Black-White написа:еееее какво става тук бе само бързи коли ... особенно АБФ-итение с бавните колички какво да правим
![]()
![]()
Направете ги бързи, за да може бързите да ги направим още по-бързи. Трябва човек да има стимул.
Еб@си куците ABF-и

Black-White написа:еееее какво става тук бе само бързи коли ... особенно АБФ-итение с бавните колички какво да правим
![]()
![]()

Верно са куциleido написа:Еб@си куците ABF-и![]()
![]()
ама колкото - толковаleido написа:Black-White написа:еееее какво става тук бе само бързи коли ... особенно АБФ-итение с бавните колички какво да правим
![]()
![]()
Направете ги бързи, за да може бързите да ги направим още по-бързи. Трябва човек да има стимул.
Еб@си куците ABF-и![]()
![]()
Тъкмо като си дойдеш ще ти покажа как не ти върви голфа 
benzino написа:leido написа:Black-White написа:еееее какво става тук бе само бързи коли ... особенно АБФ-итение с бавните колички какво да правим
![]()
![]()
Еб@си куците ABF-и![]()
![]()
Аз вече действам по въпросаТъкмо като си дойдеш ще ти покажа как не ти върви голфа
Vento написа:Верно са куциleido написа:Еб@си куците ABF-и![]()
![]()
ама колкото - толкова
Aма колкото толкова.
nero написа:спамериииииииииии

а колегата на шела аз съм единият другият е smashPrintmaster написа:Я кажете кой от пловдивската група ще ходи на водопадите?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта