тортата от Варна?
а сладкишчетата за 50? предпоследно инфо деца кога и откъде?
както се уговорихме от софия? карта за метро? или харч с касова бележка? но да е поне ден преди 19ти, за да ги пакетираме.
Да бъдем добри в един по-различен ден - III. Дата и час!!!
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имах предвид Метро, че от там ще вземем някои неща по-евтино и има голям избор. може пак от Метро с касова бележка за тия средства, събрани от сбирките и други неклубни.
друг вариант е друг голям хипермаркет, по тия хранителни борси хич не ми се обикаля.. не знам кое от кой гараж излиза.
ама и други да дадат идеи? как е най-добре?
и моля като поръчат тортата от варна - да пишат тук или тел.
само за инфо - в пикадили също може да видите за торта след като броят на децата вече е 50. офертата на крамер ще е друга - или две торти или една по-голяма, сравнете цени и избор. та пишете, за да знаем колко парички е.
друг вариант е друг голям хипермаркет, по тия хранителни борси хич не ми се обикаля.. не знам кое от кой гараж излиза.
ама и други да дадат идеи? как е най-добре?
и моля като поръчат тортата от варна - да пишат тук или тел.
само за инфо - в пикадили също може да видите за торта след като броят на децата вече е 50. офертата на крамер ще е друга - или две торти или една по-голяма, сравнете цени и избор. та пишете, за да знаем колко парички е.
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ще видим колко за книжки 100,150, 200лв?,
за торта 50-80?
сладкиши-пакетчета 52 бр. 200?
ако останат може да купим от календарите с рисунките на децата:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=310215
а може и друго, не знам още каква ще е сумата, само предполагам.
за торта 50-80?
сладкиши-пакетчета 52 бр. 200?
ако останат може да купим от календарите с рисунките на децата:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=310215
а може и друго, не знам още каква ще е сумата, само предполагам.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Днес купихме книжките
Натоварени са при Иво, той пък ще ги даде на Ели да пътуват за Варна
Струваха 178.10 лв.
Има доста книги с приказки, класически детски книжки, такива за оцветяване и за лепене със стикери...
Сладките може да се купят от Била, Кауфланд, Фантастико..... хранителни големи магазини има доста, където не се изисква специална карта и да се вземе фактура!!!
Натоварени са при Иво, той пък ще ги даде на Ели да пътуват за Варна
Струваха 178.10 лв.
Има доста книги с приказки, класически детски книжки, такива за оцветяване и за лепене със стикери...
Сладките може да се купят от Била, Кауфланд, Фантастико..... хранителни големи магазини има доста, където не се изисква специална карта и да се вземе фактура!!!
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Прочетох, че играчките за по-малките деца са доста, но понеже моя приятелка, която пожела да дари нещо ми даде няколко(магаренце, мече, прасенце, лъв, луна и още 1 или 2 неща) искам да разбера дали да ги изпращам за Варна или да ги задържа за друго подобно мероприятие.
Всичките са плюшени и са нови.
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dpop написа:...понеже моя приятелка, която пожела да дари нещо..
според мен няма да са в повече, нали са за дечица.
кога ще купуваме сладкишчетата? няма много време. аз утре до обяд мога да отделя време или вечерта.
предлагам по 53броя:
шоколад милка например;
вафли х2 различни;
пакетче желирани бонбони;
пакет солети;
киндер;
малко сокче-натурално;
по 2 мандаринки и 1 портокал;
евентуално по един дядо мраз шоколадов
и сега това се сещам.
други предложения какво е най-добре да се вземе? НЯМА ДА Е ОТ МЕТРО!
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
В "дар" до нас гледах готови пакетчета, мисля на милка бяха, с лакомства + една малка плюшена играчка. Ще погледна на какви пари са и ще преценя. Лошото обаче е, че нямам никакво време днес/утре да обикалям. Утре заминавам за Благоевград сутринта и като се върна ми е коледното парти на фирмата. Евентуално в сряда ще имам време и тогава мога. Вие ако можете да минете само кажете и ще дам пари колкото трябва.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Нека някой, който ще тръгва от София и има малко място в автомобила да ми съдейства за пренасянето на играчките, за които писах малко по-горе, защото аз няма мога да пътувам. Писах и тук: http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... highlight=