веселин написа:Ми кво да кажа като отявлен фен на отбора - много сме несериозни като публика,а понякога и като отбор /лично мое мнение/

Тз.. от скоро съм.. но като отбор никога не сме се разделяли до сега.. в последните 4 от който 1 контрола и 3 официални.. нямаме загуба и момчетата просто дават всичко от себе си .. поседния мач можеше да бъде 8:0 .. вратаря им беше колкото половината врата и нямаше просо топката къде да влезе.. а главния проблем е че тренираме вечер на прохладно а играем следобед на адската жега и това оказва влияние над подготовката на момчетата .. също така на тренировки играем много по различно от на мач имам предвид като отбор.. аз предлагам на тренировки да уреждаме по една контрола вечер с някои които идват преди или както видях последния път... след нас.. ще е интересно да играем срещу нещо различно.. ние вече се знаем... кой как бяга кога бяга кога ще я стигне.. как ще я ритне с кой крак и тн.. иначе
ЕВАЛА НА МОМЧЕТАТА ВЕЧЕ СТЕ ЕДИН ДОСТА ДОБЪР ОТБОР
не ми се сърдете че викам на мачовете аз съм си такъв.. ама хубавото е че почнахте да слушате което е супер давате ми голямо самочувствие като съм на вратата