За конструктивни предложения към админи и модове

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: За конструктивни предложения към админи и модове

Мнениеот hooligans » Пон 08 ное 2010 18:04

theraven написа:Ако има чалъм и е уместно, нека се премахне възможността обикновените потребители да изпращат масови съобщения до цели групи, или пък да се проведе една кампания с образователна цел, която да отвори очите на хората, че такива съобщения не е хубаво нито да се пращат, нито да им се отговаря. Преди малко някой пак пусна бомба за членовете на клуба... лошото е, че в момента получава и отговори... тоест всички получаваме отговори как се сменя ремък за водна помна на голф 3...

Само ако има чалъм...

Ми че то полезно да знаеш как се сменя! mhihi

Не ми се мисли някой ако пусне ЛС на групата Регистрирани потребители :horror: :horror: :horror: :horror:

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Пон 08 ное 2010 20:57

Имам конструктивно предложение и молба. Информацията за предупрежденията на потребители е публична, включително и в тема в този раздел. Моля и смятам че е логично и причините за предупрежденията да са публични.
В този ред на мисли конструктивно бих искал да знам публично причините за 9-те ми предупреждения.
Конкретен пост-наложено предупреждение.

Благодаря :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 08 ное 2010 21:39

Конструктивно - няма как да стане. Ако ти лично искаш да знаеш, няма проблем. Публично няма как да стане.

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Вто 09 ное 2010 10:28

Лично също искам да знам, но и публично съшо искам да се знае. Една част от предупрежденията са ми наложени, заради персонално негативно отношение от страна конкретен модератор и то няма нищо общо с форума. Заради тази дребна "отмъстителност" направена по единствения начин по който може да го направи, тоест виртуално имам въпросния "рекорден" брой. Това разбира се го смятам като крайно необективно и некоструктивно. Колкото и субективна да е модераторската преценка.
Та в този ред на мисли, да имам желание да ги знам лично причините и имам молба да се знаят публично.

Благодаря и успешна седмица на всички :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 09 ное 2010 15:32

Руси, обсъждането на твоите предупреждения едва ли му е мястото в тази тема. Тези неща се обсъждат на ЛС. Освен това, е нормално да си мислиш, че има тенденциозност, все пак ти си наказаният.

Ето ти по дати и публично:

Чет Юли 15, 2010 11:09 am – пускаш дразнещ мигащ еротичен флаш в темата за фън
Нед Май 23, 2010 7:22 am – безмислен спам в темата за онлайн камерата на Калояново
Вто Ное 24, 2009 11:37 pm – мнение само с икони в тема за проблеми със Скайп вирус
Вто Ное 24, 2009 10:38 am – спам в тема Отзиви за работоспособността на форума въпреки предупреждение от няколко модератора
Пон Авг 31, 2009 7:47 pm – спам в темата за отзиви от концерта на Мадона, квалификации към модератор
Съб Авг 01, 2009 10:31 pm – заради темата за циганската сватба
Сря Юни 17, 2009 9:41 am – спам
Съб Май 16, 2009 2:44 pm – спам в тема за пастиране на автомобили
Сря Апр 08, 2009 9:34 pm – спам в тема в раздел Кой беше

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Вто 09 ное 2010 16:15

dobrin написа:Руси, обсъждането на твоите предупреждения едва ли му е мястото в тази тема. Тези неща се обсъждат на ЛС. Освен това, е нормално да си мислиш, че има тенденциозност, все пак ти си наказаният.

Ето ти по дати и публично:

Чет Юли 15, 2010 11:09 am – пускаш дразнещ мигащ еротичен флаш в темата за фън
Нед Май 23, 2010 7:22 am – безмислен спам в темата за онлайн камерата на Калояново
Вто Ное 24, 2009 11:37 pm – мнение само с икони в тема за проблеми със Скайп вирус
Вто Ное 24, 2009 10:38 am – спам в тема Отзиви за работоспособността на форума въпреки предупреждение от няколко модератора
Пон Авг 31, 2009 7:47 pm – спам в темата за отзиви от концерта на Мадона, квалификации към модератор
Съб Авг 01, 2009 10:31 pm – заради темата за циганската сватба
Сря Юни 17, 2009 9:41 am – спам
Съб Май 16, 2009 2:44 pm – спам в тема за пастиране на автомобили
Сря Апр 08, 2009 9:34 pm – спам в тема в раздел Кой беше

Ок, нека на лично, но и това беше ценно за което благодаря. Значи имам предупреждение за вечен спам заради такива неща като:

дразнещ мигащ еротичен флаш в темата за фън Ами то за това темата е Фън А колко еротични снимки има във форума, дори едва ли може да се преброят.

безмислен спам в темата за онлайн камерата на Калояново Тя самата тема беше безсмислена, това беше всичко друго, но не е онлайн

мнение само с икони - в темите за рожден ден има много мнения само с икони, дори и в темата за рождения ти ден (жив и здрав да си) днес съм пуснал точно такова мнение.

заради темата за циганската сватба и Мадона- не мога да се сетя какво съм писал точно, но в теми с такива заглавие обикновенно не се пишат интелектуални неща.

Пак мерси, че ми ги припомни. Ще бъда кратък на лс mhihi

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 09 ное 2010 16:35

обаче се правиш на тъп и упорит и продължаваш да драскаш в тази тема за личните си проблеми
да не се чудиш откъде ти е предупреждение номер 10

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Вто 09 ное 2010 18:10

Без да искам да взимам страна по конкретния случай:

Има ли регламентирано кога насъбраните "минус-точки" се нулират и дали излежаването им в модула е достатъчна причина те да бъдат занулени?

Ако го няма още регламентирано - то това е моето предложение към модс/админс

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 09 ное 2010 20:25

Чудомир написа:Без да искам да взимам страна по конкретния случай:

Има ли регламентирано кога насъбраните "минус-точки" се нулират и дали излежаването им в модула е достатъчна причина те да бъдат занулени?

Ако го няма още регламентирано - то това е моето предложение към модс/админс

Доколкото съм разбрал,наказанието ни е завинаги,не се отменя не отпада,освен ако не почерпим(напием)вишестоящите mhihi .Винаги стой дори и да не се вижда(отразява)в профила,то командния състав mhihi го вижда.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 09 ное 2010 21:51

Наказанията са с натрупване.
Три предупреждения - седмица модул
Още три, или шест общо - месец модул
Още три, или общо девет - три месеца модул и последно предупреждение за вечен БАН
Още едно, или общо десет - вечен БАН
Нулиране има, ако в продължение на шест месеца от изтърпяване на последното наказание няма никакво провинение във форума и екипът на форума реши да се нулира броя на предупрежденията. Няма такова нещо като автоматично нулиране.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Сря 10 ное 2010 1:11

цялата работа е супер глупава според мен, колегата с предупрежденията верно е малко досаден ама пък чак да го гоните от форума....

модераторите масово се престарават, масово имат лично отношение и масово не са прави, това си го знаем и си живеем с него.
за да не съм голословен, припомнете си темата с голите мъже, не че съм им фен ама пък колежките и те са хора, защо беше заключена, след като точно под нея беше 183ци динозавър с голи жени, това ако не е дискриминация и груба проява на лично отношение, не знам кое е.

конструктвното ми предложение е модераторите да се стегнат малко и да престанат да се изживяват като Дънкан Маклауд.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Сря 10 ное 2010 1:45

Petrolhead написа:....
за да не съм голословен, припомнете си темата с голите мъже, не че съм им фен ама пък колежките и те са хора, защо беше заключена, след като точно под нея беше 183ци динозавър с голи жени, това ако не е дискриминация и груба проява на лично отношение, не знам кое е.

конструктвното ми предложение е модераторите да се стегнат малко и да престанат да се изживяват като Дънкан Маклауд.

:bowdown Лично аз се молих темата да остане :cry:
За всичко си има време и място. Има нужен и ненужен спам mhihi
Относно Роси съм съгласна, че нещата се преувеличени.

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Сря 10 ное 2010 8:03

Petrolhead написа:цялата работа е супер глупава според мен, колегата с предупрежденията верно е малко досаден ама пък чак да го гоните от форума....

модераторите масово се престарават, масово имат лично отношение и масово не са прави, това си го знаем и си живеем с него.

Напълно те подкрепям колега и съм съгласен с казаното по горе от теб.Тъй като това ще се окачестви като спам имам и аз едно предложение,защо да няма по коментарите един вид икона за съгласие,или икона че не съм съгласен с написаното,както в вбокса.Така ''ненужния'' спам ще се намали но пък ясно ще се вижда колко хора са съгласни с написаното по темата от дадения колега.Исками се да припомня при излизането на Роси от модула и последвалите теми от него,че един от ръководния екип,няма да кажа кой,беше написал това,всеки оставил коментар ще се счита за спам в темата на Роси и ще получи директно предупреждение :horror: Това не е ли дискриминация на словото :?:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 10 ное 2010 9:23

И аз имам предложение. Не е към администратори и модератори, но го пиша тук, защото е към тези, които пишат и четат тук. Според мен, това е един от най-подредените и съдържателни форуми в нета. Липсата на спам е ОГРОМНО предимство. И понеже още не е изобретен метод за безпристрастно определяне на спам, е необходима личната намеса (субективна в много случаи) на администратори и модератори. Аз също мисля, че те не си вършат перфектно работата. Но, освен това мисля, че е НЕВЪЗМОЖНО да я вършат перфектно и да са доволни и щастливи всички юзъри. Смятам, че в момента си я вършат повече от чудесно. И мога само да им благодаря за усилията, които полагат за да остане този форум толкова подреден и съдържателен. В този форум няма демокрация и съм много доволен от този факт.
Най-накрая - предложението ми към всички недоволни от опитите за поддържане на ред:
Мрежата е безкрайна - последвайте примера на няколкото недоволни младежи, които си направиха отделен форум за фенове на ФВ! Направете трети, четвърти ... и покажете, че той е по-хубав от http://www.vwclub.bg/forum ! Сигурен съм, че, ако е по-добър, ще бъде оценено от потребителите и ще имате по-голям успех.

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Сря 10 ное 2010 9:48

myrshavija написа:И аз имам предложение. Не е към администратори и модератори, но го пиша тук, защото е към тези, които пишат и четат тук. Според мен, това е един от най-подредените и съдържателни форуми в нета. Липсата на спам е ОГРОМНО предимство. И понеже още не е изобретен метод за безпристрастно определяне на спам, е необходима личната намеса (субективна в много случаи) на администратори и модератори. Аз също мисля, че те не си вършат перфектно работата. Но, освен това мисля, че е НЕВЪЗМОЖНО да я вършат перфектно и да са доволни и щастливи всички юзъри. Смятам, че в момента си я вършат повече от чудесно. И мога само да им благодаря за усилията, които полагат за да остане този форум толкова подреден и съдържателен. В този форум няма демокрация и съм много доволен от този факт.
Най-накрая - предложението ми към всички недоволни от опитите за поддържане на ред:
Мрежата е безкрайна - последвайте примера на няколкото недоволни младежи, които си направиха отделен форум за фенове на ФВ! Направете трети, четвърти ... и покажете, че той е по-хубав от http://www.vwclub.bg/forum ! Сигурен съм, че, ако е по-добър, ще бъде оценено от потребителите и ще имате по-голям успех.

Ти предлагаш модела който непрекъснато с говори и от ръководния екип.Какво значи няма демокрациия,а какво има?Шуробаджанащина или по някакъв друг фактор който е в ущърб на дейноста,ами той и затова няма да се оправим,този модел на управление на фирми,форуми и каквото си щете не е много ефективен,да не кажа въобще mhihi Най лесно е да кажете на който не му харесва пътеката,ама нали за това е демокрация,всеки да може да си изразява мнението.С това втълпяване за пътеката въобще не е удачно,да не кажа че е много грозно,защото това е най лесния начин да си избършете ръцете :horror: Същия модел се прилага и от БГ работодателите,разбираш се за едно като започваш работа,става друго и при разговор с него за причините,получаваш същия отговор:
Като не ти харесва,пътеката.
Ами с това мислене и с това действие,няма да се оправим и близките 1000години :screwy

Върни се в “Организационен”