Така, де! Другата събота и неделя
viewtopic.php?f=4&t=191093
Кой ще идва? Някаква организация?

mitrex написа:Колеги,някой може ли да ми препоръча добър сервиз за дизели!Става дума за audi A4 2000г. 1,9 TDI 90 hp.Не знам точно какъв е кодът на мотора!
Благодаря предварително
sastezatelya написа:mitrex написа:Колеги,някой може ли да ми препоръча добър сервиз за дизели!Става дума за audi A4 2000г. 1,9 TDI 90 hp.Не знам точно какъв е кодът на мотора!
Благодаря предварително
Какво му е на Аудито![]()
leoparda написа:Вчера при Лъчо/сервиз THUNDER/,оставяш му катализатора и плащаш 10лв.,зимаш си го и плащаш 50....и наистина има няква разлика без катализатор,върви повече
azrod написа:Вкъщи, качих я на канала, разрязах предното гърне, изшитках катализатора и му ударих една заварка. Страхотен ремус се получи. Малко проблем при прегледа, но всичко мина гладко във втория сервиз, където отидох.

nero написа:azrod написа:Вкъщи, качих я на канала, разрязах предното гърне, изшитках катализатора и му ударих една заварка. Страхотен ремус се получи. Малко проблем при прегледа, но всичко мина гладко във втория сервиз, където отидох.
със ламбда сондата как реши проблема ? на същото място ли остана?
radotom написа:По трънкините!![]()
![]()
Появи се сериозна възможност да не успея да пътувам за сбирката в Дебнево тази събота и неделя![]()
Ще има ли някой, да отсрами честта на Пловдивската група или пак ще се дъним като на Калояново? (4-5 човека със зор)

radotom написа:По трънкините!![]()
![]()
Появи се сериозна възможност да не успея да пътувам за сбирката в Дебнево тази събота и неделя![]()
Ще има ли някой, да отсрами честта на Пловдивската група или пак ще се дъним като на Калояново? (4-5 човека със зор)

Black-White написа:... всички избръснати и прилежни,...

radotom написа:Black-White написа:... всички избръснати и прилежни,...
Т'ва какво значи?
Че не мога да бъркам под капаците на чуждите коли ли?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта