dobrin написа:Руси, обсъждането на твоите предупреждения едва ли му е мястото в тази тема. Тези неща се обсъждат на ЛС. Освен това, е нормално да си мислиш, че има тенденциозност, все пак ти си наказаният.
Ето ти по дати и публично:
Чет Юли 15, 2010 11:09 am – пускаш дразнещ мигащ еротичен флаш в темата за фън
Нед Май 23, 2010 7:22 am – безмислен спам в темата за онлайн камерата на Калояново
Вто Ное 24, 2009 11:37 pm – мнение само с икони в тема за проблеми със Скайп вирус
Вто Ное 24, 2009 10:38 am – спам в тема Отзиви за работоспособността на форума въпреки предупреждение от няколко модератора
Пон Авг 31, 2009 7:47 pm – спам в темата за отзиви от концерта на Мадона, квалификации към модератор
Съб Авг 01, 2009 10:31 pm – заради темата за циганската сватба
Сря Юни 17, 2009 9:41 am – спам
Съб Май 16, 2009 2:44 pm – спам в тема за пастиране на автомобили
Сря Апр 08, 2009 9:34 pm – спам в тема в раздел Кой беше
Ок, нека на лично, но и това беше ценно за което благодаря. Значи имам предупреждение за вечен спам заради такива неща като:
дразнещ мигащ еротичен флаш в темата за фън Ами то за това темата е
Фън А колко еротични снимки има във форума, дори едва ли може да се преброят.
безмислен спам в темата за онлайн камерата на Калояново Тя самата тема беше безсмислена, това беше всичко друго, но не е онлайн
мнение само с икони - в темите за рожден ден има много мнения само с икони, дори и в темата за рождения ти ден (жив и здрав да си) днес съм пуснал точно такова мнение.
заради темата за циганската сватба и Мадона- не мога да се сетя какво съм писал точно, но в теми с такива заглавие обикновенно не се пишат интелектуални неща.
Пак мерси, че ми ги припомни. Ще бъда кратък на лс