:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

1-во форумно събиране на Крушунски водопади 11-12 Април 2009

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: 1-во форумно събиране на Крушунски водопади 11-12 Април 2009

Мнениеот Милослав » Чет 02 апр 2009 16:22

Bobi_S13 написа:епа екстра, начи да не носим нищо за иедение и пиение. Здравко ша черпава :Mr Green Fun

Като го познавам и по 3 пъти ще ви почерпи :)

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Чет 02 апр 2009 16:26

"Ще ви"?
Може ли на поляна без мечка :?

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 02 апр 2009 16:30

ABSOLUT написа:"Ще ви"?
Може ли на поляна без мечка :?

Не смея да обещая, Пламка, че н в последно време все се случва нещо.
За сега си трая и може да ви изненадам :) а и мене си да изненадам

Потребителски аватар
gotin_83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gotin_83 » Чет 02 апр 2009 21:05

От мен приятно искарване.Просто ви го казах това за снега защото селото ми е наблизо и не веднъж като си отидем за великтен после проходите са затворени от сняг.Иначе ви пожелавам от все сърце да не е така този път. :beer

Потребителски аватар
UltraNord
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот UltraNord » Пет 03 апр 2009 1:12

Аз потвърждавам идването ми, днеска шефа ме освободи за 11ти и 12ти :beer :Mr Green Fun Хулиганеееее идвай да се на :drunk :да: тоя път нема извинения че ше се състезаваш :banana :beer :Mr Green Fun :drinking: :drinking: :drinking:

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Пет 03 апр 2009 10:04

За колегите от Пловдив който ме питаха на л.с за Троянския проход дали е отворен и от каде да минат ето малко инфо:
Пътищата от Републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия. Пътните настилки в по-голямата част от страната са мокри, хлъзгави и заснежени. Сняг превалява в област Габрово, Велико Търново, Пазарджик, Смолян, Кърджали, Перник, Хасково, София, в района на Ивайловград и на прохода „Шипка”.
Поради мъгла е намалена видимостта: до 100 м в района на Силистра; до 200 м в Разградска област. Преминаването през контролно пропускателните пунктове е без затруднения.

Затворени са проходите Твърдица–Елена, движението се осъществява през прохода "Вратник", Етрополе–Златица; Троян–Кърнаре е затворен за целия зимен сезон, Върбица–Сунгурларе, Прохода на Републиката е затворен за ремонт до края на юли 2009 година. Обходен маршрут за товарните автомобили - посока север-юг през проход Омуртаг–Котел, за посока юг-север през Ришки проход.

Забранено е преминаването на ТИР-ове, товарните автомобили да са без ремаркета и полуремаркета, а останалите превозни средства да са с вериги по пътя Кюстендил–Гюешево и Кюстендил–Стражата.
Забранено е преминаването на товарни автомобили, а леките да са с вериги през прохода „Предела” и по пътя Благоевград–Станке Лисичково.
Всички МПС да са с вериги, а товарните автомобили да са без ремаркета и полуремаркета през прохода „Петрохан”, „Шипка”, Пампорово, Превала, Рожен, Печинско, по пътя Батак–Доспат, Кърджали–Ардино, в района на Велинград, Доспат и община Смолян.

Тези данни са валидни до май месец!!!
Иначе бих ви предложил да минете по следния маршрут: От Пловдив,Памагюрище,Златица,Ябланица,Ловеч и от там вече сте директно към Крушуна.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 03 апр 2009 10:29

pironski написа: Иначе бих ви предложил да минете по следния маршрут: От Пловдив,Памагюрище,Златица,Ябланица,Ловеч и от там вече сте директно към Крушуна.

Няма ли да е възможно хората които ще ходят от Западна и Централна България, но няма да минават през София да чакат Софийската група (като най-многобройна) на някои удобни места по маршрута?

Потребителски аватар
Pironski
Контакти:

Мнениеот Pironski » Пет 03 апр 2009 11:40

Вчера взех готовите купи :banana
Изображение

Потребителски аватар
Garchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Garchev » Пет 03 апр 2009 14:18

pironski написа:За колегите от Пловдив който ме питаха на л.с за Троянския проход дали е отворен и от каде да минат ето малко инфо:
Пътищата от Републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия. Пътните настилки в по-голямата част от страната са мокри, хлъзгави и заснежени. Сняг превалява в област Габрово, Велико Търново, Пазарджик, Смолян, Кърджали, Перник, Хасково, София, в района на Ивайловград и на прохода „Шипка”.
Поради мъгла е намалена видимостта: до 100 м в района на Силистра; до 200 м в Разградска област. Преминаването през контролно пропускателните пунктове е без затруднения.

Затворени са проходите Твърдица–Елена, движението се осъществява през прохода "Вратник", Етрополе–Златица; Троян–Кърнаре е затворен за целия зимен сезон, Върбица–Сунгурларе, Прохода на Републиката е затворен за ремонт до края на юли 2009 година. Обходен маршрут за товарните автомобили - посока север-юг през проход Омуртаг–Котел, за посока юг-север през Ришки проход.

Забранено е преминаването на ТИР-ове, товарните автомобили да са без ремаркета и полуремаркета, а остатой налите превозни средства да са с вериги по пътя Кюстендил–Гюешево и Кюстендил–Стражата.
Забранено е преминаването на товарни автомобили, а леките да са с вериги през прохода „Предела” и по пътя Благоевград–Станке Лисичково.
Всички МПС да са с вериги, а товарните автомобили да са без ремаркета и полуремаркета през прохода „Петрохан”, „Шипка”, Пампорово, Превала, Рожен, Печинско, по пътя Батак–Доспат, Кърджали–Ардино, в района на Велинград, Доспат и община Смолян.

Тези данни са валидни до май месец!!!
Иначе бих ви предложил да минете по следния маршрут: От Пловдив,Памагюрище,Златица,Ябланица,Ловеч и от там вече сте директно към Крушуна.

Колега ако става въпрос за прохода Златица-Етрополе, искам да ви кажа , че по официални данни прохода се води че е ЗАТВОРЕН , понеже не се поддържа ... В действителност от там се минава обаче пътят е в лошо състояние... За сметка на това се спестява част от пътя :lol: Дано съм бил полезен с нещо :beer

Потребителски аватар
Pironski
Контакти:

Мнениеот Pironski » Пет 03 апр 2009 14:29

Сега чух по радиото,че прохода Троян-Карнаре е отворен от утре 04.04.2009г. в 09:00ч.

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Пет 03 апр 2009 23:06

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 03 апр 2009 23:11

има една мъдрост: " нека дуа нека вее ич на к**а да ти нее!
тъй че аз съм там!

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Съб 04 апр 2009 0:14

те от днес за утре го бъркат та след седмица не им вярвай :beer да не обещавам нищо, ама съм там за сефте да видя що за клуб сме :beer

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Съб 04 апр 2009 1:39

Алооо, чшшш, стЕгнете се. И да вали, то ще превали леко. Споко, до огъня няма да ви е студено!

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Съб 04 апр 2009 10:55

Ако е лошо времето мисля да посетя димас в пловдив! :banana :wink:

Върни се в “Организационен”