Varbona написа:Може би ще намина, в търсене на надуваем дворец.

Bobi_S13 написа:я ниемое да повервам

cardan написа:срещата беше екстра само дето за мое съжаление и за щастието на другите се наложи да си тръгна по-рано. между другото нещо съм се дрогирал с гумени мечета

cardan написа:срещата беше екстра само дето за мое съжаление и за щастието на другите се наложи да си тръгна по-рано. между другото нещо съм се дрогирал с гумени мечета

robaina написа:Какво стана бременните родихте ли вече, ако е така да кръщавате некое дете на мене ей !!!

robaina написа:Какво стана бременните родихте ли вече, ако е така да кръщавате некое дете на мене ей !!!
Иначе стрещата мина много добре само беше много горещо и за информация не тези които не знаят защо бях 28 точки на боулинга в отговор ще дам , защото се учих на вътрешен и външен фалц и се не се получаваше.![]()
ISRalien написа:robaina написа:Какво стана бременните родихте ли вече, ако е така да кръщавате некое дете на мене ей !!!
Иначе стрещата мина много добре само беше много горещо и за информация не тези които не знаят защо бях 28 точки на боулинга в отговор ще дам , защото се учих на вътрешен и външен фалц и се не се получаваше.![]()
са кажи, че имало и някой да те снима с камера и си се притеснявал и щи покажа летящ розов слон

Dead man написа:Другият понеделник съм на линия !!!
Задължително !!!
Ако даде Господ и с нова кола....
Да,да,ще почерпя,знам как стават тези неща....![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта