Kozunak написа:Келеши, келешки и келешчета, кога ще пораснете? Кога ше спрете да мрънкате, да се обяснявате като некви недоебани лелки и девствени осмокласнички след всеки събор. Честно. Не ви ли писна? Аз не помня някво форумно събиране без неква сериозна ДРАМА, която всъщност никва драма не е.Ей не е истина. На един му било шумно, на друг му било студено, на трети неудобно в колата, четвърти бил гладен, а пети не можал на спокойствие да си удари една чекия, щото в палатката до него се пърдяло. Ебати.
![]()
Сега. Аз да мрънкам ли, че ми писна от вашата повсеместна простотия, чалга изпълнения, милионерчета, танци и пиянски истории, наподобяващи поведението на австралопитек на абитуриентски бал? Ми няма да мрънкам. Приел съм да живея в тая страна, приел съм че 80% от хората са такива и продължавам да ходя по тия мероприятия щото ме кефи една определена група хора, с които се забавлявам и игнорирам другите. Изкарах си страхотно и поздравявам всеки, който се е забавлявал както може и както му е приятно. Човек, който не е доволен от това, което има, няма да е доволен и от това, което иска да има. Тинк абаут ит.
Хахаха, това ми хареса, ти си човека