Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Re: Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013

Мнениеот Калоян Крумов » Вто 19 мар 2013 16:06

Това е обидно и за публиката и за участниците до момента .

Ако ще си говорим за stance (опа, Английски, виж го в нета какво означава), боя, и интериор, нито 1 кола на феста нямаше с завършена комбинация от всичко това. Имаше супер коли на феста, но всеки собственик все още работи по проекта си, по един или друг начин. Интересно че не дойде да си поговрим на феста и да ми покажеш колко по-добре го можеш с твойта кола?

и този 2-и цитат и той може да обиден за някои собственици(не визирам себе си) и силно се съмням, че колегата Симеон Колеф е завил и една гайка на колата си, но както и да е....

и кой трябва да е жури когато всеки е приятел на всеки?
не мисля че ще е честно най доброто жури за мен е публиката защото не е пристрастна към никого

Разбойник, може да не е жури, а точни критерии. Чел ли си правилника на СЕММА? Там всичко е написано черно на бяло за Кар Аудиото.

Последна промяна от Калоян Крумов на Вто 19 мар 2013 16:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tihon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tihon » Вто 19 мар 2013 16:10

yms написа:
Жоро Делчев написа:
Като градивна критика - не мисля че публиката е тази която трябва да избира автомобил за Австрия,по-скоро строго жури с ясни критерий и оценки :exclaim .В държавата на чалгата и селския тунинг това е по-добрия вариант.

Ако се вярва на легендите и библията, Христос е осъден на смърт от публиката, а не от журито /Пилат/ :cool

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Вто 19 мар 2013 16:11

На мен като на един "бивш" голфаджия пък ми хареса, видях се със старите муцуни, видях много хубави коли, както и такива, на които им трябваше още мъничко, като върна лентата назад се сещам само за 2 броя МПС-та, които изобщо не знаех защо са там :mhihi . Аудитата бяха супер, Т-тата също, абе добре беше.
Поздравления на организаторите и участниците в Неделя наистина изглеждаха изморени хората.

Потребителски аватар
yms
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yms » Вто 19 мар 2013 16:18

Калоян Крумов написа:

Ако ще си говорим за stance (опа, Английски, виж го в нета какво означава), боя, и интериор, нито 1 кола на феста нямаше с завършена комбинация от всичко това. Имаше супер коли на феста, но всеки собственик все още работи по проекта си, по един или друг начин. Интересно че не дойде да си поговрим на феста и да ми покажеш колко по-добре го можеш с твойта кола?

и този 2-и цитат и той може да обиден за някои собственици(не визирам себе си) и силно се съмням, че колегата Симеон Колеф е завил и една гайка на колата си, но както и да е....

и кой трябва да е жури когато всеки е приятел на всеки?
не мисля че ще е честно най доброто жури за мен е публиката защото не е пристрастна към никого

Така е . Обиден е . За това е добре да се избягват обобщени квалификации и такива базирани на лични предпочитания , вкусове .

Tihon написа:
Ако се вярва на легендите и библията, Христос е осъден на смърт от публиката, а не от журито /Пилат/ :cool

На феста публиката се явява жури .

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 19 мар 2013 16:22

Едва ли някога ще избира някой друг освен публиката
Тия вафли сме ги яли
Глас народен глас божи

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Вто 19 мар 2013 16:30

А защо не този същият глас народен да бъде използван в подбора на самите автомобили за феста?
Все пак "феновете" са тези, за които се прави и би трябвало да могат да изберат или поне да имат някакъв глас при определянето на това кои автомобили искат да видят. :rolleyes

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Вто 19 мар 2013 16:37

Така ще се изгуби елемента на изненадата.

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Вто 19 мар 2013 16:39

И ще остане моментът със "тази колата няма място тук" и "има специално отношение към мен".
A така някой като не е избран да се сърди на целия форум. :mhihi
Все пак това си е мое мнение и никого не ангажирам с него. :th_up

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Вто 19 мар 2013 16:46

Бях на миналия фест за 1 ден,тогава не писах в темата за отзиви,въпреки че всичко което видях ми хареса.
Мислех и сега да не пиша(най-вече защото най-малкото не съм бил)Но...толкова негативни коментари не бях очаквал.

На който не му харесва кои коли са били вътре,да направи подобно мероприятие и да си покани коли..или да се самопокани :surprised .

Това събитие е за да срещне хората за които тази марка не е само купчина ламарина.
Да се видят идеите на различните собственици и така нататък и така нататък.Не е сериозно големи мъже да ревът като дечковци,защо аджеба тяхното камионче не било вътре..и видиш ли аз какво съм направил..пък то друг вътре.Това не е сериозно.

Тунинга е поглед,той е прекалено индивидуален за да бъде оценяван обобщено като селски или мелски.На някои хора им харесват зелени плафони,на други джанти,на 3-ти сток коли.Вярвам,че хората от журито са достатъчно компетентни и след като са избрали тези коли,явно са имали нещо впредвид.

И това да дадеш чисто нов автомобил на посетител//т.е. фен е грандиозно само по себе си.
Няма друг клуб в страната,който да е правил това досега.

Прекланям се пред организаторите и всички участници,въпреки че не можах да присъствам.

Негативизма и завистта бликащи в тази тема са достойни за награди грами.Хора бъдете фенове и уважавайте труда на другите.
Поздрави на всички

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Вто 19 мар 2013 16:58

myrshavija написа:
leonardo_vd написа:Фактора Автомобил никъде не го видях тук....... Благодаря този отговор ми бе напълно достатъчен....
Няма на кой да се доказвам какъв съм, който ме познава ЛИЧНО си прави изводите..
Не те познавам лично, но вече разбрах, че си мрънкач и това, че не те познавам, само ме радва.
Моля те, иди да мрънкаш при някой, който те познава лично и те оценява!
Предварително благодаря!

Ако мрънкач за теб означава човек който иска да разбере , как и защо емииии така да е. Ок. Съгласен съм. Както виждаш ми се отговори АДЕКВАТНО и спирам с въпросите. Получи отговор и съм доволен. Не мрънкам повече. За това цяла българия е стигнала до тук, защото всички си мълчат. Който се обади е лошия. Ето и отговора на мрънканията ми.

brabus написа: Аз съм в тази комисия и точно аз бях, който пръв каза, че е против участието ти.
След поведението ти на Елена и всичко, което изписа след това, от моя гледна точка каквото и да направиш по колите си аз никога няма да те поканя.

За мен този казус е решен и не ме замесвайте повече с цитати.

Потребителски аватар
bace_go6o
Автомобил: lek
Двигател: AFN 97

Мнениеот bace_go6o » Вто 19 мар 2013 17:13

Българина си е такъв, вечно недоволен! За това и няма да сме винаги единни, защото като седнат 3ма, първия казва нещо, втория второ, а третия трето!
Имаше към май в 6та страница мнение на един форумец който предложи феста да се прави на 2 години поне! Така ще има повече време организаторите да се подготвят добре без да бързат и да им е по-леко, както и собствениците на автомобили които искат да участват на ФЕСТ ( подчертавам фест нарочно, след малко ще разберете защо) да си изчистят ума и да решат какво да направят по автомобилите си за да са наистина заслужили да се намират в залите на ЕКСПО. Както и да имат повече време! Тогава феста ще бъде още по-уникален!
Относно наблягането ми на ФЕСТ: феста е нещо което не се прави лесно и с щракане на пръсти. Траябват пари, трябва време, много усилия и разговори със спонсори и фирми които искат да предложат своята стока. С една дума, много нерви+страшно много усилия+ограничено време в 12 месеца ( като се има предвид че след края на всеки фест се прави отдъх) МНОГО ТРУДНО! За това, ако се направи на 2 години, през тези две години, защо да няма повече събори, повече неофициални сбирки, защо да няма 1 път в годината един събор като на Ауди на някоя писта със състезания, мисля че това е по-лесно да се постигне!

Успех на всички! :th_up

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 19 мар 2013 17:29

Единствената кола която трябваше и заслужава да иде в Автрия е Кюбелвагена icon_idea icon_idea ,защото там ще е пълно с лачени 1-чки,2-ки,3-ки,ниски 4-ки и тем подобни,но такава кола в този вид надали ще се навие някой колекционер да закара там и да я разглежда всеки и да се качва в нея icon_idea

Всичко друго е лаладжийска работа до тук като изключим препоръките icon_idea

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 19 мар 2013 17:31

Хайде спрете да предлагате безмислици.
Щели да имат време да се подготвят.
Ами аз нямах време да се подготвя за този фест, затова ако успея ще се подготвя за следващия, ако не по-следващия.
Да не говорим, че темата е Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013, а не предложения за Volkswagen Club Fest.
А за състезанията на писта и ние го имаме ежегодно.
http://www.vwclub.bg/events.php

Потребителски аватар
yms
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yms » Вто 19 мар 2013 17:49

MITKO_DVD написа:Единствената кола която трябваше и заслужава да иде в Автрия е Кюбелвагена icon_idea icon_idea ,защото там ще е пълно с лачени 1-чки,2-ки,3-ки,ниски 4-ки и тем подобни,но такава кола в този вид надали ще се навие някой колекционер да закара там и да я разглежда всеки и да се качва в нея icon_idea

Всичко друго е лаладжийска работа до тук като изключим препоръките icon_idea

Австрия . Засужава този , който е избран . Добре , че винаги има някой да посочи " правилният път " .

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Вто 19 мар 2013 17:50

Моля да бъда извинен от всички, които съм обидил. :c020 Въпреки всичко съм горд че карам VW и че единствено нашата марка има мероприятия от такъв мащаб. За което съм сигурен че са положени адски усилия и лишения на всеки един от организаторите. С нито едно мое мнение не съм искал да обидя и да оскверня това събитие.
Поздрави

Върни се в “Организационен”