Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013
Просто така сме устроени хората най-вече в България.Аз лично не помня да е имало мероприятие каквото и да било и всички да са доволни.Говоря и в личен план.Така ще бъде и за напред повярвайте ми.
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
То е невъзможно винаги всички да са доволни. Независимо за какво иде реч, дали мероприятие, дали нещо друго... Разни хора, разни идеали. Абсолютно нормално е. Въпросът е оценката да е базирана на информираност, реалистични очаквания и представи, постижими цели, а не просто "Това искам, ама го няма". И мненията да се излагат кратко, ясно и обосновано. Тука с последните страници направо ми убихте радостта от уикенда.
Колега, не те познавам, нищо лично нямам към теб, ама поне България не ти ли е кофти да пишеш с малка буква.
leonardo_vd написа: За това цяла българия е стигнала до тук
Колега, не те познавам, нищо лично нямам към теб, ама поне България не ти ли е кофти да пишеш с малка буква.

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Мисля не сме в час по Български език. На всеки се случва да греши.
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
PyMu написа:leonardo_vd написа: За това цяла българия е стигнала до тук
Тъкмо щях да напиша същото и аз, наистина точно заради това е стигнала до тук.
Недоволни винаги ще има, приятели на недоволните винаги ще има, спама ще е много, положителните резултати малко. Да живее българина и неговото мислене.
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Калоян Крумов написа:
и този 2-и цитат и той може да обиден за някои собственици(не визирам себе си) и силно се съмням, че колегата Симеон Колеф е завил и една гайка на колата си, но както и да е....
Коко ,смешно е това което го пишеш :) Всеки има право да си прави колата ,по какъто начин намери за добре - дали той ,дали някой друг! Най-смешното е ,че момчето не се тупа в гърдите ,че той с ето тези две ръце го е направил ,заразлика от някои хора ,в този форум ,които се подвизават като тунинг гуру-та ,а са с двете леви ръце в г*за и са адски смешни като им зададеш въпрос за колата и те мънкат ,а иначе се бият в гърдите какви велики тунингисти са

Поздрави!
- YordanGergov
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEE
Здравейте. И аз ще кажа своето мнение за феста.
За първи път присъствах на мероприятие организирано от форума и отидох с големи очаквания. Заведох и приятелката ми, която не е голям автомобилен фен, но също имаше желание да присъства. Бяхме първия ден за около час като останахме и двамата доволни от видяното. И колите и организацията бяха идеални. На другия ден и на двамата ни се ходеше пак и пак бяхме там. Само че за два пъти повече време
Мисля, че повече от това няма какво да се иска. Браво на организаторите и на всички собственици на автомобили. А за липсващите такива - нали за това има фест всяка година
Нещо, което не ми хареса е щанда. Много голо някак си седеше. Повече изложени артикули може би или повече реклами по него. Поне на мен така ми се стори, че бледнее на фона на всичко останало.
За първи път присъствах на мероприятие организирано от форума и отидох с големи очаквания. Заведох и приятелката ми, която не е голям автомобилен фен, но също имаше желание да присъства. Бяхме първия ден за около час като останахме и двамата доволни от видяното. И колите и организацията бяха идеални. На другия ден и на двамата ни се ходеше пак и пак бяхме там. Само че за два пъти повече време

Мисля, че повече от това няма какво да се иска. Браво на организаторите и на всички собственици на автомобили. А за липсващите такива - нали за това има фест всяка година

Нещо, което не ми хареса е щанда. Много голо някак си седеше. Повече изложени артикули може би или повече реклами по него. Поне на мен така ми се стори, че бледнее на фона на всичко останало.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
@CoZmO, това с табелките, на които да има снимки от развитието на колата е страхотно. Аз също много искам да има нещо подобно. Единственото нещо, което ни спира да го направим е цената им. Бях потресен, че стойка от плексиглас, започваща от земята и висока около 1 м. като в горния ѝ край има място за листче А5, в някои случаи А4, струва близо 70 лв. При 70 коли в залата това са почти 5 000 лв. А още по-лошо е че няма да можем да ги съхраним до следващия фест в хубав вид, камо ли да я ползваме 3 или повече пъти. Т.е. за всеки фест си имаме поне 2 500 лв. за стойки. А ако трябва да е по-голяма, за да събере повече информация / снимки ...
Продължаваме да мислим в тази посока. Със сигурност ще е много интересно за зрителите да видят развитието на проекта. Това е така, защото някои си мислят, че тя колата по принцип си изглежда така и е само освежена за събитието. Примери във форума много. В момента се сещам как "синееше" Полото на Волен в началото на прераждането му
Продължаваме да мислим в тази посока. Със сигурност ще е много интересно за зрителите да видят развитието на проекта. Това е така, защото някои си мислят, че тя колата по принцип си изглежда така и е само освежена за събитието. Примери във форума много. В момента се сещам как "синееше" Полото на Волен в началото на прераждането му

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Табелите с информацията за проектите си мисля, че е не е проблем всеки участник да си ги осигури и да представи колата си както той вижда, не е нужно да се натоварва клуба с тези 4-5 хиляди лева .
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Някаква мултимедия с предоставени снимки от собственика и представяне накратко с развитието на автомобила на голям екран?
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Ето какво беше за мен Volkswagen Club Fest 2013:

До нови срещи!
D101N написа:Благодарности за собствениците на автомобилите в залата за възможността да видим отблизо резултата от огромния труд по проектите им. Браво за качеството и стила на творенията ви! Надявам се следващата година да има още нови ентусиасти.
podw написа:В събота прекарах едни от най-хубавите си 6 часа в живота ми, посещавайки Фолксваген Клуб Фест 2013.
Formel написа:Всяка година има недоволни, и може би така трябва.Градивната критика е нужна за да се подобри положението следващата година.
...
да го има това прекрасно чувство което те кара да се чувстваш част от едно голямо семейство и да си горд от това.Многото запознанства и удовлетворението да си сред съмишленици са част от това което се нарича Volkswagen Club Fest.
PagocmuH написа:За първи път идвам на феста... искам да отбележа,че и тук има корупция.
Когато наближихме VW бусовете,любезно ни поканиха на масата и шишето с Елховска ракия се отвори мигновено.![]()
...
Искам да благодаря на колегата с уникалното за България Audi RS2,че сбъдна една моя мечта,да поседя поне за 5 минутки зад волана,на този красив звяр.
...
след като подробно ми обясни за целия проект и всичко направено по колата,всичката друга информация се изпари от главата ми и запаметих всичко,което ми каза за колата![]()
mitaka_gti написа:Относно негативните коментари за автомобилите които чета тук-какво да кажа освен че за пореден път се убеждавам че омразата към другия е по важна за българина от това кой какво е направил,какви усилия е положил,какви нерви и време са му отнели,колко пари е налял. Нали не се е гърбил той.Най-лесно е да караш стоковица,да си гледал по нета хиляди снимки и да се възхищаваш на чуждите проекти/това естествено те прави професор/ и като отидеш на едно такова събитие да почнеш да философстваш кое как е трябвало да стане,да търсиш кусурите на един автомобил и накрая да си излееш душицата в нета...
FreeSoul написа:Доволен съм много от показаното и най-вече от това, че колите се повтаряха,защото пак имах желанието да видя някои екземпляри, въпреки че ги знам почти наизуст. Просто вдигат много летвата, на когото не са му интересни да не гледа, а ако има смелост да направи нещо по-добро и да го покаже.
FreeSoul написа:Много поздрави на БУС, Ауди и Битъл - групите........без тях нищо нямаше да е същото.
dobrin написа:Само едно уточнение по отношение на повтарящите се автомобили - от 75 такива в залата се повтарят 11 от общи всички фестове до сега, като четири автомобила не са участвали от първия фест, няколко от тях са напълно променени, а другите със сигурност заслужават участие и по други причини
dobrin написа:Благодаря на тези, които дадоха всичко от себе си да подготвят автомобилите си за участие в залата.
...
Както и на всички, които пропътуваха в лошото време в петък стотици километри, за да бъдат в залата.Заради вас изобщо съществува Volkswagen Club Fest! И заради хилядите фенове, които го посетиха за двата дни и поставиха рекорд по посещаемост!
PACH написа:не знам защо подценявате една важна част от историята на VW, Кюбелвагена е интересен автомобил и не знам защо реши че е бил скучен и никой не му обръща внимание.
Formel написа:Кюбелвагена е страхотен и шапка свалям на собственика,че успял да го съхрани в този му вид.Автомобила трябва да присъства всяка година за да могат посетителите които досега не са присъствали да видят отблизо част от историята на фолксваген.
feniksgod написа:Изплакнахме ли окото (м/у моделите момичета тази година бяха мноооооооого по-добре от предишните два феста преди, мисля че те компенсираха всичко дето липсваше на феста) с коли и жени
, АЗ казвам ДА.
Видяхме ли се форумници, приятели, познати - ДА (еееее тука ще сложа скоби, защото доста мои познати не дойдоха, ама все пак видях други)
Аз лично ходя по такива неща за самата идея и мисля, че беше добре.
alpine написа:Поздравления на всички които са замесени това да се случи !
...
Честито на щастливия собственик на наградата много безаварийни километри да му навъртиш, искаме тема в която да споделиш впечетления и ако има развитие колата, много потенциал има в нея![]()
![]()
...
п.п. Поздрави на всички приятели и познати с които успяхме да поговорим, и 3 дни да беше феста нямаше да ни стигнат, но предстоят още събития тази година
Kuncavia написа:Беше повече от прекрасно, нови модели, нови хора, стари хора :D Видях се с доста познати, разгледах доста красиви проекти, мацките бяха чук. Отърках си задника в новия Golf VII, абе с две думи всичко беше на ниво.
icokr написа: Всеки беше там да се забавлява и срещне с приятели и колеги.
p-sound написа:За мен това беше една силна тридневна емоция която не бих заменил за нищо на света!
Най важното беше,че се запознах с всички с които исках,а това е от голямо значение.
Колите дори и недовършени не трябва да създават такива негативни коментари-дори трябва да се оценяват по-високо заради възможноста да се види тяхното развитие на живо!Ако питате мен нямаше нито една кола която не заслужаваше да е вътре.
Жоро Делчев написа:За пореден път страхотен фест,прекарах много добре,запознах се с доста хора,видях уникални автомобили.
M.Mitov написа:Бях и 2-та дни,всичко бе много хубаво. ... Видях се с много приятели ,а за Кубелвагена направо онемях ,като го видях![]()
Благодаря ви още веднъж ,че направихте Феновете на ФВ щастливи! От Фенове за Фенове
lowrider написа:На мен като на един "бивш" голфаджия пък ми хареса, видях се със старите муцуни, видях много хубави коли, както и такива, на които им трябваше още мъничко
Vidol Nikolov написа:Това събитие е за да срещне хората за които тази марка не е само купчина ламарина.
Да се видят идеите на различните собственици и така нататък и така нататък.Не е сериозно големи мъже да ревът като дечковци,защо аджеба тяхното камионче не било вътре..и видиш ли аз какво съм направил..пък то друг вътре.Това не е сериозно.
...
Негативизма и завистта бликащи в тази тема са достойни за награди грами.Хора бъдете фенове и уважавайте труда на другите.
Поздрави на всички

До нови срещи!
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Бях се зарекъл да не пиша в тази тема, но се засегна един друг въпрос.
Дано някой ден разберете защо се организират такива събития и какво костват на хората, които са пряко замесени, а не седят само зад клавиатурите да дават съвети или да плюят.
Поздрави и на всички, които дори с 2-3 пъти по-големи бюджети не успяват да направят нещо подобно, защото има и такива, гарантирам.
Дано някой ден разберете защо се организират такива събития и какво костват на хората, които са пряко замесени, а не седят само зад клавиатурите да дават съвети или да плюят.
Поздрави и на всички, които дори с 2-3 пъти по-големи бюджети не успяват да направят нещо подобно, защото има и такива, гарантирам.

Hi
Great organization and nice fest! Good job Dobrin!
Greeting to all from Giuseppe
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Hi Giuseppe

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
giuseppe написа:Hi
These words

- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
yoan4o написа:Бях се зарекъл да не пиша в тази тема, но се засегна един друг въпрос.
Ние сме прости, нищо не разбираме.
Благодаря.

Все пак темата е "Отзиви..." , а не хвалби.
Направете си тема за хвалби и влизайте да си пишете само организаторите и се тупайте в гърдите, колко велики сте.