От много време следя тези теми и мие интересно затова момчета ще ми се и аз да доида но съм с много плаващо работно време и ще ми е трудно но имам желание да се запозная с вас фенове на ПАСАТ все пак ще следя темата и дано да стане ако не успея сега ще се старая за другата такава
dlug написа:... ще бъде много хубаво да се съдерем на такова място
Да се какво ?
Докторе, нали не го разбираш в сексуален смисъл Имам предвид от хапване и пийване, без да се притесняваме как ще си ходим с колите после. Паничище също е много добра идея. Въобще в планината човек се чувства по съвсем различен начин (и на сутринта не го боли чак толкова глава )
Може и аз да се вясна, стига да е в удобно за мен време...
А това в началото на темата, за това че ще ни трябва по-голям паркинг от този на Полотата, отговора е лесен - те просто не си свалят колана и слезайки си нарамват колите и сядат с тях на маса...
CoZmO написа:Може и аз да се вясна, стига да е в удобно за мен време...
А това в началото на темата, за това че ще ни трябва по-голям паркинг от този на Полотата, отговора е лесен - те просто не си свалят колана и слезайки си нарамват колите и сядат с тях на маса...
Аз също ще присъствам отново . Хубаво ще е да има запазена маса, иначе мисля че ще бъде тегаво със свободните места, особено ако пак сме такава силна група