Коментари за събора в Калояново 2008

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Вто 24 юни 2008 10:53

Събора беше идеален! Организацията перфектна. Догодина ще е с поне 3 нива отгоре, сигурен съм! Нисък поклон пред целият екип и поздравление за всички колеги. Нормално е със всеки изминат събор екипа да вижда пропуските и за следващия да се корегират, така че аз не мога да бъда недоволен.

Отново едно голямо БРАВО! Надявам се до следващия събор и аз да смогна финансово да се появя с някоя "бегачка".

П.П. Весо, споменавайки Пасата, може би това съм бил аз, просто исках да настигна пилотната кола и след като я стигнах си карах с нея. Но когато я стигнах, отдавна нямаше и помен от голямата колона, а пътувахме аз и още 7-8 Голфа. Както и да е... Всичко беше идеално, догодина и колоната ще я организираме по-добре. ;)

Потребителски аватар
Formel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Formel » Вто 24 юни 2008 11:45

През моя поглед събора изглежаше перфектен но:

Очаквах по-голяма посещаемост.В края на краищата това е нацонален събор.Около 1% бяхме се събрали,крайно незадоволително.

По повод органзацята :

Шапка свалям на golfer,vasstop,joser,scuba който макар и в сянка допринесе много за осъществяването на мероприятието.Със сигурност ще изпусна още хора заели се с организацията, на всички тях дълбок поклон. :bowdown :bowdown Безкрайно много уважавам такива хора като CellNet ™ които макар и зад океана са се поготвили и са показали,че има такъв клуб някъде там в България и,че той днес провежда националния си събор.Мойте уваженя CellNet ™ Изображение

Аз ли? Ами аз изкарах един невероятен пълен с емоции ден.Нови приятели, стари дружки т.н.

Както го е казал поета: И аз бях там и аз ядох,пих и се веселих.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 24 юни 2008 12:42

dobrinb написа:
hooligans написа:а да попитам , нали ни редиха за някаква фотосесия ? от къде да си дръпнеме снимките от таз прословута фотосесия , защото досега видях само една снимка от нея и на нея ми се виждаше предната броня и фара :?
та къде са?

Альо, прословутата фотосесия беше за всеки, който иска да снима :wink: Ако някой е снимал твоето Поло, може да ти прати. Но не е имало организирана фотосесия, на която някой специално да снима всичко. :wink:

пак не съм разбрал :lol:
здраве да е :beer

Потребителски аватар
Фанатик
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Фанатик » Вто 24 юни 2008 13:30

Безкрайно съм доволен.Всичко беше на ниво.Моята оценка по шестобалната система е 6+ :kef:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 24 юни 2008 17:20

Stefan написа:Дано тазгодишните организатори на Роженския събор се постараят повече от миналогодишните :D Ще чакаме събора с нетърпение :ihaaaaa
:shock
да разбирам че ти няма да се наемаш с организацията ли :roll:

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Вто 24 юни 2008 17:23

LILO&STICH написа:
Stefan написа:Дано тазгодишните организатори на Роженския събор се постараят повече от миналогодишните :D Ще чакаме събора с нетърпение :ihaaaaa
:shock
да разбирам че ти няма да се наемаш с организацията ли :roll:
да Смолян team са наред :)

Потребителски аватар
vw_derby
Автомобил: audi a4
Двигател: AFN

Мнениеот vw_derby » Вто 24 юни 2008 17:43

хареса ми като цяло .Но слънцето направо ни изпече :ihaaaaa

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Вто 24 юни 2008 18:02

hooligans написа:
Dead man написа:Калояново ми беше първият събор.
Организацията ми хареса до някъде,ето какво не ми хареса :
1.Аз и колегите около мен не разбрахме кога тръгна маршрутката и после всеки за себе си по пътя,докато не се застигнахме по средата на пътя...
2.Скоростта на колоната беше все едно съм с ладата на разходка-на моменти се караше с 40-60 км/ч.
3.На пистата всичко беше ок,само да имаше повече от големите чадъри,за да може зрителите да са на сянка,не да се печем като гущери....
4.Малко бяха игрите с публиката...
5.Защо нямаше мис мокра голф фланелка примерно ????
6.Защо голфовете изпъкваха и бяха мнозинство ? Няма ли други модели на марката освен тях ???
Иначе другите неща и мероприятия бяха добре замислени и изпълнени професионално.Огранизацията беше на ниво.
Браво на всички VW ентусиасти присъствали на събора.
Благодарности на 'Клуба на привържениците на VW в България' за усилията, които положиха.
: vw fen love.vwclub love.vw :yeaha:

1. колоната не се организира от клуба , а от теб , мен и сулю и пулю но не и от клуба!!!
2. скоростта на колоната се определя от пилотната кола и е в рамките на позволената скорост за дадения пътен участък!
3. клуба не може да покрие цялата писта , знаел си че не е покрита пистата , не вярвам да си очаквал че ще има за всяка кола по чадър, предвид че си знаел че ще е жега , нещо не ти е пречело да хвърлиш плажния чадър в багажника :)
4. тва не е баш така , защото не сме отишли на състезание при къци , ами да си праиме кефа и да покараме :)
5. и коя ще очаства в мис мокра голф фанелка? жена ми к**ва ли е да се показва на сички? твоита к**ва ли е да се показва на сички? замисли се малко :idea: (за мис фв да , може да се организира следващия път)
6. защото това освен че е една от най-масовите коли по пътищата на БГ е и една от най-масовите в ФВ за България... и полотата не баха малко :)

:beer

2.На момнети карахме с 60-нали караме на магистрала-не може ли поне с 90 или 100 ???
3.Имах предвид да се сложат от големите чадъри дето рекламират загорка примерно.А не може ли някоя бирена компания да подпомогне събора ???
5.Едни манекенки на някоя от агенциите щяха да свършат работа...
Според мен доста от форумните коли и техните собственици не дойдоха на събора !!!
Аз съм на мнение че организацията беше на доста високо ниво,но винаги може още и още....
ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ !!!!

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 24 юни 2008 18:45

Dead man написа:3.Имах предвид да се сложат от големите чадъри дето рекламират загорка примерно.А не може ли някоя бирена компания да подпомогне събора ???

ми не е проблем :wink:
1.помогни в следващата организация
води преговори с някоя пивоварна и уреди да са спонсори :wink:
2.не знам кой манекенки ще дойдат на събор безплатно и да се печат цял ден ан Калояново: :lol:

п.п. някой искаше и мис мокра фанелка :shock

:lol: :lol:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 24 юни 2008 18:48

santo_trafficante написа:п.п. някой искаше и мис мокра фанелка :shock

да де, той, същия :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 24 юни 2008 18:53

еми персифонка другия път освен на италианско , драг и майсторско ще участва и в мис мокра фланелка :lol: :063: :063: :063: :063:
тва слънце не прощава ейййй :lol:

Потребителски аватар
mgm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mgm » Вто 24 юни 2008 20:06

hooligans написа:еми персифонка другия път освен на италианско , драг и майсторско ще участва и в мис мокра фланелка :lol: :063: :063: :063: :063:
тва слънце не прощава ейййй :lol:

още ме боли главата, 3-ти ден не мога да изляза ... чувствам се пребит !!! Едно на ръка слънцето, но и тези 600 км Русе-Пловдив-Русе на ход ... ми дойдоха в повече :cry:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 24 юни 2008 20:12

червеното пловдивско венто АБФ пускаше ли се на някакви стартове

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Вто 24 юни 2008 20:17

santo_trafficante написа:
Dead man написа:3.Имах предвид да се сложат от големите чадъри дето рекламират загорка примерно.А не може ли някоя бирена компания да подпомогне събора ???

ми не е проблем :wink:
1.помогни в следващата организация
води преговори с някоя пивоварна и уреди да са спонсори :wink:
2.не знам кой манекенки ще дойдат на събор безплатно и да се печат цял ден ан Калояново: :lol:

п.п. някой искаше и мис мокра фанелка :shock

Имам една идея :roll:

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Вто 24 юни 2008 20:18

mgm написа:още ме боли главата, 3-ти ден не мога да изляза ... чувствам се пребит !!! Едно на ръка слънцето, но и тези 600 км Русе-Пловдив-Русе на ход ... ми дойдоха в повече :cry:

Много се радвам, че видях полото ти в действие, няма такава кола :!:
Поздравления и за доброто представяне и страхотната машина - дано следващия път има поне още едно Г40 :wink:
Дано има и ВР6 следващия път, някое друго Corrado - да има разнообразие, не е като да няма из форума......

Върни се в “Организационен”