Dead man написа:Калояново ми беше първият събор.
Организацията ми хареса до някъде,ето какво не ми хареса :
1.Аз и колегите около мен не разбрахме кога тръгна маршрутката и после всеки за себе си по пътя,докато не се застигнахме по средата на пътя...
2.Скоростта на колоната беше все едно съм с ладата на разходка-на моменти се караше с 40-60 км/ч.
3.На пистата всичко беше ок,само да имаше повече от големите чадъри,за да може зрителите да са на сянка,не да се печем като гущери....
4.Малко бяха игрите с публиката...
5.Защо нямаше мис мокра голф фланелка примерно ????
6.Защо голфовете изпъкваха и бяха мнозинство ? Няма ли други модели на марката освен тях ???
Иначе другите неща и мероприятия бяха добре замислени и изпълнени професионално.Огранизацията беше на ниво.
Браво на всички VW ентусиасти присъствали на събора.
Благодарности на 'Клуба на привържениците на VW в България' за усилията, които положиха.
![]()
![]()
![]()
1. колоната не се организира от клуба , а от теб , мен и сулю и пулю но не и от клуба!!!
2. скоростта на колоната се определя от пилотната кола и е в рамките на позволената скорост за дадения пътен участък!
3. клуба не може да покрие цялата писта , знаел си че не е покрита пистата , не вярвам да си очаквал че ще има за всяка кола по чадър, предвид че си знаел че ще е жега , нещо не ти е пречело да хвърлиш плажния чадър в багажника

4. тва не е баш така , защото не сме отишли на състезание при къци , ами да си праиме кефа и да покараме

5. и коя ще очаства в мис мокра голф фанелка? жена ми к**ва ли е да се показва на сички? твоита к**ва ли е да се показва на сички? замисли се малко

6. защото това освен че е една от най-масовите коли по пътищата на БГ е и една от най-масовите в ФВ за България... и полотата не баха малко