hristov_GL написа:някой да не се обърка тая седмица ...![]()
hristov_GL написа:
Решение (или все още предложение) за следващата среща (ще гледаме и прогнозите) е да се съберем на Лукойл към сарафово към 16:00 и от там да драснем към полигона на Лъка .... за сега сме намерили барбекю и матРИАЛ ще намерим апък за пиенето ... предполагам ,че ако всеки си вземе по една двулитровка ... е нормално ... Така хем ще си правим шоу ... хем ще има пиене ядене а у.за сега организацията е така да се каже ТЕСТОВА .... но се надявам по нататък да си направим стабилна отганизация за бири мири цър пър и т.н.
а пък не е изключено когато се стопли повече времето да отидем примерно събота и да останем вечерта
пак е идея
... дано за другия път се съберем
П.П. колегите които са навити за следващия път да пишат лично или 0884 855 249 за да се разберем кой какво
П.П.2 лукойл на изхода на Бургас за Варна ....
martineli написа:въпроса си беше баш бая правилен щот ме интересуваше дали ше мога с мойта кола да ходя..
но отговора ме задоволи
jijibs написа:Колеги, ако някой не е забелязал идния Национален събор 2009 г. е в град Елена, на 19, 20, 21.Юни! Не е толкова далеч и пътя не е лош. Имайте го в предвид! Аз смятам твърдо да съм там.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта