Отзиви от VІ-и Национален Volkswagen събор 2010

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
di4evv
Автомобил: ауди а 4
Двигател:

Re: Отзиви от VІ-и Национален Volkswagen събор 2010

Мнениеот di4evv » Пет 28 май 2010 22:56

Аз също си изкарах чудесно макар да присъствах само няколко часа , Евала на хората които организираха това събитие :applause:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пет 28 май 2010 23:37

Stefan написа:Този фест се организира на подобно място като Worthersee, да речем Пампорово. Пампорово е курорт в който няма никакви жители, което е хубаво, тъй като ще има само фенове на ВАГ групата :D В комплекса се влиза и излиза само от едно място. Има достатъчно място за спане, хранене и забавления. Пътя, който завърта през комплекса е един и има възможност от едната му страна да се нареждат автомобилите, както и по паркингите на хотелите. За всички останали неща може да се изпише още много... :D

Този вариянт може да замени Рожен, тъй като ще е прекалено много да се провеждат 2 събора в този край на България :arrow:

Стефане, това е добра идея, но ще е малко трудно с организацията. Там незнам кой хотели работят кой не, ти сигорно може да помогнеш в това де. Но тогава найстина трябва да е VAG събор, че за такъв вид мероприятие се иска и мноого публика.

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Съб 29 май 2010 11:20

madcap написа:
Stefan написа:Този фест се организира на подобно място като Worthersee, да речем Пампорово. Пампорово е курорт в който няма никакви жители, което е хубаво, тъй като ще има само фенове на ВАГ групата :D В комплекса се влиза и излиза само от едно място. Има достатъчно място за спане, хранене и забавления. Пътя, който завърта през комплекса е един и има възможност от едната му страна да се нареждат автомобилите, както и по паркингите на хотелите. За всички останали неща може да се изпише още много... :D

Този вариянт може да замени Рожен, тъй като ще е прекалено много да се провеждат 2 събора в този край на България :arrow:

Стефане, това е добра идея, но ще е малко трудно с организацията. Там незнам кой хотели работят кой не, ти сигорно може да помогнеш в това де. Но тогава найстина трябва да е VAG събор, че за такъв вид мероприятие се иска и мноого публика.

Идеята е чудесна... :bowdown

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 29 май 2010 11:23

Случайно някой да знае къде може да се види предаването на ХобиТВ за Събора?
И дали въобще е имало вчера такова предаване, де! ;)

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Спамер на месеца!

Мнениеот rosy » Съб 29 май 2010 20:34

По повод горе написаното. Нямам представа дали е имало такова предаване, но друго искам да кажа тип лека критика.
Поне в масовите медии аз не видях нищо за събора и преди това изложението. В Топ Гиър имаше едно мъъъничко материалче, а уж бяха медиен партньор или нещо подобно :roll:
Вижте провеждащото се сега тунинг изложение, на бас, че заради миските и автомивката ще има снимки навсякъде. Рекламата и да се пише за теб е полезно нещо. В този ред на мисли съвета ми е организаторите да използват големия потенциал на клуба и форума и ако трябва за следващия събор или изложение да наемат професионална пр агенция която да направи наистина професионално представяне в медиите.

Последна промяна от rosy на Съб 29 май 2010 20:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Съб 29 май 2010 20:41

А официално видео ще има ли?Като на феста през пролетта?Щото само някакви клипчета от v box има :roll:

Потребителски аватар
JoroKN
Автомобил: Vw Golf MK6
Двигател: CBAB - 2010

Мнениеот JoroKN » Нед 30 май 2010 0:48

rosy написа:По повод горе написаното. Нямам представа дали е имало такова предаване, но друго искам да кажа тип лека критика.
Поне в масовите медии аз не видях нищо за събора и преди това изложението. В Топ Гиър имаше едно мъъъничко материалче, а уж бяха медиен партньор или нещо подобно :roll:
Вижте провеждащото се сега тунинг изложение, на бас, че заради миските и автомивката ще има снимки навсякъде. Рекламата и да се пише за теб е полезно нещо. В този ред на мисли съвета ми е организаторите да използват големия потенциал на клуба и форума и ако трябва за следващия събор или изложение да наемат професионална пр агенция която да направи наистина професионално представяне в медиите.

Според мен ще има отговор - НЯМА МАНГИЗИ за това :|

Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guru » Нед 30 май 2010 20:38

rosy написа:По повод горе написаното. Нямам представа дали е имало такова предаване, но друго искам да кажа тип лека критика.

а я ми отговори ти на въпроса- след всички реклами и PR-и за тунинг феста и ЕММА 2010 ... не беше ли пълен провал организацията им, и не се ли мотаеха 1000 души по пистата без да знаят точно какво и кога става и ще става?

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Нед 30 май 2010 21:26

guru написа:
rosy написа:... Рекламата и да се пише за теб е полезно нещо....

... след всички реклами и PR-и за тунинг феста и ЕММА 2010 ... ?

Разглеждате двете (неделими, наистина) страни на събитията.
И двамата сте прави, защото:
При нас рекламата куцаше, но самото мероприятие беше отлично организирано. Само Драг-участниците бяха ощетени, но вината не беше само на организаторите, а и на времеизмерването :(
При тунинг-феста рекламата беше чудесна, но (без да съм бил, по отзиви) организацията им е куцала сериозно :?

Успеем ли следващата година да комбинираме двете неща - ще сме Нумеро УНО! :да:

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Нед 30 май 2010 22:13

За следващото меропритие предлагам следните неща които да привлекат медиите:
- Мис Голф Перник (голфъра дава наградата)
- Бубето по бански работи на канала, тоест оправя коли

:012: heavy metal zork

А отностно пр агенция, не струва хич скъпо това действие.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 30 май 2010 22:37

Вече сме ангажирали ПР агенция

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Нед 30 май 2010 23:09

rosy написа:За следващото меропритие предлагам следните неща които да привлекат медиите:
- Мис Голф Перник (голфъра дава наградата)
- Бубето по бански работи на канала, тоест оправя коли

:012: heavy metal zork

А отностно пр агенция, не струва хич скъпо това действие.

Мисля по въпроса който обсъдихме с тебе,но чак по бански няма да станее :063:
Мерси че ми напомнии mhihi

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Нед 30 май 2010 23:20

guru написа:а я ми отговори ти на въпроса- след всички реклами и PR-и за тунинг феста и ЕММА 2010 ... не беше ли пълен провал организацията им, и не се ли мотаеха 1000 души по пистата без да знаят точно какво и кога става и ще става?

+1

Точно затова си говорихме с приятел, с който присъствахме и на двете събития. От Калояново не ни се тръгваше в събота, даже бях приготвил и палатка, но на работа в неделя какво да се прави, това не ми се коментира. На тунинга тази събота отидохме към обяд и точно след един час съжалявахме, че сме отишли. Както написа колегата по-горе: никаква организация. Тълпата от хора само вървеше от едното на другото място, ориентираха се по звука. Изкефих се като видях VWclub в центъра на отделетоно място за форумите и с пет пъти повече коли от другите марки, да не говорим, че някои въобще нямаха коли.. mhihi Доволен съм от Калояново, чакам Рожен... :drinking:

Потребителски аватар
algor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот algor » Пон 31 май 2010 0:08

hooligans написа:Вече сме ангажирали ПР агенция

Като гледам, ПР-а си го имате и той е перфектен. На цялото това мероприятие му трябва национална реклама в преса, радио, ТВ, аутдор и интернет. Само по себе си всичко това струва купища пари, но не винаги.
Като дойде време за следващия събор обадете се, за да видя какво мога да направя за вас в гореизброените канали.
За съжаление на този не можах да дойда и да обърна внимание с какво да помогна, но за следващия ще се навакса.

Ако искате, разбира се. :wink:

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Пон 31 май 2010 0:46

Сещам се за оригиналната идея с полицейските астри в комбинация с номерата на Голфчетата на феста и ето ти
аутдоор - до всеки билборд -> Голф 2ка с PK 0002 PK, и като се приближиш -> звук от илиенски ремус ;)
Може и леко напред да дава, все едно те засича ;) Така ще са доволни всички! Имам предвид "особеното мнение"
на други форуми по марки :) Като се сещам какво субективно отношение имат към хората тук...към "голфаджиите"
Много плитко мислене, повече няма какво да се каже. Не им прави чест, ние не ги споменаваме с нарицателни от градските легенди и митове :)
:Mr Green Fun
Въпрос на желание е, ако ще и по СиеНеН да го пуснат да се върти ...пак си остава до желание и възможности.
Не вярвам някой да не е обърнал внимание на рекламния банер. Просто програмата е различна за всеки!
Един гориво, друг време ...трети и двете, четвърти извън страната, пети е на бал, шести се успал (имаше и такива)... каквото и както може.
Мен лично ми направи впечатление сива 3-ка с надписи И.ИЛИЕВ май да беше. Човека си покара и двата дни...здрава колица...дано да го вози дълго и занапред така да лети...
Важното, че се върви напред. Оставете си черногледството като идвате на събори,
а идва и Рожен 2010 :)

Върни се в “Организационен”