За конструктивни предложения към админи и модове

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 18 ное 2007 16:45

vasstop написа:
Biser написа:Има ли администратор с мнение във форума? Ако има, нека да го сподели. 8)

Трансформацията изисква инсталирането на определен модул. Когато стане ще разберете сами.

Васе това беше достатъчно ... да кажеш, че се работи по въпроса ;)
Ако има нещо с което мога да помогна свиркай :lol:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 21 ное 2007 9:56

group® написа:
vasstop написа:
Biser написа:Има ли администратор с мнение във форума? Ако има, нека да го сподели. 8)

Трансформацията изисква инсталирането на определен модул. Когато стане ще разберете сами.

Васе това беше достатъчно ... да кажеш, че се работи по въпроса ;)
Ако има нещо с което мога да помогна свиркай :lol:
Ами Галине, ако знаеш за такъв модул, който да е подходящ свиркай, все още го търся.

kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

за админи и модове

Мнениеот kibo_tom_8440 » Нед 25 ное 2007 7:24

:lol: Много хора много мнения, за демокрация това е добре. Що не се види другите как го правят и съобразно нашите изисквания и потребности да се преработи. Добрите практики винаги са биле по полезни отколкото да се работи на парче и да се скалъпва пъзела. Нещо което е проверено и работи за ползата е винаги по добро отколкото да го измисляш тепърва. :deal

Потребителски аватар
group®
Темерут

Мнениеот group® » Нед 09 дек 2007 13:42

Ако може да се сложо "Маркирай целия форум като прочетен", че за разделите си има, но има много раздели в които не се влиза а си седят червени. Ако е лесно де :lol:
Ех за идеи съм нъмбър уан ама за друго ... :oops: Както се казва Take my advise I don't need it :twisted:
Васе с компютрите съм ... абе скарахме се ама виж нещо ако има да се носи и т.н. ... няма грижи да помогна :lol:
Сега сериозно - това за разделите и подразделите го има по много форуми ... :lol: неможе ли да се взаимства нещо ... гледам в опел форума го имат ако искаш да попитам нещо, да поискам :roll:

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Нед 09 дек 2007 13:46

group® написа:Ако може да се сложо "Маркирай целия форум като прочетен", че за разделите си има, но има много раздели в които не се влиза а си седят червени. Ако е лесно де :lol:
Ех за идеи съм нъмбър уан ама за друго ... :oops: Както се казва Take my advise I don't need it :twisted:
Васе с компютрите съм ... абе скарахме се ама виж нещо ако има да се носи и т.н. ... няма грижи да помогна :lol:
Сега сериозно - това за разделите и подразделите го има по много форуми ... :lol: неможе ли да се взаимства нещо ... гледам в опел форума го имат ако искаш да попитам нещо, да поискам :roll:

Има го :wink: ....над "Кой е онлайн" с малки букви пише "Маркирай като прочетени всички форуми" :wink:

Потребителски аватар
group®
Темерут

Мнениеот group® » Нед 09 дек 2007 13:55

.:Stef4o:. написа:...

след 3 години във форума го видях най-хакрая :oops:
мале къф съм кьорчо :oops:

:071:

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Нед 16 дек 2007 15:31

а можете ли да сложите бутонче Skype за профилите. Има MSN, а няма Скайп :evil:

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Сря 02 яну 2008 13:42

Писах ЛС на Drago_GT във връзка с правилата, да се постави изискване, при публикуване на обява в секцията: ПРОДАВА, да се посочва задължително цена на това, което се продава, а не цената, де се съобщава на лични, еди кой си телефон и т.н.Смятам, че е крайно некоректно такова отношение, при положение, че се пуска публична продажба на нещо.Досега нямам отговор на това си предложение, нито положителен, нито отрицателен, а го отправих преди повече от месец..Започвам да си мисля, че тук или има незаинтересованост или прекалена арогантност или няма време за четене на ЛС-та от отговорните членове на екипа на форума.Искренно се надявам да е последното.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 02 яну 2008 13:48

Мене за едно просто бутонче дето може да го копират ме отебават няколко пъти ама аз пак ще си напиша

много е шибано в търсене да няма кредор бутона..!
много е неприятно и неудобно ако нямаш флекстайп да напишеш нещо по сложно особено ако съдържа латински буквички и нещо от типа.. и трябва да зе разхождаш из форумите да можеш да го смениш после пак да влизаш в търсене

според мен е полезно а и нищо не ви коства да го направите за 2 минутки във формата за търсене .. :(

благодаря за вниманието .. много сняг много нещо :?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 02 яну 2008 16:35

ALESYZ написа:...

по отношение на раздел ПРОДАВА, се въвеждат следните правила:
1. Обявите задължително трябва да съдържат ясно описание със специфичните за стоката характеристики /марка, модел, за какъв автомобил е и т.н./, точно определена цена, начин за връзка, и по възможност снимки....

Това го има в правилата :wink:

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Сря 02 яну 2008 21:41

Благодаря, явно мой пропуск, за което се извинявам.Сега остава и да се контролират подобно обяви п -подходящия начин.Успех.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 06 яну 2008 10:28

Tinko написа:Понеже там не мога да отговарям на никой полезни връзки и статии, за това пиша тук да се оплача колко е зле този отдел. Пълен е със спам и вируси, повече от половината линкове не работят или се искат разни кредитни карти и то в такива саитове в които никога няма да получиш това което търсиш най много неук човек да си испати. Гледам до така от бая време и все ми дразни окото накрая взех да се отчайвам особенно от колегата kris11. Дано някой вземе мерки защото този отдел се е превърнал в незнам какво. :roll:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 06 яну 2008 23:25

kris11 написа:ЧНГ
Не разбирам упрека на колегата.
1.Ровя в руски сайтове но вирус и червей не съм прихванал. Ако е без аниврусна програма аз не съм му виновен.

2. В никой от посочените от мен линкове не се иска кр. карта. Има бутон "Free" , не го карам да натиска бутона за платено сваляне.
Да чете подробностите , аз не съм му виновен, че е неук.
3. Това , че не може да работи / да сваля файлове / от Рапид и Депозит а, аз вина нямам. да си чете всичко си е написано , кое как става, а не да се натиска първия попаднал бутон.

И накрая има лични да ме пита ще му дам подробности как се сваля, ако пак не може ще му пратя файла , но да ме упреква заради своята неграмотност моля.

P.S: На доста хора съм разяснявал начина на сваляне.

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Съб 12 яну 2008 16:09

Тези дни разглеждах доста обстойно тунинг раздела и ми направи впечатление, че има много цялостни и стойностни проекти, които са потънали в небитието с времето, а съдържат много полезна информация.

Та мисълта ми е да се направи нещо като подраздел в тунинг-а за пълните проекти - нещо като VW проекти .
Да стои най-отгоре и вътре да бъдат проектите, Не мисля,че ще е е кой знае колко трудно да се направи такова нещо, а ще е доста полезно за всички нови потребители и от друга страна уважение към труда на хората.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 12 яну 2008 17:03

FreeSoul написа:мисълта ми е да се направи нещо като подраздел в тунинг-а за пълните проекти - нещо като VW проекти ...

Предложено е от един от модераторите на подфорума. Обмисля се дали всички да могат да пишат в този подраздел или само определени хора (например- създателите на проекта)

Върни се в “Организационен”