И все пак се надявам да носите скари, че идвам с тарелките със суровото месо

sashek написа:пловдивчани аз пак не разбрах в 12ч. ли ще чакаме софиянците и кой въобще ще идва..
radotom написа:sashek написа:пловдивчани аз пак не разбрах в 12ч. ли ще чакаме софиянците и кой въобще ще идва..
Те като кажат, че ще тръгнат в 8.30, значи в 9 ще са запалили моторите да загряват!![]()
Предполагам, че най-късно до 10.30-11 часа ще са пресекли Пловдив. Предния четвъртък говорихме да се събираме на първата бензиностанция, като излезеш на Асеновградско, след моста при 'Мебелна къща' и там да изчакаме хората от другите градове.
По-конкретно ще се разберем този четвъртък на сбирката
GTI-ABF написа:МОМЧЕТА, МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИМ НА КОЛЕГАТА СТЕФАН.
ЗАЩОТО ТОИ Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ЗА СРЕЩАТА НИ НА 01.09.07.
ЗАЩОТО ТОИ ЕДИНСТВЕНО СЕ ЗАНИМАВА ДА ХОДИ ПО ПОЛИЦИИ ДА ИСКА РАЗРЕШЕНИЯ, ПРИ КМЕТОВЕ ДА ПОДАВА МОЛДИ И ТАКА НАТАТЪК.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами той Стефан си е такъв,само ако се появи да каже и как е с хотелите повреме на събораGTI-ABF написа:МОМЧЕТА, МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИМ НА КОЛЕГАТА СТЕФАН.
ЗАЩОТО ТОИ Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ЗА СРЕЩАТА НИ НА 01.09.07.
ЗАЩОТО ТОИ ЕДИНСТВЕНО СЕ ЗАНИМАВА ДА ХОДИ ПО ПОЛИЦИИ ДА ИСКА РАЗРЕШЕНИЯ, ПРИ КМЕТОВЕ ДА ПОДАВА МОЛДИ И ТАКА НАТАТЪК.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LILO&STICH написа:ами той Стефан си е такъв,само ако се появи да каже и как е с хотелите повреме на събора
Nick_axe написа:LILO&STICH написа:ами той Стефан си е такъв,само ако се появи да каже и как е с хотелите повреме на събора
Стига с тия хотели ве колеги-само аз ли съм се навил за палатка?
и вастопа щял да спи на чист и леден въздухNick_axe написа:LILO&STICH написа:ами той Стефан си е такъв,само ако се появи да каже и как е с хотелите повреме на събора
И аз ще съм на палаткаGTI-ABF написа:Nick_axe написа:LILO&STICH написа:ами той Стефан си е такъв,само ако се появи да каже и как е с хотелите повреме на събора
Споко,почти всички са на паладки
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта