архив Ключодържатели 2 reloaded
- Разузнавач
- Автомобил:
- Двигател:
з
ок,аз искам също такъв ключодържател.....Само никъде невиждам цена,а и с кой трябва да се свържа?
- Bobcho_82
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: GU+
Re: з
Разузнавач написа:ок,аз искам също такъв ключодържател.....Само никъде невиждам цена,а и с кой трябва да се свържа?
Ако беше прочел цялата тема щеше да знаеш..........

На първата страница пише

Re: з
Bobcho_82 написа:Разузнавач написа:ок,аз искам също такъв ключодържател.....Само никъде невиждам цена,а и с кой трябва да се свържа?
Ако беше прочел цялата тема щеше да знаеш..........![]()
На първата страница пише
em пак не е тя цената понеже козмо каза, че като са по-малко бройки може да е по-скъпо...
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Не, че може да е по-скъпо, а със сигурност ще е по-скъпо... Дотук има няма 25 броя... Доста са малко... Не си заслужава търчането по тях и парите, които ще излезнат като цена... Ако ви устройват 7-8 лева на ключодържател и така ще ги поръчам, но ми се струва, че просто няма смисъл засега. Трябва още желаещи да се появят... И не се притеснявайте, това че не пиша по темата, не означава че не я следя. 

CoZmO написа:Не, че може да е по-скъпо, а със сигурност ще е по-скъпо... Дотук има няма 25 броя... Доста са малко... Не си заслужава търчането по тях и парите, които ще излезнат като цена... Ако ви устройват 7-8 лева на ключодържател и така ще ги поръчам, но ми се струва, че просто няма смисъл засега. Трябва още желаещи да се появят... И не се притеснявайте, това че не пиша по темата, не означава че не я следя.
шапка ти свалям колега

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
CoZmO написа:Не, че може да е по-скъпо, а със сигурност ще е по-скъпо... Дотук има няма 25 броя... Доста са малко... Не си заслужава търчането по тях и парите, които ще излезнат като цена... Ако ви устройват 7-8 лева на ключодържател и така ще ги поръчам, но ми се струва, че просто няма смисъл засега. Трябва още желаещи да се появят... И не се притеснявайте, това че не пиша по темата, не означава че не я следя.
Нека изчакаме още да се посъберат и тогава действай батка.Мисля,че никой не бърза чак толкова да ги взима.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: