архив Ключодържатели 2 reloaded
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Добре, да кажем че пак се заема да направя още една партида... Този път ще искам парите от всички предварително по банка и тогава ще поръчвам. Давам 1 месец за записване и правен на списък със желаещите, после давам една седмица за превод на парите и след това поръчвам. Ще потърся и други оферти, защото тази цена ми се струва висока, но ще проверя на още 2-3 места и ще видим какъв ще е отговора, тъй като на последната партида даже ми бе заявено че това било цена за брой при поръчка на 100 броя и леко се били минали, но аз им казах че не е мой проблем това. Тъ. Пишете се тук желаещите пък аз ще правя списък на уърд и след един месец ще отворя нова тема и ще постна списъка там... Хайде да видим този път какво ще стане... 

- B O B I
- Автомобил:
- Двигател:
CoZmO написа:Добре, да кажем че пак се заема да направя още една партида... Този път ще искам парите от всички предварително по банка и тогава ще поръчвам. Давам 1 месец за записване и правен на списък със желаещите, после давам една седмица за превод на парите и след това поръчвам. Ще потърся и други оферти, защото тази цена ми се струва висока, но ще проверя на още 2-3 места и ще видим какъв ще е отговора, тъй като на последната партида даже ми бе заявено че това било цена за брой при поръчка на 100 броя и леко се били минали, но аз им казах че не е мой проблем това. Тъ. Пишете се тук желаещите пък аз ще правя списък на уърд и след един месец ще отворя нова тема и ще постна списъка там... Хайде да видим този път какво ще стане...
Здр пак си решил да се вкараш в ПРИКЛЮЧЕНИЕ е това е ентусиазъм успех

CoZmO написа:Добре, да кажем че пак се заема да направя още една партида... Този път ще искам парите от всички предварително по банка и тогава ще поръчвам. Давам 1 месец за записване и правен на списък със желаещите, после давам една седмица за превод на парите и след това поръчвам. Ще потърся и други оферти, защото тази цена ми се струва висока, но ще проверя на още 2-3 места и ще видим какъв ще е отговора, тъй като на последната партида даже ми бе заявено че това било цена за брой при поръчка на 100 броя и леко се били минали, но аз им казах че не е мой проблем това. Тъ. Пишете се тук желаещите пък аз ще правя списък на уърд и след един месец ще отворя нова тема и ще постна списъка там... Хайде да видим този път какво ще стане...
kolko лева трябва ти преведа? гаранциа маранция, че примерно нема духнеш с парата:) хах сори ама съм случвал на такива.
аз поне съм сериозен, ако е приемлива цената може и 2 да си взема.
пиши повече инфо
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
nokia написа:...
Ммммдаааа, колега. Държа много да духна с 200 лв. и после цял живот да си ги харча... Написал съм всичко, само трябва да почетеш малко. Всичко е написано в първия пост на темата а за новата поръчка в последния ми по-горе.

Здр. Боби. Ще видим какво ще стане този път, току виж е по-добре от предния.

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
nokia написа:kolko лева трябва ти преведа? гаранциа маранция, че примерно нема духнеш с парата:) хах сори ама съм случвал на такива.
аз поне съм сериозен, ако е приемлива цената може и 2 да си взема.
пиши повече инфо
Това е малко странно изказване

П.С. То дори и като му погледнеш в гаража може да си помислиш че няма да духне с толкова пари.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Цената беше уговорена още при първото производство от dpop и е 5,50лв. за брой. С тази уговорка че това е цена за количество около 100бр. и нагоре (по спомен). Kozmo уговори същата цена за по-малко бройки но явно от фирмата са се усетили късно (в по-горен пост го споменава). Така че за нова партида цената ще зависи от бройките предполагам. Но досегашната цена беша 5,50лв. Това е с две думи