Колеги,времето се стопли.Предложението за възобновяване на срещите на OMV-Здравец от 18:30 часа как ви се струва.Пробни 2 седмици да направим и ако не се получават може да сменим.Така,че Неделя 18:30 OMV
П.П. Благодаря на всички за изживяването на Крушуна.Големи смееее
Искам да се обърна към всички колеги ! Има ли причина поради която не идвате на седмична среща.Споделете поне удобно ли ви е мястото,часа или друго?Не може 2 седмици подред да се събираме 3-ма човека ! Толкова силна група сме, а пасуваме редовно.
Вариант ли е Неделя 22-ри да си направим познатото Барбекю долу на Хижа Приста ? ? ?
ами сбирката ви е на центъра в някво криво кафе (има срамежливички хора които не им е кеф да дойдат в кафето и да питат "аве где са мойте от туй клуб-а"), затова когато имаше повечко хора се събирахме на ОМВ. Също така сбирката ви е в неделя а това е ден в който повечето хора са били на село или са си в тях и или на пикник или шматкане по центъра или си почиват за понеделник. Също така срещите се посещават и от пришълци (като мен) - демек селяни дето идват в града от понеделник сутрин до петък вечер, следователно за тях е по добре сбирката да е в някой делничен ден след 19:30ч.
п.п. По мое време като бях Русенец имаше среща в четвъртък и в неделя на ОМВ, където винаги има място и не се налага да се дърпат маси и столове и да те гледа бармана както гледат в някое кафе. След година ще съм в русе, тогава ще ви агитирам за четвъртък вечер на омв, до тогава, каквото направите!
Благодаря,че сподели колега.Срещите са в Неделя от 18:30 на ОМВ-Здравец.Един не лош час за повечето хора Ако има желаещи може да се направи и четвъртък ако целта е да се съберем Искам здрава и стабилна група, без дразги и интриги
Здравейте. Не знам някой дали ме помни, но аз също ходех едно време на срещи. Просто като ви чета темите от време на време ме навежда на мисълта, че сбирките "обедняват" на хора поради финансови причини. Дали всеки има пари да зареди бегачката с гориво да дойде на сбирката и после да му останат пари да пие скъпи кафета. А защо не правите сбирките на места без барчета сред природата и готина гледка и всеки да си носи я безалкохолно, я бира, я семки - каквото му е по джоба. Аз отдавна бях дал предложение за Левента, но безуспешно. Но явно е май по-добре да обръщаме бензиностанцията на паркинг? Нито на горното ОМВ в Дружба, нито на долното в Здравец не сме желани, защото там просто не ни е мястото - барчетата са направени за случайни клиенти, уморени от път, а не за една камара калабалък, пречейки на хората да си заредят колите и да си починат ..
Добре колеги елате Неделя на ОМВ да се съберем повече хора и ще обсъдим къде,колко и така нататък.Все пак всеки има мнение по въпроса,но не го изказва Поздрави и Слънчев Уикенд
Аз също никога не съм бил редовен,но наистина съм ЗА срещите да са примерно на Левента,или на Текето или някъде наистина по на въздух писна ми от кафета цигари и какво ли не.Но за неделя мисля да дойда.