Надежденска сбирка - София - Архив
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Весе,ако искате с жинати елата довечера тука http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=84756 ,а пък за другата седмица може да напълним Каприто?Glove написа:Аз съм там с VW-fenka, а Вие?????

- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW-fenka написа:Oxyde написа:мен нещо ме марзи да хода на люлин,пък и ще е мн голяма патаклама..така че аз ще се запътя към капри-то,Глоув и фенката ще са там сигорноБеше приятна среща, въпреки че бяхме само 3-та
![]()
![]()
мдам ... добре е било ... ама не разбрах грам къде сте... ходих до патладжана ли там кфото е после звъннаха едни приятели и отидохме в обеля... а аз не успях да звънна защото телефона е изкл. от оператора и не мога да набирам...
Лимита ми е достигнат ! нищо другата седмица

- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
Junior написа:VW-fenka написа:Oxyde написа:мен нещо ме марзи да хода на люлин,пък и ще е мн голяма патаклама..така че аз ще се запътя към капри-то,Глоув и фенката ще са там сигорноБеше приятна среща, въпреки че бяхме само 3-та
![]()
![]()
мдам ... добре е било ... ама не разбрах грам къде сте... ходих до патладжана ли там кфото е после звъннаха едни приятели и отидохме в обеля... а аз не успях да звънна защото телефона е изкл. от оператора и не мога да набирам...
Лимита ми е достигнат ! нищо другата седмица
еми бях написал че сме в капри-то

- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
vladko_g40 написа:aaaa, за малко бяхте 4-маVW-fenka написа:Oxyde написа:мен нещо ме марзи да хода на люлин,пък и ще е мн голяма патаклама..така че аз ще се запътя към капри-то,Глоув и фенката ще са там сигорноБеше приятна среща, въпреки че бяхме само 3-та
![]()
![]()
![]()
после много окъснях - бяхте си тръгнали

- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
e kakOxyde написа:vladko_g40 написа:aaaa, за малко бяхте 4-маVW-fenka написа:Oxyde написа:мен нещо ме марзи да хода на люлин,пък и ще е мн голяма патаклама..така че аз ще се запътя към капри-то,Глоув и фенката ще са там сигорноБеше приятна среща, въпреки че бяхме само 3-та
![]()
![]()
![]()
после много окъснях - бяхте си тръгнали
форда си е казал думата а?