slavi tsvetkov написа:Тези дни ще взема календарите за 2011г,така че би било добре всеки който ще иска да каже бройки някакви,за да се ориентирам горе долу колко да взема.Цената на един календар ще е 5 кинта.
Краси (vw_krasi_vw) 1бр.
slavi tsvetkov написа:Тези дни ще взема календарите за 2011г,така че би било добре всеки който ще иска да каже бройки някакви,за да се ориентирам горе долу колко да взема.Цената на един календар ще е 5 кинта.
titi7707 написа:....и колегите от Троян съм говорил за свободна консумация!
titi7707 написа:колеги днес пообиколих кръчмите и се оказа че за тази дата няма места!
единствено места за тази дата намерих в Белите орли където сме организирали банкети като добавка тази година има и оркестър!
единственото условие там е че искат да направим някакво меню за вечерта понеже ще има доста като нас и кухнята много ще се бави като поръчаме нещо и за тях така ще е по лесно и ние няма да чакаме много!
дадоха ми три примерни менюта от който избрах следното!
1.шопска салата
2.малка ракия
3.безалкохолно 1бр.
4.предястие-шунка по Московски
5.основно ястие-пиле по Аржентински
6.гарнитура-пържени картофи
това всичко излиза към 17.00 лева.
имаме време до събота да решим какво ще правим и ако някой има претенций за нещо да пише тук или да дойде с мен в събота когато ще се резервира и капарира!
за Мая и колегите от Троян съм говорил за свободна консумация!
titi7707 написа:колеги днес пообиколих кръчмите ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта