За детенцето вземете всичко да не му липсва нищо топли дрешки топли завивки и много памперси.handycam написа:Stefan написа:Според мен ще се размине
какви са температурите по вашия край че ако идвам ще идвам с детето (на една годинка) и да знам какви дрехи да му взима жената.
4-ти VW СЪБОР "РОЖЕН" 2007г. - 1-ви Септември 07г
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
а така,като знам ацелератора миналата година как се събудиradotom написа:FreeSoul написа: Предупреждавам - вечер става доста студено. ... може да не е толкова студено.....
Братче, в Смолян, в къща, лятото спях с юрган.... какво ще е на палатка...

LILO&STICH написа:а така,като знам ацелератора миналата година как се събудиradotom написа:FreeSoul написа: Предупреждавам - вечер става доста студено. ... може да не е толкова студено.....
Братче, в Смолян, в къща, лятото спях с юрган.... какво ще е на палатка...все едно е бил на северния полюс
.В балкана и лятото се спи с юрган
Явно малко ти е бил алкохола

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
пия само ШвепсGTI-ABF написа:LILO&STICH написа:а така,като знам ацелератора миналата година как се събудиradotom написа:FreeSoul написа: Предупреждавам - вечер става доста студено. ... може да не е толкова студено.....
Братче, в Смолян, в къща, лятото спях с юрган.... какво ще е на палатка...все едно е бил на северния полюс
.В балкана и лятото се спи с юрган
Явно малко ти е бил алкохола