VW ключодържатели

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Нед 21 окт 2007 18:54

Плащането може да стане през ePay.bg. Достатъчно е да се активира микросметка, ниво 1. Прехвърлянето на парите става на момента, от микросметка към микросметка няма комисионна. Само трябва да се уговорим кой как да дава парите (на чия сметка) и после как ще си вземем ключодържателите. Предполагам, че може да се пратят на един човек от града (например на Иван от Варна), а той на сбирката да раздава ... все ще го измислим!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 22 окт 2007 9:24

Искам и аз 1 парче, в София съм.

1 идея - не е ли по-добре да вземеш 200 броя направо, така като гледам след поръчката ще идват още. Нали и клуба ще помогне с някой лев, може те да са за закъснелите (като мен примерно), а не да чакат другата партида :) За закъснелите може да сложиш и 50 стотинки отгоре глоба за сметка на клубната касичка :)

На кой да давам пари и колко?

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Re: за ключодържателите

Мнениеот Dpop » Пон 22 окт 2007 12:11

kibo_tom_8440 написа::lol: Ами ние от провинцията как ще получим ключовете, да не ни изпързаляте като сме далеч отиде коня в ряката. Dpop поясни как мислиш да стане при нас. Ако ти превеждаме парите по банкова сметка таксата за банката ще излезе колкото един ключодържател, така че требва да се помисли особенно тези които заявяват по един ключодържател, дали им е изгодно да ти превеждат пари по банкова сметка. :beer

Да не ме познаваше добре при това и лично :beer , да разбера първото ти изречение :wink: , но си прав че по принцип е нормално човек да се съмнява в наши дни в България. Вярно е, че мнозина ме познават само виртуално, но явно имат причина да приемат за вярно това което съм писал до сега.
На няколко пъти в темата съм писал това което аз мисля и че търся мнението, предложенията и съдействието на всеки от вас, така че да се осъществи мероприятието по възможно най-добрия начин за всички ни. Реших да организирам това нещо по няколко причини, но не и за да подведа и още по-малко да излъжа когото и да било, ако ще спечеля нещо то ще са приятели. След като приключа с ангажимента си към вас в тази тема, вероятно няма да се занимавам повече с такъв род организация.

За тези колеги които са посочили, че желаят да си закупят от ключодържателя след 00.00 ч. на 20.10. т.г. се надявам да останат бройки или фирмата да направи няколко в повече, но не мога да гарантирам затова, ще направя каквото е по силите ми.

За следваща поръчка, моля нещата да бъдат поети от друг.

В момента говоря с колеги, членове на Клуба по въпроса за ползването на банковата сметка. В това време, който иска нещата да станат по бързо нека да се сръже с колегите, посочени като отговорници по градове и с мен на посочения тел., по-горе в постовете ми, казвам се Добромир Попов, не се притеснявайте да ме потърсите. Можете да ми се обадите на вътр. тел. 588 и ще дойда за да ви посрещна, като влезете веднага в дясно пред стаята на охраната. Обедната ми почивка е в интервала 12.00-13.00 ч., но на мобилния тел. съм през цялото време.

Който иска да плати по сметката на Клуба да се обръща към Wili 98. Необходимо ще е да посочите изрично в платежното за превода, че плащането е за vw ключодържател и ник нейма си с № от списъка, за да можем да го следим и да не се получи разминаване и недоразумение.

Колкото по-бързо съберем сумата толкова по-скоро ще се случи и получаването на ключодържателите. :) Фирмата вече започва работа по нашата заявка.

Лек ден и успешна седмица на всички ви.
Нека сплотеността и вярата, а не разединението и съмнението да са в нас.

Последна промяна от Dpop на Сря 24 окт 2007 9:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Пон 22 окт 2007 19:00

Dpop написа:
kibo_tom_8440 написа::lol: Ами ние от провинцията как ще получим ключовете, да не ни изпързаляте като сме далеч отиде коня в ряката. Dpop поясни как мислиш да стане при нас. Ако ти превеждаме парите по банкова сметка таксата за банката ще излезе колкото един ключодържател, така че требва да се помисли особенно тези които заявяват по един ключодържател, дали им е изгодно да ти превеждат пари по банкова сметка. :beer

Да не ме познаваше добре при това и лично :beer , да разбера първото ти изречение :wink: , но си прав че по принцип е нормално човек да се съмнява в наши дни в България. Вярно е, че мнозина ме познават само виртуално, но явно имат причина да приемат за вярно това което съм писал до сега.
На няколко пъти в темата съм писал това което аз мисля и че търся мнението, предложенията и съдействието на всеки от вас, така че да се осъществи мероприятието по възможно най-добрия начин за всички ни. Реших да организирам това нещо по няколко причини, но не и за да подведа и още по-малко да излъжа когото и да било, ако ще спечеля нещо то ще са приятели. След като приключа с ангажимента си към вас в тази тема, вероятно няма да се занимавам повече с такъв род организация.

За тези колеги които са посочили, че желаят да си закупипят от ключодържателя след 00.00 ч. на 20.10. т.г. се надявам да останат бройки или фирмата да направи няколко в повече, но не мога да гарантирам затова, ще направя каквото е по силите ми.

За следваща поръчка, моля нещата да бъдат поети от друг.

В момента говоря с колеги, членове на Клуба по въпроса за ползването на банковата сметка. В това време, който иска нещата да станат по бързо нека да се сръже с колегите, посочени като отговорници по градове и с мен на посочения тел., по-горе в постовете ми, казвам се Добромир Попов, не се притеснявайте да ме потърсите. Можете да ми се обадите на вътр. тел. 588 и ще дойда за да ви посрещна, като влезете веднага в дясно пред стаята на охраната. Обедната ми почивка е в интервала 12.00-13.00 ч., но на мобилния тел. съм през цялото време.

Който иска да плати по сметката на Клуба да се обръща към Wili 98. Необходимо ще е да посочите изрично в платежното за превода, че плащането е за vw ключодържател и ник нейма си с № от списъка, за да можем да го следим и да не се получи разминаване и недоразумение.

Колкото по-бързо съберем сумата толкова по-скоро ще се случи и получаването на ключодържателите. :) Фирмата вече започва работа по нашата заявка.

Лек ден и успешна седмица на всички ви.
Нека сплотеността и вярата, а не разединението и съмнението да са в нас.

Бравоооо, колега!!! Евала за иниацитивата!!!

:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Пон 22 окт 2007 20:44

Dpop написа: , ако ще спечеля нещо то ще са приятели.

:respect
Колега аз отговарям за Хасково/Харманли - имаме общо 7 бр заявени. Обещавам ,че при най-най-първа възможност ще отскоча до банката да пратя паричките ,обаче и тая огромна тема направо се пообърках - Каква е крайната цена на 1 бр? До колкото разбрах зависела от бройката и нямало да е повече от 8 лв ,но честно казано така и неразбрах каква е окончателната цена?
Съжалявам за въпроса ,най-вероятно го пише някъде с дебели черни букви, ама тоя монитор ми изпива мозъка и :eyecrazy

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Пон 22 окт 2007 22:13

Мога да поема ангажимента за колегите от Стара Загора/Казанлък да ги уредя с ключодържатели след малко ще направя искания списък :wink:

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Пон 22 окт 2007 23:05

Anbuch написа:
Dpop написа: , ако ще спечеля нещо то ще са приятели.

:respect
Колега аз отговарям за Хасково/Харманли - имаме общо 7 бр заявени. Обещавам ,че при най-най-първа възможност ще отскоча до банката да пратя паричките ,обаче и тая огромна тема направо се пообърках - Каква е крайната цена на 1 бр? До колкото разбрах зависела от бройката и нямало да е повече от 8 лв ,но честно казано така и неразбрах каква е окончателната цена?
Съжалявам за въпроса ,най-вероятно го пише някъде с дебели черни букви, ама тоя монитор ми изпива мозъка и :eyecrazy

5,5 лв

Потребителски аватар
Dpop
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 23 окт 2007 12:37

Dpop написа:
kibo_tom_8440 написа:...

Виждам, че rexpitbul го е посочил :да: , но за всеки случай ще го направя и аз

ЦЕНАТА НА ЕДИН КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ Е 5,50 ЛЕВА

... мен на посочения тел., по-горе в постовете ми, казвам се Добромир Попов, не се притеснявайте да ме потърсите[/color]. Можете да ми се обадите на вътр. тел. 588 (в Министерството на регионалното развитие и благоустройството) и ще дойда за да ви посрещна, като влезете веднага в дясно пред стаята на охраната. Обедната ми почивка е в интервала 12.00-13.00 ч., но на мобилния тел. 0898 290085 съм през цялото време.

Който иска да плати по сметката на Клуба да се обръща към Wili 98. Необходимо ще е да посочите изрично в платежното за превода, че плащането е за vw ключодържател и ник нейма/те си с № от списъка, за да можем да го следим и да не се получи разминаване и недоразумение.

Предполагам знаете, че за банков превод се удържа известна комисионна, затова е добре да се кооперирате повече колеги и да направите един превод, за да се раздели комисионната помежду ви.
... .

Допълвам списъка с отговорниците по градове.

За Монтана и Габрово отговорник е Major.
За Търговище отговорник е gr kanev.
За Варна отговорник е GodLike.
За Пловдив Joser или radotom, ще се уточни?.
За Пазарджик отговорник е Angeljordan.
За Хасково/Харманли отговорник е Anbuch.
За Велико Търново отговорник е kibo tom_8440.
За Шумен отговорник е iurimil.
За Стара Загора/Казанлък отговорник е FreeSoul.
За София отговорници GOLF и аз.

Потребителски аватар
fR1sKy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fR1sKy » Вто 23 окт 2007 13:06

Dpop написа:
Dpop написа:
kibo_tom_8440 написа:...

Виждам, че rexpitbul го е посочил :да: , но за всеки случай ще го направя и аз

ЦЕНАТА НА ЕДИН КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ Е 5,50 ЛЕВА

... мен на посочения тел., по-горе в постовете ми, казвам се Добромир Попов, не се притеснявайте да ме потърсите[/color]. Можете да ми се обадите на вътр. тел. 588 (в Министерството на регионалното развитие и благоустройството) и ще дойда за да ви посрещна, като влезете веднага в дясно пред стаята на охраната. Обедната ми почивка е в интервала 12.00-13.00 ч., но на мобилния тел. 0898 290085 съм през цялото време.

Който иска да плати по сметката на Клуба да се обръща към Wili 98. Необходимо ще е да посочите изрично в платежното за превода, че плащането е за vw ключодържател и ник нейма/те си с № от списъка, за да можем да го следим и да не се получи разминаване и недоразумение.

Предполагам знаете, че за банков превод се удържа известна комисионна, затова е добре да се кооперирате повече колеги и да направите един превод, за да се раздели комисионната помежду ви.
... .

Допълвам списъка с отговорниците по градове.

За Монтана и Габрово отговорник е Major.
За Търговище отговорник е gr kanev.
За Варна отговорник е GodLike.
За Пловдив Joser или radotom, ще се уточни?.
За Пазарджик отговорник е Angeljordan.
За Хасково/Харманли отговорник е Anbuch.
За Велико Търново отговорник е kibo tom_8440.
За Шумен отговорник е iurimil.
За Стара Загора/Казанлък отговорник е FreeSoul.
За София отговорници GOLF и аз.

За Смолян може да стане така да ни ги пратите по еконт щото няма как за 4 ключодържателя ... говорих с другите които си поръчаха все още сме в процес на уточнение но вариянта с еконт е за сега ще пишем допълнително !

Потребителски аватар
Dpop
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 23 окт 2007 14:28

fR1sKy написа:За Смолян може да стане така да ни ги пратите по еконт щото няма как за 4 ключодържателя ... говорих с другите които си поръчаха все още сме в процес на уточнение но вариянта с еконт е за сега, ще пишем допълнително !

Ще се намери начин, въпроса е да стане с по-малко действия и по-малко средства, а и по-скоро по възможност.
:) Дали някой от колегите няма да има скоро път насам?

Потребителски аватар
fR1sKy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fR1sKy » Вто 23 окт 2007 14:59

Dpop написа:
fR1sKy написа:За Смолян може да стане така да ни ги пратите по еконт щото няма как за 4 ключодържателя ... говорих с другите които си поръчаха все още сме в процес на уточнение но вариянта с еконт е за сега, ще пишем допълнително !

Ще се намери начин, въпроса е да стане с по-малко действия и по-малко средства, а и по-скоро по възможност.
:) Дали някой от колегите няма да има скоро път насам?

и това го мислихме и то е като вариянт ще поразпитаме :wink:

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Вто 23 окт 2007 15:43

Аз дадох пари на Вили98.

Потребителски аватар
Тульский Токарев
Автомобил:
Двигател: