах лично на козмо, но не ми отговаря. що така? който не е бил сериозен купувач да ходи се нарежда най-отзаде на опашката. а сега за всички други нас чакащи останалите ти бройки:)

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Вто 08 апр 2008 17:44

Когато имам време да организирам нещо ще отговоря на всички лични съобщения... Предостатъчно желаещи има. За нова партида някой от вас може да се организира, телефони и адреси има в първата тема за ключодържателите. Аз бях дотук с тези организации... Ще помоля някой мод да тури катинару... ;-)

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Сря 09 апр 2008 22:29

А сега към кого ще можем да се обърнем за да си вземем или няма кой да се наеме да ги направи пак :?:

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Чет 10 апр 2008 13:14

:arrow:

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Нед 13 апр 2008 15:44

Явно няма кой да се заеме да ги направи,ако все пак някои реши да си прави нека пише :wink:

Потребителски аватар
CoZmO
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Нед 13 апр 2008 16:08

Добре, да кажем че пак се заема да направя още една партида... Този път ще искам парите от всички предварително по банка и тогава ще поръчвам. Давам 1 месец за записване и правен на списък със желаещите, после давам една седмица за превод на парите и след това поръчвам. Ще потърся и други оферти, защото тази цена ми се струва висока, но ще проверя на още 2-3 места и ще видим какъв ще е отговора, тъй като на последната партида даже ми бе заявено че това било цена за брой при поръчка на 100 броя и леко се били минали, но аз им казах че не е мой проблем това. Тъ. Пишете се тук желаещите пък аз ще правя списък на уърд и след един месец ще отворя нова тема и ще постна списъка там... Хайде да видим този път какво ще стане... ;-)

Потребителски аватар
B O B I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот B O B I » Нед 13 апр 2008 19:41

CoZmO написа:Добре, да кажем че пак се заема да направя още една партида... Този път ще искам парите от всички предварително по банка и тогава ще поръчвам. Давам 1 месец за записване и правен на списък със желаещите, после давам една седмица за превод на парите и след това поръчвам. Ще потърся и други оферти, защото тази цена ми се струва висока, но ще проверя на още 2-3 места и ще видим какъв ще е отговора, тъй като на последната партида даже ми бе заявено че това било цена за брой при поръчка на 100 броя и леко се били минали, но аз им казах че не е мой проблем това. Тъ. Пишете се тук желаещите пък аз ще правя списък на уърд и след един месец ще отворя нова тема и ще постна списъка там... Хайде да видим този път какво ще стане... ;-)

Здр пак си решил да се вкараш в ПРИКЛЮЧЕНИЕ е това е ентусиазъм успех :да:

Потребителски аватар
nokia

Мнениеот nokia » Нед 13 апр 2008 22:40

CoZmO написа:Добре, да кажем че пак се заема да направя още една партида... Този път ще искам парите от всички предварително по банка и тогава ще поръчвам. Давам 1 месец за записване и правен на списък със желаещите, после давам една седмица за превод на парите и след това поръчвам. Ще потърся и други оферти, защото тази цена ми се струва висока, но ще проверя на още 2-3 места и ще видим какъв ще е отговора, тъй като на последната партида даже ми бе заявено че това било цена за брой при поръчка на 100 броя и леко се били минали, но аз им казах че не е мой проблем това. Тъ. Пишете се тук желаещите пък аз ще правя списък на уърд и след един месец ще отворя нова тема и ще постна списъка там... Хайде да видим този път какво ще стане... ;-)

kolko лева трябва ти преведа? гаранциа маранция, че примерно нема духнеш с парата:) хах сори ама съм случвал на такива.
аз поне съм сериозен, ако е приемлива цената може и 2 да си взема.
пиши повече инфо

Потребителски аватар
CoZmO
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Нед 13 апр 2008 23:45

nokia написа:...

Ммммдаааа, колега. Държа много да духна с 200 лв. и после цял живот да си ги харча... Написал съм всичко, само трябва да почетеш малко. Всичко е написано в първия пост на темата а за новата поръчка в последния ми по-горе. ;-)

Здр. Боби. Ще видим какво ще стане този път, току виж е по-добре от предния. ;-)

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Пон 14 апр 2008 0:00

nokia написа:kolko лева трябва ти преведа? гаранциа маранция, че примерно нема духнеш с парата:) хах сори ама съм случвал на такива.
аз поне съм сериозен, ако е приемлива цената може и 2 да си взема.
пиши повече инфо

Това е малко странно изказване :roll: . Ясно е че някъде има и такива хора, ама....колегата Козмо се нагърби с доста трудна задача и евала на ентусиазма че иска да я продължи. Като знам някои хора колко са сериозни си е съвсем нормално май да иска парите предварително. Пионерът в това начинание dpop държи в него ключодържатели от няколко месеца на такива, които не са си ги взели. Не мисля че е нормално друг да плаща за подобна несериозност
П.С. То дори и като му погледнеш в гаража може да си помислиш че няма да духне с толкова пари.

Потребителски аватар
nokia

Мнениеот nokia » Пон 14 апр 2008 0:04

в 1я пост и 1я път не видях цена. а тази тема е реалоадед! неможах да намеря и 1та тема. търсил съм.
ще кажете ли цена. аз искам и съм сериозен!

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Пон 14 апр 2008 0:08

Цената беше уговорена още при първото производство от dpop и е 5,50лв. за брой. С тази уговорка че това е цена за количество около 100бр. и нагоре (по спомен). Kozmo уговори същата цена за по-малко бройки но явно от фирмата са се усетили късно (в по-горен пост го споменава). Така че за нова партида цената ще зависи от бройките предполагам. Но досегашната цена беша 5,50лв. Това е с две думи

Върни се в “Организационен”