Приятно изкарване пожелавам на всички....Аз все още съм софиянка но скоро май ще се прибирам към Плевен и ще се виждаме по често:) А ако някой има желание може да ми изпрати на лично съобщение имената си да го намеря в facebook...Да се сприятелиме и там....
колеги всичко без хляба оцет и лимони е напазарувано и съхранено!сметката излиза към 17лв. на човек! утре 9,00 се събираме 9,30 тръгваме! 10,00 вземаме Ловешката група! 10,30 вземаме колегите от Троян! после спираме на Беклемето за по една супа! след Пловдив на бензиностанцията спираме за по кафе и дозареждане! и като пристигнем живот и здраве следобяд
няколко думи за събора и в нашата тема! който не е присъствал неделя вечерта може само да съжалява!очаквайте утре снимки и клипчето от уникалния купон край огъня
Ето и моите снимки Имайки се впревид ранното загасванее на оганя първата вечер за втората се взеха сериозни мерки И определено тези които не успяха да останат за неделя вечерта могат само да съжаляват куона беше супер И този събор бе закрит окончателно на Беклемето на по супичка