Русенски срещи - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

:)

Мнениеот Калоян Крумов » Сря 30 юли 2008 10:31

АААА по мойта кола няма ръжда!!! И стикерите няма какво да крият love.vwcluborg
Аз си казах защо не идвам на сбирките...единствените там които мога да кажа че се опитваха да говорят с мен и да ме предразположат бяха силистренци и Valdemir, които винаги ме поздравява където ме види :applause:
За bu4komobil не казвам, защото от него си купих колата с него си се познаваме от доста време :)

Потребителски аватар
road runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот road runner » Сря 30 юли 2008 15:28

Rado GTI написа:Ами то вие маи се изпокарахте,докато ние бяхме там всичко беше ОК

Мислиш ли?

Rado GTI написа:или имате пари само за това което карате,и неможете да го понаправите

Какво общо има това с клуба, срещите и междуличностните отношения на "членовете" на клуба в Русе?

Rado GTI написа:ама така като чета че си слагате стикери да ви крият ръждата и тем-подобни,ми е ясно.

Това изречение е насочено към конкретен човек :idea:, защо не му пусна ЛС. Аз не мисля обаче, че той беше искрен в поста си...

Rado GTI написа:ЗАМИСЛЕТЕ СЕ,може да сте голям ОТБОР

Така е, пич. Разни хора, разни идеали. Не бива да виним когото и да било. Както бях писал в един стар пост - нещата идват от самосебе си, на сила стават само.. панаири. Поживьом - увидем :handshake

Поздрави и на теб! :)

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Сря 30 юли 2008 17:23

road runner написа:
Rado GTI написа:Ами то вие маи се изпокарахте,докато ние бяхме там всичко беше ОК

Мислиш ли?

Rado GTI написа:или имате пари само за това което карате,и неможете да го понаправите

Какво общо има това с клуба, срещите и междуличностните отношения на "членовете" на клуба в Русе?

Rado GTI написа:ама така като чета че си слагате стикери да ви крият ръждата и тем-подобни,ми е ясно.

Това изречение е насочено към конкретен човек :idea:, защо не му пусна ЛС. Аз не мисля обаче, че той беше искрен в поста си...

Rado GTI написа:ЗАМИСЛЕТЕ СЕ,може да сте голям ОТБОР

Така е, пич. Разни хора, разни идеали. Не бива да виним когото и да било. Както бях писал в един стар пост - нещата идват от самосебе си, на сила стават само.. панаири. Поживьом - увидем :handshake

Поздрави и на теб! :)
true true!! :wink:

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Сря 30 юли 2008 17:36

Rado GTI написа:
ама така като чета че си слагате стикери да ви крият ръждата и тем-подобни,ми е ясно
.
---та братле за стикерите и клуба-аз когато съм имал стикери и голф ти сигурно си ходил пеша на училище,и кой беше ти да оценяваш кой какъв е и за кво има пари и така нататък? Кой го боли ти какво мислиш, и кой те критикува тебе че ти критикуваш и даваш наклон? :?:

Потребителски аватар
Rado GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rado GTI » Сря 30 юли 2008 17:54

Абе бе ПИЧ,можеш да имаш стикер и да си член от доста от давна,като е така защо не покажеш че си ФЕН а дрънкаш само глупости,(за това което си писал по назад),Аз бях 5 месеца в Русе,А ти каде беше незнам,за това време имам повече участия в организации от теб........
И внимаваи на кого пишеш така че те знам що за стока си.............. :evil:

Потребителски аватар
Rado GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rado GTI » Сря 30 юли 2008 17:57

Явно за това ти трият Кментарите ..........

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Сря 30 юли 2008 19:07

Айди пак стана панаира кой на кого са сърди неразбрах неща и да знам ама като безпристрастен да се изкажа .това е форум преди всичко за взаимопомощ ако можеш и искаш помагаш,никой не е длъжен да ходи на збирките или да си слага стикери това е въпрос на желание никой не се толерира със специално внимание за това че е дошъл няма торти и бонбони и снимки за спомен или ако не е дошъл или не иска да се събира с определени хора това си е негова работа и никой не трябва да го критикува за това ,няма деление или аз поне незнам форума да се е разделил . Ако някой иска да каже,предложи,нещо свързано с деня , часът и мястото на срещите да го направи да обсъдим .

п.с нямам нищо лично против никого надявам се и другите да нямат към мен със всички съм се отънасял еднакво хора които не познавам лично не съм коментирал няма и да коментирам

Потребителски аватар
Rado GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rado GTI » Сря 30 юли 2008 20:22

:да: :handshake

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Сря 30 юли 2008 21:11

Rado GTI написа:Абе бе ПИЧ,можеш да имаш стикер и да си член от доста от давна,като е така защо не покажеш че си ФЕН а дрънкаш само глупости,(за това което си писал по назад),Аз бях 5 месеца в Русе,А ти каде беше незнам,за това време имам повече участия в организации от теб........
И внимаваи на кого пишеш така че те знам що за стока си.............. :evil:
Виж кво "ПИЧ"това дали искам или не искам да се събирам с вас или с който и да е си е мое решение и това че ти и други хора си правите седянка мене ама въобще не ме грее, а аз какъв съм фен не е нужно да доказвамна никого камо ли на тебе ,и като някой ми трие мненията мен ме боли.......трият ги в тази тема само!

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Сря 30 юли 2008 21:13

а за сбирки аз не съм умрял просто има хора с които не ми е приятно да си говоря около вас и сбирките ви,така че събирайте се правете любов а не война и живи и здрави мен не ме намесвайте ,,,,! :arrow:

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 30 юли 2008 23:21

Rado GTI написа:или имате пари само за това което карате,и неможете да го понаправите,

Нещо не ти схващам идеята.За да караш ФВ не е нужно"да му правиш нещо".Колатаси е кола.Не е нужно да си "понаправен" за да си фен.Мисля че не ти прави чест това изказване.

П.П. Толкова ли ти е направен твоя голф че така говориш?Аз съм вложил много в определена насока,но не го навирам на никого в лицето.Няма смисъл от това.Ако си мислиш,че да вкараш 1000 лв в колата е голямо геройство и си мислиш,че си достатъчно "понаправен" си в голяма грешка.Аз поне съм направил нещо завършено и неповторимо.

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

......

Мнениеот Калоян Крумов » Чет 31 юли 2008 0:04

За ръждата и аз не съм съгласен!!!! Няма значение каква ти е колата! Важното е да си фен!

Потребителски аватар
Rado GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rado GTI » Чет 31 юли 2008 12:54

За парите имах предвит съвсем друго,но вече няма значение,
Ако съм обидил някои се извинявам,това мнение го бях насочил за съвсем дръго,но както и да е явно аз съм се изказал не както трябва за което се извинявам....
:banghead: :oops :обичам ви .......................................

Потребителски аватар
road runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот road runner » Пет 01 авг 2008 11:24

Я да се пробвам аз с един пост-запитване към съгражданите-колеги: :)
Някой случайно да размишлява за участие във втория кръг на шампионата? За повечко инфо: http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=101001
Ако има такива люде, но не искат желанията им да стават публично достояние да драснат едно ЛС. :wink:

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Пет 01 авг 2008 15:19

road runner написа:Я да се пробвам аз с един пост-запитване към съгражданите-колеги: :)
Някой случайно да размишлява за участие във втория кръг на шампионата? За повечко инфо: http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=101001
Ако има такива люде, но не искат желанията им да стават публично достояние да драснат едно ЛС. :wink:

Аз ще участвам. Милен (mgm) също. Стига всичко да ок до тогава с колите.

Върни се в “Организационен”