Трети национален събор на VWclub BG - 9 и 10 Юни 2007

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Iliev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Iliev » Пон 07 май 2007 11:46

Дайте да се разберем да тръгнем заедно от София,да се разберем коко коли ще ходят натам и да се чакаме на излизане от Сф примерно на ОМВ или по надоло и да тръгнем заедно???????????????????

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 07 май 2007 11:49

divna_ написа:
KENTAWAR написа:

За ресторант е говорено с човек от "ИЗВОРА"
взети са координати прегледахме и менюто (което днес или утре трябва да ми пратят на майла ) значи тъй като е Събота вечерта и ако запазим целия ресторант (което е и идеята) хората искат примерни куверти при 150 човека около 20лв./човек или при 200 човека около 15 лв./ човек. При 15 лв. горе долу излиза
Салата /комбинирана от много салати без сухи мезета/ - 5лв.
Основно ястие пил./свин. пържола са на една цена 5лв.
гарнитура 1.50 лв.
Аператив 100гр. Български (ракия водка уиски) 1.60 лв.
Безалкохолни 2бр. 1.60лв.
Хляб по избор пече се на място 0.40лв.

Разликата в цената от 15 до 20 лв. (ако не можем се съберем повече от 16 човека) ще се предлага и предястие на едно плато с 4 различни неща пред 4 човека. Менюто като го получа ако иска някой ще му го препратя да помага с примерни варианти на куверта. хубаво е да ги сведем до 2-3 че ще е бая трудно после с разнасянето по масите. А и може и премерно детско меню да се направи предполагам че ще има и деца със сигурност.

Заведението засега няма ангажименти на 9.06.2007 и сме казали да запазят датата засега за нас и също така при резервация искат 10% авансово плащане.

П.П. Това е засега ако съм изпуснал нешо ще го допълня в нов отговор за да се вижда. И ако имам много грешки ме извинете ама спя още.

Не може ли да се уговори куверта да е ШОПСКА САЛАТА+ПЪРЖОЛА С ГАРНИТУРА и всеки след това да си поръчва каквото му се пие по меню?
Пак ще дам за пример събора на който бях миналата седмица имахме куверт на стойност 8,50 лв.(шопска салата + пържола с гарнитура(задушени зеленчуци и задушени картофи)), който се заплащаше заедно с резервацията на хотела. Като за всеки заплатен куверт получаваш картонче - жълто за варианта с пилешка пържола или синьо за варианта със свинска пържола. Всеки си избира какво и колко над това от менюто и се заплащаше на момента при сервиране.
Със сигурност ще се надвиши сумата от 15 лв. на човек... :wink:

Ами аз съгласен с тебе - нека да се пусне и нова тема и да е наистина ПОСТНА само с кой колко стаи иска за колко хора и къде и да се резервира, защото иначе няма да остане време.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 07 май 2007 11:50

Iliev написа:Дайте да се разберем да тръгнем заедно от София,да се разберем коко коли ще ходят натам и да се чакаме на излизане от Сф примерно на ОМВ или по надоло и да тръгнем заедно???????????????????

Мисля че избързваш доста с това - нека да резервираме хотели - тръгването е лесно !

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пон 07 май 2007 12:39

nii написа:19

упс, един за хотела по-малко...

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 07 май 2007 12:43

Абе с две думи нека некой да каже кво става и да ме броат и мене ей :evil:

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Пон 07 май 2007 12:53

radotom написа:
divna_ написа:Не може ли да се уговори куверта да е ШОПСКА САЛАТА+ПЪРЖОЛА С ГАРНИТУРА и всеки след това да си поръчва каквото му се пие по меню?
имахме куверт на стойност 8,50 лв.(шопска салата + пържола с гарнитура(задушени зеленчуци и задушени картофи)),
Като за всеки заплатен куверт получаваш картонче - жълто за варианта с пилешка пържола или синьо за варианта със свинска пържола. Всеки си избира какво и колко над това от менюто и се заплащаше на момента при сервиране.
Със сигурност ще се надвиши сумата от 15 лв. на човек... :wink:

Човека кой знае защо искаше да си върже гащите... изглежда не беше сигурен колко можем да изпием... ;)
Той даже в началото твърдо изкаше куверт от 20 лева, ама кентавъра, нали ни е обигран в бизнес-преговорите, съвсем леко и пинизчийски го завъртя нещата както си трябва!

Това ясно, но съгласи се , че примерно аз/ние не искам да пия ракия от 1,60, а от 3,00 лв., не консумирам газирани безалкохолни, а натурален сок? Искам да си взема куверт на детето, но и от неговия куверт ще ми изостанат напитките. Не , че сумата е голяма , но защо да плащам нещо , което не бих консумирала...

Потребителски аватар
spirof
Автомобил: Audi A4 B5
Двигател: ADR 1998
Контакти:

Мнениеот spirof » Пон 07 май 2007 13:25

по повод куверта-
човека с който разговаряхме за кувертите в ресторанта излезна с номера че било събота вечер и само със салата и ядене не става-трябвало да бъде около 15-20 лева на човек,и това което е написал кентавър е само примерно,номера със цветните талончета ще го направим също-питиетата подлежат на премисляне
на бмв вечерята беше 8,50 лв-салата и пържола,но деня бил неделя и затова толкова-за събота вечер-НЕ можело
според мен няма логика-но това е

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 08 май 2007 9:31

15 - 20лв. за куверт лесно се взимат, ама после да няма :035:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 08 май 2007 9:42

spirof написа:по повод куверта-
човека с който разговаряхме за кувертите в ресторанта излезна с номера че било събота вечер и само със салата и ядене не става-трябвало да бъде около 15-20 лева на човек ...-за събота вечер-НЕ можело

А на човека беше ли му дадено да разбере, че всичките му места ще бъдат заети за тази вечер и че сме отишли там да се веселим (ядем и пием)?
Такива изказвания много ме дразнят (имам предвид собственик/управител или каквото и да е там). Той не знае, че ако на нас ни хареса ще го препоръчаме после на много повече хора.
Някой трябва да му го каже деликатно или просто не трябва да ходиме там...

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 08 май 2007 9:48

Ми тогава им кажете следното - даваме им по 15-20 лева куверт и после не ни търсят за нищо :).
А това че вкарваме бутилки на поразия не е тяхна работ :).

Явно не могат или не искат да разберат че няма да си останат само с куверта... и че куверта тази вечер няма да е нещото от което ще вземат най-много кинти.

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Вто 08 май 2007 9:49

Там ,определено,не е пълно ,дори и в събота.
Просто му намекнете на управителя,че от съседното заведение("Камилите")не ни искат такива гаранции!Ще полудее,Вервайте ми!
Те му изяждат цялата клиентела.
За протокола-бил съм доста пъти в Хисар,и мога да ви кажа,че в "Извора" винаги има места,докато в "Камилите,ако отидеш след 1930,който и да е ден,дори през седмицата,трудно можеш да намериш места за повече от 10 души.
Hough!

Потребителски аватар
spirof
Автомобил: Audi A4 B5
Двигател: ADR 1998
Контакти:

Мнениеот spirof » Вто 08 май 2007 11:17

в Хисар има къде-къде по добри заведения, но със по малко места
а и според мен управителя на извора се изказа доста неподготвен...

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 08 май 2007 18:33

Пускам тази тема на основание на думите на колежката Кали(joser) за да може всички да участваме в организирането на мероприятията през времето на събора. Нека всеки си каже какво му се прави, какво му се гледа и как да стане това нека всички с реални и интересни идеии да пишат тук. Ето и идеите на Кали:
Цитат:
малко идеи от мен:
-рекламни брошури за безопасност по пътищата, за дарителската кампания(пуснах тема за членовете на клуба като начало);
-изпечатана програма за събора(мога да разпечатам 100бр. А4 само да уточним събитията за 2та дена);
-музикална уредба ; спонсори- ще търся и аз;
-състезания; драг – различни категории-на Калояново;
-вечеря в ресторант-Хисар;
-VWогън – излизане над Хисар(щом по-голямата група ще е там) при хубаво време– среща край огъня, скара, пиенка, ако има желаещи;
-конкурс тунингVW-на Калояново;
-конкурс супер бас-на Калояново;
-рекламни сувенири-значки, химикалки(мога да поръчам метални емблеми –VWClub BULGARIA, за други материали не съм говорила, но има още време и ако измислим нещо сносно мога да поръчам);
-конкурс за мисVWсъбор (от журито зависи дали да няма конкурс мистърVW- записване до 1 час след започване на събора; конкурсът ще се проведе след гонките или в ресторанта вечерта, за да не се ангажира микрофонът на събора);
-конкурс за детска рисунка на тема ‘автомобилът на бъдещето ’ или ‘каква кола искам да имам като порасна’(в 2 категории- деца до 10г-за най-добрата рисунка-награда дистанционно управляем автомобил; деца до 15г- за най-добрата рисунка- награда статив за рисуване );
-конкурс ‘направи си сам’ (най-интересно, полезно подобрение или допълнение към автомобила, ‘направено в гаража’);
хубаво е да се обобщят всички идеи и да решим кое е най-доброто.

П.П ако някои от мод тийм сметне за неоходимо да метне темата горе- важна!

dobrinb написа: тези предложения, може да се вкарат в една от всичките други теми за събора - най-горе тук в организационен, и в Членската зона в Предложения.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

"Състезание" по спиране от 100/80/... до нула. Измерва се спирачният път и най-късия печели нещо ( потупване по рамото и похвала пред дружината :don't worry ).

Може да има категории "с АБС", "без АБС" и подкатегории според масата на автомобила.

Идеята е да видим какво всъщност означава да спреш от 100 до нула и че 50 метра не са никак малко.
Нека освен "скоростните" надпревари да покажем и обратната страна на медала.
Което ме подсеща че можем да викнем и служители на КАТ да раздават някакви рекламни материали и да дават старт на гонките mhihi.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Вто 08 май 2007 19:53

Ей това е състезание вече :!: Якууу 8) А на управителя на извора му кажета да се връща при овцете и кравите :deal че ресторантиорството не му се отдава :idea:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 08 май 2007 20:22

Мен също ужасно много ме дразни да се опитва някой да ме изнудва по какъвто и да е начин, но съгласете се, че не може за 200 човека да се приготви вечеря за полвин или един час :dontknow:
При всички случаи трябва да има някакво примерно меню, а в този случай куверта си е съвсем разбираем.
Аз, обаче, а вероятно и други от нас няма да пием алкохол.... Така, че ще се пробваме да намалим сумата на куверта и да няма алкохол, за да може всеки да си поръча това, което му се пие

Върни се в “Организационен”