Отзиви от VІ-и Национален Volkswagen събор 2010
- di4evv
- Автомобил: ауди а 4
- Двигател:
Re: Отзиви от VІ-и Национален Volkswagen събор 2010
Аз също си изкарах чудесно макар да присъствах само няколко часа , Евала на хората които организираха това събитие 

- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Stefan написа:Този фест се организира на подобно място като Worthersee, да речем Пампорово. Пампорово е курорт в който няма никакви жители, което е хубаво, тъй като ще има само фенове на ВАГ групатаВ комплекса се влиза и излиза само от едно място. Има достатъчно място за спане, хранене и забавления. Пътя, който завърта през комплекса е един и има възможност от едната му страна да се нареждат автомобилите, както и по паркингите на хотелите. За всички останали неща може да се изпише още много...
![]()
Този вариянт може да замени Рожен, тъй като ще е прекалено много да се провеждат 2 събора в този край на България
Стефане, това е добра идея, но ще е малко трудно с организацията. Там незнам кой хотели работят кой не, ти сигорно може да помогнеш в това де. Но тогава найстина трябва да е VAG събор, че за такъв вид мероприятие се иска и мноого публика.
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
madcap написа:Stefan написа:Този фест се организира на подобно място като Worthersee, да речем Пампорово. Пампорово е курорт в който няма никакви жители, което е хубаво, тъй като ще има само фенове на ВАГ групатаВ комплекса се влиза и излиза само от едно място. Има достатъчно място за спане, хранене и забавления. Пътя, който завърта през комплекса е един и има възможност от едната му страна да се нареждат автомобилите, както и по паркингите на хотелите. За всички останали неща може да се изпише още много...
![]()
Този вариянт може да замени Рожен, тъй като ще е прекалено много да се провеждат 2 събора в този край на България
Стефане, това е добра идея, но ще е малко трудно с организацията. Там незнам кой хотели работят кой не, ти сигорно може да помогнеш в това де. Но тогава найстина трябва да е VAG събор, че за такъв вид мероприятие се иска и мноого публика.
Идеята е чудесна...

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Случайно някой да знае къде може да се види предаването на ХобиТВ за Събора?
И дали въобще е имало вчера такова предаване, де!
И дали въобще е имало вчера такова предаване, де!

- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спамер на месеца!
По повод горе написаното. Нямам представа дали е имало такова предаване, но друго искам да кажа тип лека критика.
Поне в масовите медии аз не видях нищо за събора и преди това изложението. В Топ Гиър имаше едно мъъъничко материалче, а уж бяха медиен партньор или нещо подобно
Вижте провеждащото се сега тунинг изложение, на бас, че заради миските и автомивката ще има снимки навсякъде. Рекламата и да се пише за теб е полезно нещо. В този ред на мисли съвета ми е организаторите да използват големия потенциал на клуба и форума и ако трябва за следващия събор или изложение да наемат професионална пр агенция която да направи наистина професионално представяне в медиите.
Поне в масовите медии аз не видях нищо за събора и преди това изложението. В Топ Гиър имаше едно мъъъничко материалче, а уж бяха медиен партньор или нещо подобно

Вижте провеждащото се сега тунинг изложение, на бас, че заради миските и автомивката ще има снимки навсякъде. Рекламата и да се пише за теб е полезно нещо. В този ред на мисли съвета ми е организаторите да използват големия потенциал на клуба и форума и ако трябва за следващия събор или изложение да наемат професионална пр агенция която да направи наистина професионално представяне в медиите.
Последна промяна от rosy на Съб 29 май 2010 20:50, променено общо 1 път.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
А официално видео ще има ли?Като на феста през пролетта?Щото само някакви клипчета от v box има 

- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
rosy написа:По повод горе написаното. Нямам представа дали е имало такова предаване, но друго искам да кажа тип лека критика.
Поне в масовите медии аз не видях нищо за събора и преди това изложението. В Топ Гиър имаше едно мъъъничко материалче, а уж бяха медиен партньор или нещо подобно![]()
Според мен ще има отговор - НЯМА МАНГИЗИ за това

- guru
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
rosy написа:По повод горе написаното. Нямам представа дали е имало такова предаване, но друго искам да кажа тип лека критика.
Поне в масовите медии аз не видях нищо за събора и преди това изложението. В Топ Гиър имаше едно мъъъничко материалче, а уж бяха медиен партньор или нещо подобно![]()
а я ми отговори ти на въпроса- след всички реклами и PR-и за тунинг феста и ЕММА 2010 ... не беше ли пълен провал организацията им, и не се ли мотаеха 1000 души по пистата без да знаят точно какво и кога става и ще става?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
guru написа:rosy написа:... Рекламата и да се пише за теб е полезно нещо....
... след всички реклами и PR-и за тунинг феста и ЕММА 2010 ... ?
Разглеждате двете (неделими, наистина) страни на събитията.
И двамата сте прави, защото:
При нас рекламата куцаше, но самото мероприятие беше отлично организирано. Само Драг-участниците бяха ощетени, но вината не беше само на организаторите, а и на времеизмерването

При тунинг-феста рекламата беше чудесна, но (без да съм бил, по отзиви) организацията им е куцала сериозно

Успеем ли следващата година да комбинираме двете неща - ще сме Нумеро УНО!

- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
За следващото меропритие предлагам следните неща които да привлекат медиите:
- Мис Голф Перник (голфъра дава наградата)
- Бубето по бански работи на канала, тоест оправя коли

А отностно пр агенция, не струва хич скъпо това действие.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Вече сме ангажирали ПР агенция
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
rosy написа:За следващото меропритие предлагам следните неща които да привлекат медиите:
![]()
Мисля по въпроса който обсъдихме с тебе,но чак по бански няма да станее

Мерси че ми напомнии

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
guru написа:а я ми отговори ти на въпроса- след всички реклами и PR-и за тунинг феста и ЕММА 2010 ... не беше ли пълен провал организацията им, и не се ли мотаеха 1000 души по пистата без да знаят точно какво и кога става и ще става?
+1
Точно затова си говорихме с приятел, с който присъствахме и на двете събития. От Калояново не ни се тръгваше в събота, даже бях приготвил и палатка, но на работа в неделя какво да се прави, това не ми се коментира. На тунинга тази събота отидохме към обяд и точно след един час съжалявахме, че сме отишли. Както написа колегата по-горе: никаква организация. Тълпата от хора само вървеше от едното на другото място, ориентираха се по звука. Изкефих се като видях VWclub в центъра на отделетоно място за форумите и с пет пъти повече коли от другите марки, да не говорим, че някои въобще нямаха коли..

- algor
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:Вече сме ангажирали ПР агенция
Като гледам, ПР-а си го имате и той е перфектен. На цялото това мероприятие му трябва национална реклама в преса, радио, ТВ, аутдор и интернет. Само по себе си всичко това струва купища пари, но не винаги.
Като дойде време за следващия събор обадете се, за да видя какво мога да направя за вас в гореизброените канали.
За съжаление на този не можах да дойда и да обърна внимание с какво да помогна, но за следващия ще се навакса.
Ако искате, разбира се.

- heimdal
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: 1997
Сещам се за оригиналната идея с полицейските астри в комбинация с номерата на Голфчетата на феста и ето ти
аутдоор - до всеки билборд -> Голф 2ка с PK 0002 PK, и като се приближиш -> звук от илиенски ремус
Може и леко напред да дава, все едно те засича
Така ще са доволни всички! Имам предвид "особеното мнение"
на други форуми по марки
Като се сещам какво субективно отношение имат към хората тук...към "голфаджиите"
Много плитко мислене, повече няма какво да се каже. Не им прави чест, ние не ги споменаваме с нарицателни от градските легенди и митове
Въпрос на желание е, ако ще и по СиеНеН да го пуснат да се върти ...пак си остава до желание и възможности.
Не вярвам някой да не е обърнал внимание на рекламния банер. Просто програмата е различна за всеки!
Един гориво, друг време ...трети и двете, четвърти извън страната, пети е на бал, шести се успал (имаше и такива)... каквото и както може.
Мен лично ми направи впечатление сива 3-ка с надписи И.ИЛИЕВ май да беше. Човека си покара и двата дни...здрава колица...дано да го вози дълго и занапред така да лети...
Важното, че се върви напред. Оставете си черногледството като идвате на събори,
а идва и Рожен 2010
аутдоор - до всеки билборд -> Голф 2ка с PK 0002 PK, и като се приближиш -> звук от илиенски ремус

Може и леко напред да дава, все едно те засича

на други форуми по марки

Много плитко мислене, повече няма какво да се каже. Не им прави чест, ние не ги споменаваме с нарицателни от градските легенди и митове

Въпрос на желание е, ако ще и по СиеНеН да го пуснат да се върти ...пак си остава до желание и възможности.
Не вярвам някой да не е обърнал внимание на рекламния банер. Просто програмата е различна за всеки!
Един гориво, друг време ...трети и двете, четвърти извън страната, пети е на бал, шести се успал (имаше и такива)... каквото и както може.
Мен лично ми направи впечатление сива 3-ка с надписи И.ИЛИЕВ май да беше. Човека си покара и двата дни...здрава колица...дано да го вози дълго и занапред така да лети...
Важното, че се върви напред. Оставете си черногледството като идвате на събори,
а идва и Рожен 2010