Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ
- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./
А аз ако дойда с един хлОпел ще ме върнете ли?
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ако е Астра GSI- нЕма
Па ако има и бира в багажника - съвсем нЕма!

Па ако има и бира в багажника - съвсем нЕма!

radotom написа:Ако е Астра GSI- нЕма
по-голямо, по-ново и по-хубаво е
- radotom
- Модератор

Дрън-дрън!
По-'убаво от на Васил GSI-ката нЕма(ше)!
Сега да си блъска главата с баварката!

По-'убаво от на Васил GSI-ката нЕма(ше)!
Сега да си блъска главата с баварката!
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
viewtopic.php?f=4&t=102077&p=2338792#p2338792 Снимки от вчера
има още бая,но Радо ще ме бие ако ги кача всичките хаха 

Black-White написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=102077&p=2338792#p2338792 Снимки от вчераима още бая,но Радо ще ме бие ако ги кача всичките хаха
еее веднъж няма да доида и ще съм испуснал сичко
- radotom
- Модератор

Black-White написа:...има още бая,но Радо ще ме бие ако ги кача всичките хаха
Качвай, бре!
К'ъФ е зора?
- melyo79
- Автомобил: passatB4
- Двигател: 2E 1994
ето малко снимки и от нас от 17.06.10
http://melyo79.snimka.bg/friends/vwclub.511079
http://melyo79.snimka.bg/friends/vwclub.511079
- ShikeraBoy
- Автомобил: VW POLO 1.4 TDI PD
- Двигател: AMF
Колеги нуждая се спешно от съвет.Тази вечер ми се прецака и шофьорския прозорец неще да бачка и ще издивея, предполагам сигурно пак е повдигач.Нямам време да се занимавам за това ми препоръчайте майстор който се занимава с тези машинки да ги оправя един път за винаги.А отгоре на това и климатика ми издаде багажа и картинката е пълна

една или две страници назад съм писал ... човекът е Дойко (Rieger-GTO), ще оправи и двата проблема ...
-
GT limited edition
- Автомобил:
- Двигател:
ShikeraBoy написа:Колеги нуждая се спешно от съвет.Тази вечер ми се прецака и шофьорския прозорец неще да бачка и ще издивея, предполагам сигурно пак е повдигач.Нямам време да се занимавам за това ми препоръчайте майстор който се занимава с тези машинки да ги оправя един път за винаги.А отгоре на това и климатика ми издаде багажа и картинката е пълна![]()
![]()
![]()
![]()
Колега препоръчвам ти сервиз "Квалитет" ремонт на всички видове електрически стъкла и люкове намира се в Борса Лъч ул."Акад. П. Динеков" 14 Бившия завод Балкан тел: 0898736029 . Пичовете работят съвестно и си разбират от работата , дават гаранция за свършената работа
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Аз пък съм върло НЕДОВОЛЕН от споменатия сервиз - може и да разбират (то пък голяма философия, ама както и да е), но на една кола ми правиха 4-5 пъти предните ел. стъкла, то не бяха моторчета (всяко 2 пъти сменено през 1г. УЖ с ново), водачи, жила, механизми - всеки път нещо ново се чупеше и всеки ремонт беше по 70-100лв. Вече почвам да си мисля, че нарочно така са правили, че сменяйки нещо (ама не съм и сигурен дали го сменят), подготвят друго да се развали скоро! Не мога да съм сигурен какво правят, защото колата я оставям сутрин в 9 и си я прибирам вечер в 18ч сглобена, УЖ отремонтирана, уж всичко точно и с гаранция... дотук съм дал около 350-400лв. само за предните 2 ел. стъкла...
Колата не е VW, но няма значение...
Друго - на една позната й паднало на магистралата стъклото на люка в движение. И тия скъпари и взели 100-120лв. само за друго стъкло (втора ръка естествено), което залепили със силикон за мивки и вече няма люк Голфа. А за тия пари спокойно се купува тук във форума цял читав люк с механизмите и си го монтираш. А те само стъкло + силикон за толкова.
Та според мен - за люкове и стъкла - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!
Колата не е VW, но няма значение...Друго - на една позната й паднало на магистралата стъклото на люка в движение. И тия скъпари и взели 100-120лв. само за друго стъкло (втора ръка естествено), което залепили със силикон за мивки и вече няма люк Голфа. А за тия пари спокойно се купува тук във форума цял читав люк с механизмите и си го монтираш. А те само стъкло + силикон за толкова.
-
GT limited edition
- Автомобил:
- Двигател:
Vento написа:Аз пък съм върло НЕДОВОЛЕН от споменатия сервиз - може и да разбират (то пък голяма философия, ама както и да е), но на една кола ми правиха 4-5 пъти предните ел. стъкла, то не бяха моторчета (всяко 2 пъти сменено през 1г. УЖ с ново), водачи, жила, механизми - всеки път нещо ново се чупеше и всеки ремонт беше по 70-100лв. Вече почвам да си мисля, че нарочно така са правили, че сменяйки нещо (ама не съм и сигурен дали го сменят), подготвят друго да се развали скоро! Не мога да съм сигурен какво правят, защото колата я оставям сутрин в 9 и си я прибирам вечер в 18ч сглобена, УЖ отремонтирана, уж всичко точно и с гаранция... дотук съм дал около 350-400лв. само за предните 2 ел. стъкла...![]()
Колата не е VW, но няма значение...
Друго - на една позната й паднало на магистралата стъклото на люка в движение. И тия скъпари и взели 100-120лв. само за друго стъкло (втора ръка естествено), което залепили със силикон за мивки и вече няма люк Голфа. А за тия пари спокойно се купува тук във форума цял читав люк с механизмите и си го монтираш. А те само стъкло + силикон за толкова.![]()
Ами незнам ти с какво впечатление си останал от тях ама аз немога да кажа нищо лошо ... пък българина е такъв че от пръдня боя иска да направи ... няма как да стане ..

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
На кое викаш с пръдня боя? Аз за пари никога не се скъпя, искам нещата да стават добре. Кое ти се вижда малко - 350лв. само за ремонт на 2 предни ел. стъкла или пък 120лв. да ти омажат едно дтъкло на тавана със силикон?
Просто са големи скъпари, защото са монополисти - само те и още едни правят това.
Просто са големи скъпари, защото са монополисти - само те и още едни правят това.Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта