е то сектата манииии баце да не тте е*е въобще има и други хора !kokobraiz написа:Аз пък като отида на срещите и се чуствам като некъв навлек....мани мани нямам коментар
Русенски срещи - архив
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ..
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
..
мхм! обмислям дали да си смъкна стикерите от колата
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ..
ми аз си продадох двоиката а на троиката само ми маскират ръждата та май майkokobraiz написа:мхм! обмислям дали да си смъкна стикерите от колата

Още един ден ,който завърши зле
На полигона един Нисан блъсна Ауди странично , а момичето което се возеше на задната седалка на Аудито беше с кърваво слепоочие и не беше в съзнание.Дано момичето да се оправи.
До собственика на вишневия голф с белите джанти и сините неони:Мислиш ли , че след този инцидент това беше най - удачният начин за излизане?

До собственика на вишневия голф с белите джанти и сините неони:Мислиш ли , че след този инцидент това беше най - удачният начин за излизане?
ANDREYO написа:ами така е вече маи няма да има къде да се кара ,благодарение на ГОЛЕМИТЕ шофъори-а и камерки ше има скоро така че
Този път не беше заради "големите шофъори".Просто Аудито е карало по долната права , а Нисана е изскочил от пресечките.(поне това чух)
Не знам с колко е карал Нисана , но аудито беше пометено настрани и се беше ударило в пилоните за знамената

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
saiman написа:ANDREYO написа:ами така е вече маи няма да има къде да се кара ,благодарение на ГОЛЕМИТЕ шофъори-а и камерки ше има скоро така че
Този път не беше заради "големите шофъори".Просто Аудито е карало по долната права , а Нисана е изскочил от пресечките.(поне това чух)
Не знам с колко е карал Нисана , но аудито беше пометено настрани и се беше ударило в пилоните за знамената
Пак е заради "големите шофъори" и 2та не са внимавали за да се блъснат
kokobraiz написа:saiman написа:ANDREYO написа:ами така е вече маи няма да има къде да се кара ,благодарение на ГОЛЕМИТЕ шофъори-а и камерки ше има скоро така че
Пак е заради "големите шофъори" и 2та не са внимавали за да се блъснат
На всеки може да се случи такова нещо

- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
saiman написа:Още един ден ,който завърши злеНа полигона един Нисан блъсна Ауди странично , а момичето което се возеше на задната седалка на Аудито беше с кърваво слепоочие и не беше в съзнание.Дано момичето да се оправи.
Рано или късно щеше да се стигне и дотам. Акъла и злобата големи, опита малък ... не е като да седиш на барчето или да минеш с всичката газ покрай някое барче. Твърдо съм За да се спрат нераглемнтираните събирания на това място без наличието на каквато и да е организация по безопасност. Аз лично много отдавна спрях да си губя времето всеки четвъртък да ходя на място като това.
Там бързи коли няма !
Нито подготвени за подобно мироприятие!
Няма линейки!
Няма пожарна!
Всеки прави каквото си иска за да впечатли нарастващата тълпа семкаджии!
А тълпата семкаджии е все по-недоволна, но затова пък става все по-голяма!
Никой не се забавлява, а чака да стане нещо и да се смее, това е сиир по български и е изкривена представа на какво изобщо трябва да се случва благодарение хора които са толкова далече от автомобилния спорт под каквато и да е форма колкото аз от генното инженерство, чувал съм че го има, ама с кво се яде !

- Rado GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Ами то вие маи се изпокарахте,докато ние бяхме там всичко беше ОК а сега
явно не ви харесва марката или имате пари само за това което карате,и неможете да го понаправите,повечето сме тръгнали от 0-та,ама така като чета че си слагате стикери да ви крият ръждата и тем-подобни,ми е ясно.Ние доидохме от СС с надежда да научим нещо от вас понеже мислехме че сте напред но УВИ,збъркал съм,добре е че има няколко сериозни,те се знаят кои са ..........
Надявам се пак да се видим но този път да сме доста повече от преди,з-то сте много но няма кои да ви обедини..........ЗАМИСЛЕТЕ СЕ,може да сте голям ОТБОР.
Поздрави на всички..........

Надявам се пак да се видим но този път да сме доста повече от преди,з-то сте много но няма кои да ви обедини..........ЗАМИСЛЕТЕ СЕ,може да сте голям ОТБОР.
Поздрави на всички..........

- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
братле недей да слагаш Всички под общ знаменател щото не знаеш кой от къде е тръгнал нали!Rado GTI написа:Ами то вие маи се изпокарахте,докато ние бяхме там всичко беше ОК а сегаявно не ви харесва марката или имате пари само за това което карате,и неможете да го понаправите,повечето сме тръгнали от 0-та,ама така като чета че си слагате стикери да ви крият ръждата и тем-подобни,ми е ясно.Ние доидохме от СС с надежда да научим нещо от вас понеже мислехме че сте напред но УВИ,збъркал съм,добре е че има няколко сериозни,те се знаят кои са ..........
Поздрави на всички..........![]()
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Бат Радко, за обединяването - трудна работа. Веднъж се опитах да го направя, но уви. Докато има дървени философи няма как да стане тая работа. Доста хора са зарибени да се събираме, но по-вечето идват ей тъй от любопитство и край. Миналата година направих (макар и аматьорски) форум, сайт, имах идеи за наш русенски клуб. Но подкрепа не видях от никого. Явно тук в Русе няма истински запалянковци на събиранията в името на марката. А що се отнася за стикерите - на старата кола имах, но сега на новата изобщо не мисля да си слагам такъв. Защо? Защото нямам намерение да се правя че съм част от нещо, което не може да намери общ език и да комуникира по между си (става въпрос за русенските рейсъри). Тук в нашия град тия стикери не предлагат приятелство, а само гъзария сред себеподобните. А най ме дразни израза: "Аз имам стикер". Ми наври си го ..... знаеш къде
П.П. Очаквам Добрин да задържи мнението ми поне няколко дена

П.П. Очаквам Добрин да задържи мнението ми поне няколко дена