Да бъдем добри в един по-различен ден - III. Дата и час!!!
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
batmilko написа:ами сутринта ми е доста по-удобно.... на път за работаISRalien написа:batmilko написа:чаршафите са вече в Ели (brumburche) или нещо подобно беше ника...
за книжките - Кали, хайде другата седмица - понелник или вторник да ходим до гелето и да пазаруваме!
Понеделник по обяд?
Тогава може и аз да дойда
Аз съм за, само да е понеделник, щото във вторник ше ходя към Благоевград, пък вечерта ни е коледния банкет на фирмата, та в Сряда незнам дали ще съм адекватен преди 12 часа

Кали да каже кога й е удобно.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
еми и аз съм за понеделник.... знаеш ли къде е?ISRalien написа:batmilko написа:ами сутринта ми е доста по-удобно.... на път за работаISRalien написа:batmilko написа:чаршафите са вече в Ели (brumburche) или нещо подобно беше ника...
за книжките - Кали, хайде другата седмица - понелник или вторник да ходим до гелето и да пазаруваме!
Понеделник по обяд?
Тогава може и аз да дойда
Аз съм за, само да е понеделник, щото във вторник ше ходя към Благоевград, пък вечерта ни е коледния банкет на фирмата, та в Сряда незнам дали ще съм адекватен преди 12 часа
Кали да каже кога й е удобно.
да се чакаме в понеделник, 9.00 часа до ШЕЛ-а дето е до Бриколаж!!!
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
знаем, поне половината от нас
имаше идея да отидем вторник, защото понеделник следобяда можело да дойде камион с нова стока, книжки и тн. но като говорих с Гелето с какво разполагат, мисля, че и утре ще свършим работа.
уговорката си остава за утре.
като стигнеш шела, звънкай на batmilko. аз ще закъснея малко.

имаше идея да отидем вторник, защото понеделник следобяда можело да дойде камион с нова стока, книжки и тн. но като говорих с Гелето с какво разполагат, мисля, че и утре ще свършим работа.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
joser написа:знаем, поне половината от нас![]()
Аз неговия кораб ше го позная

Иначе във Вторник не мога, защото ще пътувам към Благоевград, но ще ви оставя пари ако вие ходите.