dakata_nigga написа:добре къде ще е следващата сбирка и в колко часа?
chirenski написа:Алоуууу дайте да мислим нещо за Морската среща![]()
За Здравец мисля,че всички които бяхме миналата година сме против![]()
![]()
![]()
За бунгала, може да пробваме на Цонево(Дебелец) и там сме ходили с доста от вас и знаят за какво става дума.За другите които не знаят това се намира на 70км от Варна посока Старо Оряхово, няма такива баири като на Здравец, има бунгала и голяма зала/кухня с камина в която трябва сами да си готвим и сами да си носим храна и пиене. Има доста бунгала като цената е 7лв. на човек (в бунгалата могат да спят 3ма (1 двойно и 1 единично легло). Освен тези 7лв. на човек за нощувка се плаща и общо тока който е изразходван за престоя (около 10тина лв. за 2-3 дена), както и еднократно 20лв за ползване на кухня/зала.Като тока и залата се разделят по равно на всички присъстващи и идват към 2-3лв отгоре на човек. Това са условията бунгалата не е като да са луксозни, поне са чистички от вътре. Зимата баня няма!Това е общо взето ние с някой от вас сме ходили през лятото и сме изкарвали супер готино.Това мога да предложа аз като идея, не претендирам да е точно там, просто ми се струва подходящо. Нека в неделя на сбирката се видим и обсъдим на живо кое, какво и защо, че ми се е*а мамата да пиша тука ....
Еми аз колега ама аз ще патувам още предния денmarin.1982 написа:Колеги в неделя ще се състои писта "Бургас".Някой друг освен мен?
Rijo написа:Ти ще преживееш, но някои сме с половинки
Миналата неделя snobar4eto и още един колега поеха ангажимента да проверят едно друго място, да видим какво ще излезе
WiRiNG написа:Rijo написа:Ти ще преживееш, но някои сме с половинки
Миналата неделя snobar4eto и още един колега поеха ангажимента да проверят едно друго място, да видим какво ще излезе
Проверихме гонеделя снубаря ще ви обесни как стоят нещата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта