Локални сБирки във Варна - Архив.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- OpasniqGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз мога да ти кажа нещо друго че над 40км/ч (200лв+10т+2месеца без книжа) но сега можеш да караш пак два месеца ако не и повече в момента бая трудно обработват актовете доре ще ти го заверят поне още 1пут и другото което с наказателното постановление можесх да караш 1месец след това ако не си платиш глобата гориш брат ми !! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нем с никой не съм се дърпал просто бързах за работа и си карах в лявата лента и изведнъж на пътя изкочи Чичо Полицай това става по булеварда над чайка кадето беше ралито преди 1 месец.Шибаните куки бяха паркирали астрата точно зад едно дърво до булеварда исках да им дам някой кинт обаче единия беше непреклонен и почна да пише 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
KRASEN_SPARCO написа:А искам да попитам още купих си предна дясна вежда за калника хванах я с самонаряващи винтчета обаче не ляга плътно с ляпило ли трябва да се залепи и ако да с какво?
Монтажно полиуретаново .Мажеш слагаш и тиксо отгоре и на калника .Не карай поне 6-7 часа. на слънце стяга по-бързо.
Задължително обезмаляване.
Аз използвам монтажно на Soudal.
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kris11 написа:Wish_Master написа:А всъщност как стана? Дърпа се с някой по светофарите или вечер като улиците са празни?
Абе тези дръпки няма ли да ги заковат най-после.? Аман от рейсъри в града - извън града пълзят с 100км , ама в града на светофари дай да се докажем.
Защо цитираш мен, все едно аз се дърпам насам натам. То с тоя съединител гуми немога да завъртя и след смяната. Остава да е жилото

- fac3`t0`fac3
- Автомобил: Vw Golf ABF
- Двигател: ABF