Перник - Архив
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Lachko написа:До всички фенове на Vw в Перник.С Golfer-a се разбрахме вече срещите да са на Лукойл.По-спокойно е.Така,че другата Неделя след 17:00,който иска да заповяда.
А дали Лук ойл ще успее да побере мнозинството от желаещите

А може и да се събираме в Еко-то на Винпром.

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Защо непочнем да се събираме в Събота.Така когато се правят месечните срещи пред НИМ ще бъдат свобони желаещите да отидат,а и колегата nigga нали е в казармата и в Неделя си тръгва следобяд и неможе да идва,а знам че му се иска да се събереме.
И да питам-някой от пернишките момци,мисли ли да се спусне до Рожен на 1-ви.Аз ще хода(ако всичко е ОК) но ще отида следобяд.Да знам дали ще има някоя позната физиономия

И да питам-някой от пернишките момци,мисли ли да се спусне до Рожен на 1-ви.Аз ще хода(ако всичко е ОК) но ще отида следобяд.Да знам дали ще има някоя позната физиономия

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Dan4ote написа:da6o_amvr написа:И да питам-някой от пернишките момци,мисли ли да се спусне до Рожен на 1-ви.Аз ще хода(ако всичко е ОК) но ще отида следобяд.Да знам дали ще има някоя позната физиономия![]()
Аз ще сън с зеления турбалан
Радвам се!!!Значи ще ни се отдаде възможност да удариме по 1 и да се видиме както си трябва-на маса