Колеги ,днес с Ро'Джа и колегата Радински решихме да пуснем това мнение за да се разберем окончателно кой идва в Плевен на Форумното събиране ... Тъй като има хора които изявяват желание да дойдат нека да пишат в темата или на телефоните ни ... моят е 0884 855 249 ДИмитър ! ! Ще помоля колегите Ро'Джа и Радински да си напишат и техните или да ги пратят на ЛС за да държим връзка .. който иска да идва с нас да ни звъни и да се разберем за сега при мен има 2 свободни места (аз и аз съм с навигатор ) освен това и багажника съм изпразнил от простотии за бири мири и т.н. за сега уговорката е събота в 7 и 30 на ОМВ МЕТРО там кафенце ред булче и т.н. и фащаме пътеката по магистралата ... ако има колеги от Карнобат моля пишете тук или ни чакайте най късно в 9 часа на разклона за Карнобат преди магистралата ( посока София > Бургас ...Ако има хора от Ямбол и Сливен или района предполагам че най късно към 11 6те сме на петолъчката и може да спрем за заряд на батериите така 4е ... хора от созопол сл.бряг и т.н. на ОМВ в 7 и 30 или най късно 8 .... Решихме този час защото по добре денем да пътуваме че ако стане нещо да можем да реагираме по адекватно ! ! ! Естествено има време до петък и може да променим уговорката ! ! ! БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО ! ! !
В петък примерно ай да се съберем към 7 на ОМВ Метро да се уговорим окончателно
Последна промяна от hristov_GL на Нед 05 апр 2009 20:09, променено общо 2 пъти.
Веско приятелю в неделя ще доидеш ли на сбирката имам да приказвам нещо доста важно и интересно, както и полезно за клуба с теб; уверявам те ще ти хареса